Author Topic: Дa определим къде да се срещаме в Плевен  (Read 1904 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Doch16vTopic starter

• Напредващ
Здравейте колеги, на последната среща на клуба се повдигна темата да си определим едно заведение, където да се срещаме било то преди среща или пък ей така да знаем поне къде да се тарсим. Тъй като доста от вас отсъствахте реших да пусна темата във форума и заедно да решим къде ще е това място. Аз смятам заведението, което ще изберем да е на удобно място за почти всеки от агинката ни да не е за едни на единият край на града, а за други под носът им. Да има достатъчно място да можем да се събираме, както и за нашите красавици от вън. Нека всеки от вас да каже какво мисли по темата и да даде своето предложение. Аз от своя страна бих пуснал няколко варянта за да се разгледат- кафе-клуб HIT/нь Сторгозия/, Relax/9-ти кв./, кафе Paris/зад църквата-кино Освобождение/ Fresh/под ортопедията над х-л Балкан/...  :h:
« Last Edit: 18-11-2009, 08:28:40 by Mickey »
Има хора, които никога за нищо не грешат...то е защото никога, нищо не правят.

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Не че моето мнение има кой знае каква стойност, все пак ... рядко присъствам на сбирките, но си мислех за две местенца.
Едното е "Avenue" - мое много любимо място за прекарване на слънчевите следобеди. Другото е "Rio" ... Що се късае до мен, бих предпочел първото  :P

Offline emo_yankov

• Напредващ
  • ЕН 9066 ВМ
Ами добре, но от изброените места няма достатъчно голям паркинг да ни събере, освен Релакса в 9-та. Не че сме кой знае колко много, но и без друго в Плевен движението е ужасно и всеки спира където си иска. Дайте поне ние да не задръстваме улиците. Знам как ги псувам като наспрът кой където му падне, не искам и мен да псуват. Плюс това трябва да даваме пример на селяните, че това не е поляна и трябва да се съобразяват.  :) Но идеята ми харесва. Ако успея да измисля нещо ще пиша.  :beer:
Другата ми любовница Kawasaki ZX6R => http://vbox7.com/play:11d885d6

• Напредващ
За Avenue и аз го мислех, но ми се струва някак си малко снобарско, а и както каза Емо не ми се спира на улицата, че като нищо някой "състезател" може да се прояви.За Rio-то, там не се ли събираха Astra-джий. Искам местенцето да си е само наше и да се чувстаме като у дома си, а не да слушаме "мойта Astra прави 200 на 4000 об/мин" и тем подобни изказвания. :hater: Като за начало момчета можем да изберем едно местенце и евентуално като изникне някоя нова идея да я разгледаме + това сме волни птички и никой нИмоЕ ни каже къде да ходим.... :verycool:

Offline F_e_n_a

• Новак
  • *
    • www.elektrik90.com
Здравейте колеги. Миля че най удобното местенце с голям паркинг, перфектен изглед към колите, без много хора (почти никакви) и отдалечено почти еднакво от всички е кафето на двете сърнета.
http://WWW.ELEKTRIK90.COM - електронен каталог за заваръчна техника (за членовете на клуба с отстъпки)

Offline emo_yankov

• Напредващ
  • ЕН 9066 ВМ
Да може аз съм съгласен.

Offline mu6muroka85

• Новак
  • *
Здравеите аз до сега не съм идвал на сбирките но мислиа другиа път и аз да доида.Така 4е не ме бърка куде 6те будем

Слята публикация: 20-05-2009, 20:38:51
Но дано да е след 2 месеца 6тото ми зеха книжката за превишена скорост,но мислиа 4е все пак 6те доида когато и да е
« Last Edit: 20-05-2009, 20:38:51 by mu6muroka85 »

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Е на дали Двете Сърнета са еднакво отдалечени за някой от Сторгозия и примерно друг от Мара Денчева ...  :P И все пак си мисля че Avenue е подходящо  :PP

• Напредващ
Никой нищо не предлага...струва ми се, че Свилката ще спечели с неговият един глас и отсъствие / понеже се бара за софиянец / на повечето ни срещи :PP
Отностно mu6muroka85 заповядай когато ти е удобно, само чети във форума за срещата ни кога ще се състои, понеже за момента нямам инфо за тази седмица ;) и много жалко, че са те лишили от книжката...Какво ти е Coupe-то като цвят да не сме се засичали :h:

Слята публикация: 21-05-2009, 10:20:09
Момчета понеже да не отваряме нова тема за тазседмичната ни среща дайте тук да се разберем кога и къде ще е :hater:
« Last Edit: 21-05-2009, 10:20:09 by Doch16v »

Offline emo_yankov

• Напредващ
  • ЕН 9066 ВМ
Предложение: Събота, двете сърнета, 19.00 ч.  :beer:

Offline HUAMI

• Новак
  • *
5 купета искат среща във кафе на Сторгозия намира се до магазин Фантазия блок 34 Накратко казано кафето е мое заповядайте в 19 часа ако сте навити има голям паркинг на Фантазията така че не е проблем живата музика и кючекините от нас

Offline Hanibal_Lektar

• Новак
  • *
АЗ ЩЕ СЪМ ТАМ НА СТОРГОЗИЯ ДЕ ЗАЩОТО КАФЕТО Е СУПЕР И ИМА БИЛЯРД ЩЕ ВЗЕМА ОЩЕ 3 КУПЕТА С МЕН ДО СЪБОТА :hater:

Offline emo_yankov

• Напредващ
  • ЕН 9066 ВМ
ОК и аз съм там. Не знам къде е но ще го намеря.

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Брей ... тя много яка организацията бе , ще зема да си дойда тези дни да вида и аз това кафе ... звучи оферта  :P

• Напредващ
Ами мен не ме бърка за мястото, така, че и аз ще присъствам. :) кафето го знам къде се намира.

Offline moni1983

• Новак
  • *
Момчета не ме броите.
На работа съм събота и неделя :(:(:(::(:(:(:(:(:(:
Дано за другата седмица пак сте така организирани и наистина толкова купета : :P :P :P :P :P :P :h: :h:
« Last Edit: 21-05-2009, 22:11:17 by Fx_factor_coupe »
;)

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Ами мен не ме бърка за мястото, така, че и аз ще присъствам. :) кафето го знам къде се намира.

Тони къде е това бе брат, че не се сещам?  :P

И все пак предлагам да го редуваме с Avenue за цвят  :#

• Напредващ
Ехххх Свилка - Avenue та Avenue :cheezy: струва ми се, че искаш да идваш по пантофки от у вас :# Нали знаеш къде се намира Фантазия-та на Сторгозия. С/у паркинга имаше една видеотека / незнам дали я има още/ и след видеотеката по продължението на блок 34 е кафето на колегата. На вторият етаж на самият блок има дори и фитнес център. Ще присъстваш ли Свилка за да ти затопля мястото :beer:
Мони баце, много жалко, че ще пропуснеш тази седмица - ще разказваме :h:

Offline moni1983

• Новак
  • *
да задължително и искам  :strak: :strak: :strak: :strak:
а що се отнася до авеню несъм много ЗА-готино кафенце,но каде ще спрем всички??????????
според мен трябва да е кафе с добар паркинг което мисля че е най важното  :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: за да може да паркираме красавиците което е по вайното за тези збирки които правим.

P.P.
но това е лично мое мнение и него налагам  :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h:
а за колегата с кафенето мисля че е най-подходящото местенце
ено голямо БЛАГОДАРЯ  :hater: :verycool: :hater: :verycool: :hater: :verycool: :hater: :verycool:
;)

Offline HUAMI

• Новак
  • *
Младежи никой не карам насила да  идва :yes:  но   сички сте Добре Дошле .  Аз лично ще съм  там
 в 19:00ч.    :beer: :# :beer:  и още ниаколко  копета , които лично съм поканил  .