0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ще се събирате ли скоро някъде, че да дойда да се запознаем
В неделя на гребната звучи добре [/quoteколеги в неделя на гребната наистина не звучи зле,но за мое огромно съжаление съм на сватба тогава и няма да мога да ви посетя.....съжалявам за което.....но с удоволствие ще пийна по кафенце с желаещите за събота вечер...например или петък .....п.с. абе колега IRIZAR ти да си имал път към Йоаким Груево вчера към 20.30ч...пред носа ми изфиряса едно купе РД 1 като твоето ама не ме отрази колкото и да пусках дълги-къси.....
Quote from: WARLOCK on 09-08-2010, 13:50:44В неделя на гребната звучи добре [/quoteколеги в неделя на гребната наистина не звучи зле,но за мое огромно съжаление съм на сватба тогава и няма да мога да ви посетя.....съжалявам за което.....но с удоволствие ще пийна по кафенце с желаещите за събота вечер...например или петък .....п.с. абе колега IRIZAR ти да си имал път към Йоаким Груево вчера към 20.30ч...пред носа ми изфиряса едно купе РД 1 като твоето ама не ме отрази колкото и да пусках дълги-къси.....аз трябва да съм бил но към стамболийски..... дайте някакъв час за неделя...
какво сряда четвъртак
oооофффф аз сега влизам в форума и незнаех за снощната среща а никои не ми се обади !!