Author Topic: Пловдив-среща на клуба по повод националния тур...  (Read 390 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline 4efo_1912Topic starter

• Напредващ
Другари и Другарки! :P
Баш ми е драго и аз да се включа в организирането на така дългоочакваната НАЦИОНАЛНА СРЕЩА!
За целта трябва да си направим една среща, за да обсъдим нещата, да се организираме и съберем парички, за да може всичко да бъде направено навреме и по план. :beer:  :hater:
Моя чест ще води списъка за Пловдив и окръга!  :me:
Ще помоля всички да се отнесат сериозно и да намерят малко свободно време, за да дойде на 18.09.2011г /неделя/, на така познатото ни място - паркинга на Гребна база от 18 часа.
Желанието ми е на Националната среща, майните да обърнат Цигов чарк с главата надолу!  :verycool: :verycool:  :h:  :strak:
Естествено, всеки може да направи своята резервация на телефона, който е посочен в главната страница за националната среща.
И все пак, ако имате нужда от повече инфо или нямате възможност да дойдете на срещата на 18.09.2011г, оставям телефон за връзка 0899250579 - Чефоооо

Offline sischo0

• Загряващ
  • **
Ех ... ще направя сефтето за срещата на гребната.. там сме... Благодарности на Батко Стефан за организацията..  :h:

• Напредващ
иииииииии гледам Пловдивчани са много заинтересовани...Какво става бре хора, никой ли няма желание??? Помня едно време се събирахме по 20 коли, сега сме двама - трима. Вярно е, че много хора не са в БГ, ама другите?!?!? Всеки си има ангажименти и работа, знам...но за час-два говорим, като доброто старо време...Хайде, не се ослушвайте, един сапун на колата и на гребната в другата неделя! :hater: :hater: :hater: :hater: :hater: :hater: :hater: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h:

Offline Nakata

• Загряващ
  • **

Offline pampo11

• Пристрастен
Филибето каде сте бе хора :depress:немога да повярвам искам много снимки и много Купета :h: и още толкова  :beer: :mighty: :P

Offline pitbull8585

• Новак
  • *
ще дойда и аз в неделя
 :h:
« Last Edit: 12-09-2011, 08:09:58 by caesar »

Offline naiden

• Новак
  • *
и аз 6те направя всичко възможно да дойда да се запознаем

Offline gaitan

• Новак
  • *

• Напредващ
там ще съм :h: :h: :h: :h: :h: :h:
  еее супер,търсех ви под дърво и камък.пиши ми някъв твои телефон на лично :beer: