Author Topic: Новобранците тук :)))  (Read 13471 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline kaloyandivanov

• Новак
  • *
Re:Новобранците тук :)))
« Reply #200 on: 01-08-2010, 20:34:08 »
Благодаря :))
точно се чудех как става кандидатстването
мерси  :) :)

Offline vorros

• Новак
  • *
« Reply #201 on: 22-09-2010, 15:27:43 »
Здравейте колеги, аз вече писах в няколко теми , но чак сега разгледах тази тема!Имам  РД2 2000 и сам МНОГО ама МНОГО ДОВОЛЕН!Фен съм на марката от 2006 ,когато купихме на майка ми ACCENT.Това е най здравата и издърялива кола , правена някога!В това сам убеден!А форума е страхотен и мисля ,че е един от най еродираните ,ако не и най!Които разглежда другите форуми знае за какво говоря!Пожелавам на всички колеги с Хюндай да имат много без аварийни километри и да се кефят на колите си ,защото една кола не те ли кефи няма смисъл да я имаш!
 :h:
Бързото каране , е като секса , всеки си МИСЛИ ,че е добър в него!!!

Offline Stef4os

• Загряващ
  • **
« Reply #202 on: 26-09-2010, 12:32:13 »
Здравейте бъдещи колеги,от около месец търся да си закупя автомобил Hyundai Coupe 1997-2000г.Гледах няколко обяви и авто къщи но нещо не ми вдъхват доверие.Моля да ми препоръчате,ако някой продава,за да не си купя кола която няма да мога да карам.Ако може да ме ориентирате когато гледам кола на кое да обръщам внимание за техническо състояние.Преди два дена гледах нов-внос 1998г. от Италия със газово устройство.Какво ви е мнението от Италия автомобили.Ще се радвам ако ме приемете за част от вашия екип на Hyundai Coupe и обменяме информация,тъй като старашно ми харесва този автомобил.
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото.

Offline freakg

• Напредващ
« Reply #203 on: 26-09-2010, 13:03:54 »
Здравей и добре дошъл. Добре си се ориентирал към автомобила  :cheezy:.
За инфо нужно преди закупуване можеш да прочетеш тези теми : тук. и тук. Има доста подробна и пълна информация какво трябва да гледаш. А относно италианките, там е малко до голям късмет според мен. Моята е италианка и честно казано случих на добра кола, но има и тежки случаи. Дано съм бил поне малко полезен  :P
« Last Edit: 26-09-2010, 13:08:51 by freakg »

Offline noby

• Новак
  • *
  • Bratislava ,Slovakia
« Reply #204 on: 02-10-2010, 06:55:14 »
здравейте,от скоро и аз съм с hyundai coupe,а сайта го открих преди няколко дена и от мнoгoто преглеждани теми чак сега видях тази.От всичките 7 автомобила които съм имал досега ,това е най-вероятно колата за която съм мечтал.Догодина когато дойдеме до бг лятото на море ще поискам някакви контакти от вас и ако е възможно да се видиме на някоя "кока кола с кафе"  :beer:
« Last Edit: 02-10-2010, 07:06:35 by noby »

Offline vesso

• Новак
  • *
« Reply #205 on: 15-10-2010, 15:04:48 »
Здравейте и от мен, отскоро и аз съм собственик на Купе :)
Карал съм Хюндай и преди ( Акцент ), но няма място за сравнение, въпреки, че все още колата се доизкусорява и не съм се накефил изцяло.
От отдавна се каня да си купя такава кола, и най-накрая и това стана. Знам за форума отдавна, но скоро се регнах, след като вече мога да съм пълноправен член ( бтв. Как мога да стана член на клуба? ).
Надявам се, на следващата среща във Варна и аз да присъствам, да ви видя, изглеждате ми готини :)
Поздрави

Offline SoulCollector

• Новак
  • *
  • Николай Симеонов
« Reply #206 on: 16-10-2010, 07:28:28 »
Здравейте, колеги! Явно вашият клуб се разраства с голяма скорост, ето го и новото ви попълнение ( Аз  :P ). Макар, че все още несъм си закупил такъв автомобил, а търся ли, търся и реших да се обърна към вас за съвет. Видях, че има много момчете, членове на клуба, които си продават колите ако може да ме насочите към някои надежден автомобил и надежден продавач разбирасе. От Добрич съм ако това има значение :) . Благодаря Ви предварително ! Живот и здраве, ще се видим на срещите догодина :)
За Отечеството славата, за нас честта !!!

Offline dobri4kiq19

• Напредващ
« Reply #207 on: 16-10-2010, 08:46:59 »
Добре дошъл колега. Спокоино , ще намериш твоита красавица. Еи сега ще ти драсна на ли4но, с предложение :)
Tърся жена с трактор

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #208 on: 17-10-2010, 19:47:17 »
Добре дошли колеги!
SoulCollector - разгледай раздела за Купува/Продава и можеш да се ориентираш от колегите от форума, кои какво предлага. Оттам разгледай онлайн сайтовете за коли за нашият район. Ако мога да помогна (от Варна съм) със съвет, оглед във Варна и тн няма проблем да ме потърсиш!

vesso - Добре дошъл и на теб! Абе не сме много готини след първото напиване заедно ама....:)))
За членство на клуба можеш да разгледаш темата http://hyundai-coupe.com/forum/index.php/topic,1395.0.html

Offline nupoHa

• Новак
  • *
« Reply #209 on: 18-10-2010, 20:20:26 »
Здравейте колеги ! Май съм най новия член в клуба таа нека се легитимирам :) От близо месец си търсех купе РД 2 следейки обявите из цяла България и най накрая успях да нямеря ! Докарах си го от Пловдив до Варна на собствен ход :) Случайно преди седмица и половина две се запознах с Цанко ( caesar ) като видях синя РД 2ка пред гаража им ии той ме запали още повече по тази марка :) Сега още едно купенце ще краси варненските пътища :P

P.S. Поздрави nupoHa !

Offline pitbull8585

• Новак
  • *
« Reply #210 on: 18-10-2010, 22:03:02 »
само така колега
 :h: :h: :h: :h: :h:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #211 on: 19-10-2010, 13:15:18 »
Здравейте колеги ! Май съм най новия член в клуба таа нека се легитимирам :) От близо месец си търсех купе РД 2 следейки обявите из цяла България и най накрая успях да нямеря ! Докарах си го от Пловдив до Варна на собствен ход :) Случайно преди седмица и половина две се запознах с Цанко ( caesar ) като видях синя РД 2ка пред гаража им ии той ме запали още повече по тази марка :) Сега още едно купенце ще краси варненските пътища :P

P.S. Поздрави nupoHa !

Е добре дошъл колега. Радвам се, че си намерил РД2-ка. Мини през гаража някой път да се видим :)

Offline DeSiRe

• Напредващ
« Reply #212 on: 21-10-2010, 18:25:30 »

P.S. Поздрави nupoHa !

Ами да ние е честито новото попълнение :) Добре си ни дошъл колега и само хубави моменти за напред.

P.S.   Ех, този Цанко бе..... голема работа :P
Искайте и ще ви се даде, търсете и ще намерите, хлопайте и ще ви се отвори. Защото всеки, който иска - намира и този който хлопа - му се отваря.    Лука 11:9 :) :) :)

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
« Reply #213 on: 22-10-2010, 14:11:57 »
Добре дошъл и от мен(въпреки че вече съм без скуп и май не съм за тука и ме мразят ама...  :cheezy: :PP :beer:)

п.с Цане братко ти си много лош.Зарибяваш хората.Може ли такова нещо а?

Лош Цанко ,лош лош!  :P :PP
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline nupoHa

• Новак
  • *
« Reply #214 on: 23-10-2010, 11:07:09 »
Благодаря за топлото посрещане трогнат съм! Цанко всеки ден минавам но все има някви коли в гаража и затва не съм спирал :)

Поздрави nupoHa !

Offline malebogia

• Новак
  • *
От днес съм член във вашия клуб
« Reply #215 on: 04-11-2010, 21:37:11 »
След дълго обикаляне , си намерих купе (чак в дупница) 1.6 рд2 fx (каквото и да значи това) не мога да си намеря място от кеф  :# :# :# :# :#

Online kalokasa

• Пристрастен
  • User is on moderator watch listWatched
« Reply #216 on: 04-11-2010, 23:30:02 »
Дълга и безаварийна колега и много яки моменти с колицата  :mighty: :h:

Offline Filip(M)

• Пристрастен
« Reply #217 on: 05-11-2010, 00:09:36 »
 :h: :yes: честито да ти е да си те вози дълго и безаварийно :)  :me:
Колкото повече толкова повече!

Offline malebogia

• Новак
  • *
« Reply #218 on: 05-11-2010, 00:24:41 »
Благодаря , хаха ама уникалната кола си имала уникален форум , доста ми помогна  :yes:

Offline gornicata

• Новак
  • *
« Reply #219 on: 09-11-2010, 23:15:09 »
здеавеите и аз от вчера съм собственик на с купе 98г  :h: и мисля че са страхотни коли