За съжаление Чефо не е единственият с проблем в работата ... засега още не са ми приели молбата за отпуската, така че ... аз съм в процес на изчакване! Надявам се в най-лошия случаи просто да се забавиме с тръгването наистина!

Моля предварително да ме извините за създаденото неудобство ...

Наистина съжалявам!
Що се отнася до маршрута ... ако тръгваме по-късно ... както си говорихме с Чефо и Ели ... наистина е по-добре да минем през Кулата за да наваксаме! Тъй като аз лично не мисля, че е готино в последния момента да се развалят досега направените уговорки ... предлагам другите от София да си тръгнат както са се разбрали и да се срещнете с варненската част пък ... ние ще ви издирим в Гърция! Още веднъж се извинявам най-искрено за неприятния момент, но ... наистина в момента дори не съм на 100% сигурен че ще тръгна ...

като разбера ще пиша веднага!!!
Свилка, не мисля че някой се прави на интересен просто ... виждаш, че изникват някои непредвидени обстоятелства!

Аз лично мислех, че няма да имам никакъв проблем с отпуската, но ... ето че не е съвсем така ... стискайте палци да се разбера с началниците, че ... ще се побъркам ако пропусна събитието!!!
P.P. Що се отнася до компромисните варианти ... наистина мисля, че е най-добре просто да следвате изготвения до момента план ... аз лично бих се почувствал адски некомфортно ако трябва да накарам още близо 10 души да се съобразяват с мен