Author Topic: Тръгващи на 02 Май 2009 - Кавала - Гърция  (Read 3273 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Недей да разхиташ много много и на картите по бензиностанцийте........в такива щури пътища са ме вкарвали,че направо ужас........:D :D

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Еми аз гледах че от Пазарджик може да се мине през Велинград и се излиза на Разлог. Сега ако мислите че на Гоце Делчев ще ви е по удобно и там да е , въпреки че не виждам кой знае каква разлика ....

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
Преди Разлог се завива към Гоце Делчев...тва е разликата :)

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
По скоро при Гоце Делчев и ще излезнем през КПП Илинден и после само направо :)...ама не знам колегите от София дали ще са навити  :whatever: Обаче тия Гугъл мапс са мн стари нещо...половината пътища ги няма,включително и тоя по които мислим да минем  :cheezy: включително и КПП Илинден  :omg:

:omg: Как да не сме навити.... хубава работа - всички чакат на полусъединител :PP /шегичка/
Ванка, няма проблеми - ние ще се съберем на паркинга пред НИМ.... Хайде да уточним за 8:00 или 9:30 часа последно :mighty: Софияяяя.... започвайте да се включвате подред на номерата...

П.С. Моля някой от модераторите, след уточняване на часа да го напише в заглавието на темата и в календара.
« Last Edit: 27-04-2009, 21:43:20 by Assya »

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Асе ... 08:00 ... няма смисъл да се лигавим за 09:30 ... тва значи че ще тръгнем най - рано в 10:15 ... Нека го направим за 08:00 че да може 09:15 да тръгнем

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
От моя страна нямате никакви проблеми :yes: Нека се включат и колегите - дали са съгласни за 8:00 часа :)

П.С. Приготвих и зелената карта вчера :)
« Last Edit: 29-04-2009, 11:59:26 by Assya »

Offline Shikito

• Загряващ
  • **
Начи ние с риверани пишете и нас.... Обаче ще пътуваме с фията, защото на йордан колата имат да и се правят няколко неща и не е за дълъг път.... Приготвени сме за всичко. Даже и палатка със спални човали имаме, ако се наложи.... :Д

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
И с колело да си пак си добре дошъл.Важното е да се забавляваме  :beer:

suvaLkata

• Guest
Сега поседно къде ще е мястото на срещата ни :roll: в Разлог или в Гоце Делчев  :)

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Сега поседно къде ще е мястото на срещата ни :roll: в Разлог или в Гоце Делчев  :)

Оги, аз съм за Разлог. Колкото повече от по - рано, толкова по - весело. Но в крайна сметка вие сте хората които ще пътувате повече, така че думата си е ваша, разберете се по между си. И все пак предлагам да се събираме ние в 08:00 пред НИМ :)

Offline VANKATA.XM

• Новак
  • *

Оги, аз съм за Разлог. Колкото повече от по - рано, толкова по - весело. Но в крайна сметка вие сте хората които ще пътувате повече, така че думата си е ваша, разберете се по между си. И все пак предлагам да се събираме ние в 08:00 пред НИМ :)
ОК.8.00 съм там . :hater: :h:
« Last Edit: 29-04-2009, 21:56:45 by VANKATA.XM »

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Чудесно, разбрахме се за часа на тръгване от София. Предполагам всички вече са се групирали кой с кого ще пътува и сте си набавили нужните му документи и т.н.
Разбрахме се и с Огито и Хищника, че ще се срещнем направо в Гоце Делчев.
Нека се разберем и как точно ще ни протече пътуването. Имаше идеи да спим в или около Кавала ( било то в хотели, палатки, колите и т.н. ) или да спим в Гоце Делчев първата вечер ( на 02.05 ) и на 03 да скокнем до Гърция за през деня.
Нека всеки от идващите си каже мнението и желанията и да се разберем ... не в събота по обяд на някоя отбивка в Гоце Делчев да почваме да го изясняваме.

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
На мен ми е невъзможно да тръгна толкова рано, защото абсолютно задължително трябва да се отчета в работа в 9 сутринта в работата, така че преди 9:30 няма да мога да се освободя... Така че по неволя или не, нашата кола ще трябва да се съобрази с мен и да ме изчака... Обаче днес се събрахме с Кирето и Ели и сме абсолютно единодушни, че искаме да излезнем през Кулата... И при положение, че идеята е да сме в Гърция, не виждам смимъл да пропиляваме съботата в България... Та... Според мен вариантът е да се разделим на две групи и да се срещнем преди Кавала, ние ще компенсираме закъснението от по-късното тръгване с пътя през Кулата и по всяка вероятност ще сме в Кавала по едно и също време или с много малка разлика... Остава само първите, които пристигнат да пратят на останалите GPS координати и да се засечем на едно и също място... Тва е от моя гледна точка...

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Според мен е глупаво да се делим на групи. Нека всеки си каже ангажиментите и да измислим компромисен вариант. В крайна сметка не сме тръгнали по 1 - 2 коли заедно, а сме се организирали вскичи.
Чефо ясно за тебе, кажи в колко ще можем да тръгнем, така че да те устройва, за да можем да се разберем последно къде и в колко ще се чакаме с Огито и Хищника.
Ясно е че като сме много хора ще има различни претенции, но да не се правим на интересни и да направим някой и друг компромис и да измислим нещата!
« Last Edit: 29-04-2009, 23:52:53 by Svilen Ivanov »

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
За съжаление Чефо не е единственият с проблем в работата ... засега още не са ми приели молбата за отпуската, така че ... аз съм в процес на изчакване! Надявам се в най-лошия случаи просто да се забавиме с тръгването наистина! :( Моля предварително да ме извините за създаденото неудобство ... :( Наистина съжалявам!

Що се отнася до маршрута ... ако тръгваме по-късно ... както си говорихме с Чефо и Ели ... наистина е по-добре да минем през Кулата за да наваксаме! Тъй като аз лично не мисля, че е готино в последния момента да се развалят досега направените уговорки ... предлагам другите от София да си тръгнат както са се разбрали и да се срещнете с варненската част пък ... ние ще ви издирим в Гърция! Още веднъж се извинявам най-искрено за неприятния момент, но ... наистина в момента дори не съм на 100% сигурен че ще тръгна ... :( като разбера ще пиша веднага!!!

Свилка, не мисля че някой се прави на интересен просто ... виждаш, че изникват някои непредвидени обстоятелства! :( Аз лично мислех, че няма да имам никакъв проблем с отпуската, но ... ето че не е съвсем така ... стискайте палци да се разбера с началниците, че ... ще се побъркам ако пропусна събитието!!! :( :( :(

P.P. Що се отнася до компромисните варианти ... наистина мисля, че е най-добре просто да следвате изготвения до момента план ... аз лично бих се почувствал адски некомфортно ако трябва да накарам още близо 10 души да се съобразяват с мен :(

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
аз лично бих се почувствал адски некомфортно ако трябва да накарам още близо 10 души да се съобразяват с мен
« Last Edit: 30-04-2009, 02:01:36 by chef4o »

suvaLkata

• Guest
Аз мисля,че ще е редно да си спинкаме в Гърция,няма смисъл в БГ  :)
Относно тръгването,оправете си спокойно ангажиментите и не се трвожете...от Вас искаме да знаем кога ще тръгвате и прочие,щото да можем ние да си съобразим нашето си тръгване с вашето :)
Честно казано предпочитам да измислим някакъв компромисен вариант и наистина да се засечем както си беше първоначалната уговорка :blush: :) :P

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
Къде да се засичаме???Не се тревожи,всичко е оредено.Чакаме се в Гоце Делчев с колегите от София.Останаха само Шефчо и Кирето за оточнение :)  :beer:

Offline Shikito

• Загряващ
  • **
момци и моми... незнам дали знаете обаче кулата почти всеки ден се затваря заради някакви простести на гръцки фермери и пише че е по добрия варянт да минем прес гоце делчев

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
 :aha: Прав си...ние сме ясни,дай да не прибързваме за Чефо и Кирето.Те си знаят,да ги оставим малко на спокойствие.Нека Кирето да се освободи пък ще го мислим  :hater: