Author Topic: Тръгващи на 02 Май 2009 - Кавала - Гърция  (Read 3265 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline CounterTopic starter

• Photographer
  • Модератор
  • Напредващ
  • Фотограф
Тръгване на 02.05.2009 от София, среща НИМ - 9:30 сутрин  :h:
« Last Edit: 23-04-2009, 12:50:56 by Fx_factor_coupe »

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Екстра :)) Остава единствено да се уточни самия маршрут.. Мисля, че този на Ели е супер, поне сме през по-голямата част от времето по магистрала, като си кротнем една скорост ще ни е перфектно

П.п.: Някой наясно ли е с екологичните норми и закони в Гърция? Ако дойда с мойта кола ще имам ли проблеми с полицията за шума и липсата на катализатор?
« Last Edit: 23-04-2009, 13:28:16 by chef4o »

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
И аз мисля, че часът на тръгването и маршрутът са доста приемливи!!! :) Определено съм "ЗА"! :)

П.П. Чефе, нали с моята кола уж щяхме да ходиме бре? :) Иначе ... аз и в твоята мога да се возя ... щото моята и без това ми се искаше преди тва да я мушна в Колос да ми оправят разни работи! Ама кажи с коя ще се ходи пък ако трябва с двете :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Кире, в3сичко ще стане ясно в последния момент.. знаеш какво е при мен положението.

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Чеф няма да имаш никакъв проблем с екологични норми и тем подобни....На кола с чуждестранна регистрация нямат право да правят замервания.Ако правеха нямаше да може нито една кола дизел да влиза в Атина,защото е забранено...  :wink3: :wink3: :wink3:

Offline ghoul18

• Напредващ
Чеф относно шума не се притесняваи грам! В Гърция карат адски пръдливи мпс-та !  :cheezy: На никой не му прави впечатление!
ghoul1818

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Хайде да уточним маршрут, аз съм за този - София-Благоевград-Банско-Гоце Делчев-Илинден /по-кратък е/ :) Предложете и Вие.......... Само това остана да изясним и да обобщим тръгването.......... Имаме час, дата, остана маршрута ;)

suvaLkata

• Guest
Ей хора ся да не вземете да се откажете от Гърция :( кво като няма да има среща,нека отидем и си направим кефа..един път е тва :depress: :depress: :depress:

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Даааа......... никакво отказване :noworrie: Отиваме да си направим кефа и т`ва е :hater: К`во като няма среща, ще си направиме шопинг и голяма разходка.... Ако видиме някой от гръцките колеги ок, ако не... :whatever:

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Е кво като няма да има среща отидете поразходете се и си прекатайте супер.....ем така няма да има нужда да търсите хотел да спите там,отивате през деня и вечерта се връщате на същия ден.....ако се откажете според мен е глупаво така и така всичко е организирано вече....

suvaLkata

• Guest
С Крисчо сме на 100% там..тръгваме пък квото ще да става :# аз там не отивам заради Гърците и сбирката им :) всичко е организирано ,толкова шум и накрая за нищо..ми де да знааам  :ohno:
Предлагам вече съвсем сериозно да се казва кой ще идва и кой няма да идва... :h:

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Доста мислих по въпроса аз и ... честно казано съм съгласен с казаното в послените 3-4 поста ... в крайна сметка идеята беше да разходиме малко купенцата го Гърция и да го съчетаем с присъствие на гръцката среща ... :) супер щеше да стане 2 в 1 :) кофти наистина, че гръцките колеги са се отказали така почти в последния момент, но ... разбираемо е - празници, искат да са със семействата и т.н. :) въпреки всичко обаче, не мисля, че трябва да се откажеме от това пътуване :) помислете реално ... можем да си изкараме адското ... кога е било кофти на някоя наша среща? кога сме си изкарвали скучно? аз нямам спомен за такова нещо а не съм толкова отскоро тук :) бяхме се организирали доста добре ... нека не разваляме всичко ми да се стегнем и да си доуредим нещата и да отидем и да им покажем, че нашият клуб може да се забавлява зверски както на наша така и на чужда територия :)

аз лично ще се изкефя зверски да прекарам 2 дни в компанията ви момчета и момичета :) хайде да си направим кефа както само ние си можем! :) виждам, че има ентусиазирани хора така че ... да действаме!!!  :h: :h: :h:

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline elidiangelo

• Напредващ
  • heavy metal thunder
    • facebook
Кирето в прав - вече сме се навили и организирали -ще ходим  :#
само дайте да се разберем - дали ще спим там, дали ще стоим там цял ден и да си тръгнем късно вечерта за софия.... ако ще правим така е по-добре да се съберем рано рано сутринта да тръгнем за там примерно 5х или 6х - така ще имаме целия ден в гърция за да не излезе, че сме били толкоз път за 3-4 часа престой  :#
иначе по-якия вариант е наистина да си останем и вечерта, но както решите  :cheezy:
We sold our souls for Rock 'n' Roll !!!
\m/

suvaLkata

• Guest
Аз мисля да остана,щото от Варна до там ми идва сякаш доста пътя,амаа все пак това ще го мисля в последствие..важно е да се съберем :) Съгласна съм с Ели да се тръгне по-раничко.. :hug: нямам търпение вечееее,даноо всичко е ОК :mighty:

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
Аз като един багаж нямам много право на мнение , но определено ще ми е много приятно и нямам нищо против да се разходим :) Пък и с Елисаветка сме се разбрали да пием по пътя , което няма как да стане , ако няма път  :rofl:

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Само внимавайте с пиенето и шофирането в Гърция,защото тук не е България....на вуйчо ми при разрешени 0.55 го гепиха с 0.73 и книжката му изгория за 6 месеца и глоба от 1200е така,че внимавайте много....тук не се шегуват с тези работи....а и покрай празниците ще има много блокове сигурно....

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Ааа не... Ние пили не караме! Оставяме ключовете и тогава хващаме бутилката :D

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Значи след дълго мислене ( аз този процес най - много го обичам ) и приказки с колеги ( Ванката и Огито предимно де ), стигнах до следния извод.
Най - добре е колегите от Варна, начело с Огито да потеглят към 05:00 - 06:00 сутринта наистина , като минавайки през Пловдив ( евентуално ) и през Пазарджик да могат към 11:00 ( хайде 11 и малко ), след като минат и през Велинград да са в Разлог  ( малко преди Банско ).
Ние пък от наша страна да се организираме примерно в 08:00 пред НИМ ( все пак сме повече коли ... докът се съберем, докът се наканим да тръгнем ... пък на един ще му се яде, на друг ще му се препиква ... ), та примерно да можем и ние към 11 някъде да сме на същото място ( Разлог ).
И вече събрали се , с общи усилия да потегляме към границата и към Гърция.
Ако на някой предложението не му допада, нека го обсъдим, но да земем да се разберем най - накрая да няма после 1385321 телефона на 02 сутринта кой, кога, къде, какво ...

suvaLkata

• Guest
СЪГЛАСНА !!!

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
По скоро при Гоце Делчев и ще излезнем през КПП Илинден и после само направо :)...ама не знам колегите от София дали ще са навити  :whatever: Обаче тия Гугъл мапс са мн стари нещо...половината пътища ги няма,включително и тоя по които мислим да минем  :cheezy: включително и КПП Илинден  :omg: