Author Topic: Предложения  (Read 6179 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Re:Предложения
« Reply #60 on: 26-03-2010, 10:10:31 »
И аз съм на това мнение.Колко често мислите някой ще подарява?Идеята да се добави "заменя" и/или "подарява" в заглавието на раздела е добра.Но и сегашният вариант със забодената тема е удачен.Правя още една такава тема в "Купува/продава други стоки" и забождам и нея.За останалите два раздела,мисля е ясно,че няма смисъл  :cheezy:
« Last Edit: 26-03-2010, 10:19:54 by Mickey »

Offline stormi

• Напредващ
  • Hyundai Coupe RD2 2.0 16v 139hp
« Reply #61 on: 11-07-2010, 08:04:58 »
Колеги а какво ще кажете примерно под аватара на всеки потребител да изписва от къде е?В смисъл като се регистрира потребителя и ако е написал в профила си от къде е примерно както аз от Перник да изписва под аватара?Мисля, че ще е много удобно?Примерно някой има помощ за затъмняване на стъклата и няма да го питаме "от къде си" за да му помогнеме, а ако си пише направо ще го питаме къде да се срещнеме.Мисля, че е много удобно и при продажба на някаква стока примерно.Също така в профила пак ще е хубаво да се добави под ICQ и Skype примерно "Какво кара" и пак да излиза под аватара.Какво ще кажете?
Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.
==>>Sense of Bulgaria<<==

Offline caesarTopic starter

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #62 on: 11-07-2010, 08:31:57 »
За това откъде е може да се види в профила му. На мен лично ми харесва сегашният вариант, иначе ще стане прекалено претрупано :)

Offline stormi

• Напредващ
« Reply #63 on: 11-07-2010, 08:36:47 »
За това откъде е може да се види в профила му. На мен лично ми харесва сегашният вариант, иначе ще стане прекалено претрупано :)

Знам, че от там може да се види, но като гледам в почти всчки форуми е така и ми се струва супер удобно.Все пак е само предложение :)
Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.

Offline stormi

• Напредващ
« Reply #64 on: 12-07-2010, 22:45:03 »
Вече му намерих цаката и си пише под аватара :cheezy:.

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
« Reply #65 on: 13-07-2010, 06:07:34 »
Според мен е напълно достатъчно да е написано в профила.Ако ти трябва - цъкваш,виждаш и си готов.Отделен е въпросът колко от новорегистрираните си попълват местожителството... :omg:

Offline stormi

• Напредващ
« Reply #66 on: 18-07-2010, 16:51:30 »
Колеги а защо примерно дадена полезна тема примерно ето тази не ги правите Тема-лепка и винаги полезните теми да стоят най-отгоре?Много нещо идей взех да давам и това не е на добре :cheezy:.

Offline caesarTopic starter

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #67 on: 18-07-2010, 20:19:22 »
В този раздел коя тема не е важна? :)))
Просто зависи какво на теб ти се налага да правиш и от каква помощ имаш нужда :)

Offline WARLOCK

• Загряващ
  • **
  • Coupe 1.6 RD1
    • Блог за уеб дизайн и SEO
« Reply #68 on: 06-08-2010, 13:40:57 »
Колеги, аз също имам едно предложение за форума.

Хора като мен (уеб дизайнери, уеб маниаци и други откаченяци) обикновено отварят над 15 таба в браузъра си. Та в тая връзка би било много удобно ако форума има favicon, за да се разпознава по-лесно сред десетките отворени прозорци...

Примерно това, което сте задали на тулбара долу би било подходящо -
Който твърди, че купето не върви, значи не може да го кара!

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #69 on: 08-08-2010, 19:20:35 »
Че той форума си има фавикон от повече от година вече (confused)
С кой браузър си?

Offline freakg

• Напредващ
« Reply #70 on: 08-08-2010, 19:22:07 »
С firefox Mozila излиза , с explorer и google chrome не излиза. И аз съм го забелязък това  :confused:

Offline WARLOCK

• Загряващ
  • **
  • Coupe 1.6 RD1
    • Блог за уеб дизайн и SEO
« Reply #71 on: 09-08-2010, 11:25:35 »
Здрасти chefcho,

Не видях в хеда да има тез два тага:

Code: [Select]
<link rel="icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon">
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon">

Тези тагове правят иконата видима за всички браузъри. Без тях не е ясно кога и при кой ще се кешира и къде ще остане празно. Старите браузъри претърсваха за файл favicon.ico в root на домейна, обаче това е остарял метод и сега иконите се поставят на различни места (примерно в директория на темплейт) и се указват с горните тагове.

Извинявам се предварително ако не съм забелязал наличието на таговете и бъга е при мен  :confused:
Който твърди, че купето не върви, значи не може да го кара!

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #72 on: 10-08-2010, 04:34:20 »
Ами аз ползвах meta tag за фавиконата , в момента е скрипт към админ панела за по-лесно :P  , обаче иконата на форума е .png, не .ico , по-ското оттам идва проблема
Иначе си е точно както трябва ;) Ей така го вижда браузъра
<link rel="icon" href="http://hyundai-coupe.com/files/favico.png" type="image/png" />
« Last Edit: 10-08-2010, 04:36:44 by chef4o »

Offline stormi

• Напредващ
« Reply #73 on: 10-08-2010, 09:23:14 »
Аз пък като искам да сложа повече от една снимка от "Допълнителни Опции..." и не става.Избирам първата снимка и всичко си е наред, но като натисна на "(повече прикачени файлове)" нищо не се показва и няма опция за още снимки да бъдат качени.Аз принципно ползвам други хост сайтове, но ми направи впечатление, че не мога по този начин да качвам повечко снимки от една.Аз съм с Opera 10.54 в момента.

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #74 on: 10-08-2010, 10:19:13 »
Ауууу да, прав си за това, обаче ще мога да го оправя чак като се прибера в БГ. Октомври месец.. съжалявам :(

Offline stormi

• Напредващ
« Reply #75 on: 10-08-2010, 23:12:53 »
Ауууу да, прав си за това, обаче ще мога да го оправя чак като се прибера в БГ. Октомври месец.. съжалявам :(

Да знаеш, че ще те подсетя ;).

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
« Reply #76 on: 13-10-2010, 08:49:56 »
Имам предложение да си направим тема с телефонните номера - който иска да си го даде.Смятам,че ще е полезно.Може би всеки има номерата на хора от клуба,които му трябват,но се налагат смени на номер,смени на телефони (което ми се случи на мен и нямам почти никакви номера в момента,а няма вариант да ги изкарам от стария тел).Но тук пак молба към Стефан - има ли вариант темата (ако изобщо се случи да има такава) да се вижда само от регистрираните потребители,да речем?За да не се развяваме из нета съвсем свободно ...
А иначе в темата - например град,име,номер. :)

Offline stormi

• Напредващ
« Reply #77 on: 13-10-2010, 14:47:09 »
Имам предложение да си направим тема с телефонните номера - който иска да си го даде.Смятам,че ще е полезно.Може би всеки има номерата на хора от клуба,които му трябват,но се налагат смени на номер,смени на телефони (което ми се случи на мен и нямам почти никакви номера в момента,а няма вариант да ги изкарам от стария тел).Но тук пак молба към Стефан - има ли вариант темата (ако изобщо се случи да има такава) да се вижда само от регистрираните потребители,да речем?За да не се развяваме из нета съвсем свободно ...
А иначе в темата - например град,име,номер. :)

В един друг форум ( няма да го споменавам ) имаше такава тема и на скоро един колега от Габрово ми звънна да му препоръчам майстор в Перник, защото си харесал кола от тук.Според мен темата ще е полезна.Там пишехме само това:

Перник - Тева - stormi - 0897 *** *** - Лъчезар

Като първото разбира се е името на града, след което е квартала, защото в София са доста и ако някой закъса в Младост да не звънне на някой примерно в Илиенци, след това ника от форума, номера на потребителя и накрая името.Разбира се да се подреждат по азбучен ред на градовете и първият пост се ъпдейтва от Администратор или Модератор след като даден потребител пусне мнение с информацията.След като се добави в първото мнение да се изтрие мнението на потребителя и така да стои само първото мнение с всички дали информацията за себе си.Дано да сте ме разбрали :).
« Last Edit: 13-10-2010, 14:50:06 by stormi »

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #78 on: 13-10-2010, 19:36:17 »
А може да вкарам допълнително поле в Профила :Допълнителна информация или направо GSM където който иска да си пише данните, и без тва профилите на потребителя могат да се виждат само от регистрирани потребители...

Offline stormi

• Напредващ
« Reply #79 on: 13-10-2010, 19:55:27 »

Да знаеш, че ще те подсетя ;).

Шефче подсещам те за проблема дето ти обещах да те подсетя :).Ако пък не си се върнал здраве да е.
А може да вкарам допълнително поле в Профила :Допълнителна информация или направо GSM където който иска да си пише данните, и без тва профилите на потребителя могат да се виждат само от регистрирани потребители...

Иначе това за допълнителното поле не е лоша идеята, но като се замисля като е в тема и си пише даденият потребител от къде е ще може да се свърже по лесно.Давам пример:

Пътувам за Източна България и аварирам в Пловдив и от къде да знам кой потребител е от този град за да му намеря номера за да го помоля за помощ?!Иначе ако е в тема влизам чрез телефона и влизам в темата и се надявам потребителя да може да ми помогне с каквото може.Че даже ако потребителя си напише и квартала ще знам на кой да звъня и е по-близо до мен за да не разкарвам друг колега от другият край на Пловдив примерно.