Имам предложение да си направим тема с телефонните номера - който иска да си го даде.Смятам,че ще е полезно.Може би всеки има номерата на хора от клуба,които му трябват,но се налагат смени на номер,смени на телефони (което ми се случи на мен и нямам почти никакви номера в момента,а няма вариант да ги изкарам от стария тел).Но тук пак молба към Стефан - има ли вариант темата (ако изобщо се случи да има такава) да се вижда само от регистрираните потребители,да речем?За да не се развяваме из нета съвсем свободно ...
А иначе в темата - например град,име,номер. 
В един друг форум ( няма да го споменавам ) имаше такава тема и на скоро един колега от Габрово ми звънна да му препоръчам майстор в Перник, защото си харесал кола от тук.Според мен темата ще е полезна.Там пишехме само това:
Перник - Тева - stormi - 0897 *** *** - Лъчезар
Като първото разбира се е името на града, след което е квартала, защото в София са доста и ако някой закъса в Младост да не звънне на някой примерно в Илиенци, след това ника от форума, номера на потребителя и накрая името.Разбира се да се подреждат по азбучен ред на градовете и първият пост се ъпдейтва от Администратор или Модератор след като даден потребител пусне мнение с информацията.След като се добави в първото мнение да се изтрие мнението на потребителя и така да стои само първото мнение с всички дали информацията за себе си.Дано да сте ме разбрали

.