Какъв ти е проблема с фона?
но фон няма да има, просто защото не е нужен и дори е дразнещ
Фон има, аз разбира се нямам предвид да се слагат някакви плакати, трансперанти или подобни, просто малко да се пооправи pattern-a -> не е направен добре просто, на местата където се долепят парчетата се виждат разни линийки, размазан ми се вижда дори.
Бъговете...
- С chrome съм и прикачените файлове ми ги показва с ширина не повече от 5 пиксела вдясно от цялото съдържание.
- бутоните за навигация (начало, помощ и т.н.) защо са заравнени и без border отдолната страна при положение, че там следва само фона? няма ли да е по-добре, ако просто бутоните се завъртят наобратно? ще изглеждат закрепени към потребителското поле а няма да изглеждат като някакви хвърчашти лисчета.
- Навигиращата лента е адски малка, при положение, че основно движението из форума се извършва с нея.
- textfield полетата вместо само с фоновия pattern може да се направят като textarea-та -> така приличат по-скоро на дупки. Същото се отнася и за бутоните, за които пък също може да се добави допълнително някакъв 3d ефект...
не съм си записвал, но определено има доста неща по скина, които трябва да се пипнат...
Но стига общи приказки... и така работи все пак

Слята публикация: 21-10-2009, 18:11:06
http://hyundai-coupe.com/forum/bgtop8831.gifможе и само при мен да е, но не се зарежда.
Слята публикация: 21-10-2009, 18:29:58
при отваряне на форума с адрес само домейна, текста е с по-голям размер -> при отваряне на реалния файл (index.php) -> се вижда нормалния размер на текста