Author Topic: Предложения  (Read 6182 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline muncho_

• Пристрастен
Re:Предложения
« Reply #20 on: 23-06-2009, 09:11:18 »
не знам дали е тук мястото?Просто искам да предложа да се направи един нов раздел да речем (нашите автомобили) или нещо такова в който всеки да си пуска автомобила и неговия проект(било то оптичен, силов тунинг или аудио)като след след всяка промяна извършена по въпросния автомобил да съобщава и да се прилага снимков или видео материал. :h:
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #21 on: 23-06-2009, 09:53:14 »
Такава тема има, но е обща за всички който са направили някакво подобрение по своето купе ;) Идеята не е лоша за отделни теми на всеки един, но така ще се изгуби смисъла на сегашните раздели ;) :yes:

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #22 on: 23-06-2009, 10:19:33 »
не съм видял такава тема но и да има тя не е индивидуална и не може да се проследи прогреса и идеите на всеки автомобил по отделно.Затова и предложих да е в самостоятелен раздел и за всеки автомобил да си има тема която да е индивидуално само за него.Аз само предлагам мисля, ще е хубаво.

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #23 on: 23-06-2009, 14:43:50 »
В раздела "Моето Coupe" Всеки може да си пуска каквато иска тема по въпроса :)
« Last Edit: 23-06-2009, 14:48:11 by Fx_factor_coupe »

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #24 on: 23-06-2009, 15:35:24 »
Но никой не е пуснал, а има доста модифицирани коли в форума за които нищо не се споменава ,а съм сигурен че хората ги вълнува кое как и къде е направено и какъв е ефекта от него.(може и това да е само мое мнение и само аз да се интересувам) :)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #25 on: 23-06-2009, 16:36:10 »
Съгласи се че не можем да ръчкаме потребителите на Форума какво да правят, ;) те сами решават дали да побликуват свойте постове свойте проекти и свойте снимки на Купето си  :yes: Всеки има пълната свобода стига да реши да го направи никой няма да го упрекне, това са хубави неща и всеки се кефи на работата на другият  :h: :h: :h: Всички имат пълната свобода да споделят с нас   :beer: :beer: :beer: :beer:
Така че който реши няма какво да го спре :) :) :)

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #26 on: 23-06-2009, 16:39:51 »
ок съгласих се  ;)

Offline Danny_Flirt

• Напредващ
« Reply #27 on: 04-07-2009, 06:34:27 »
Опа опа в интерес на истината,сега забелязах,тази тема и реших да прочета,какво пише в нея.Аз също съм за членски внос,и участвам с двата крака.Ако това ще момогне на форума,нямам нищо против.Той на мен страшно много ми помага и ако това е начина ние да му помогнем.Нека да го направим.При положение,че сме толкожа много хора дори всеки да внася по малко пари,пак ще се събира добра сума за разходите.И тогава няма да се налага да се събират пари,за реклама,тениски,стикери и тн. Ако има нещо само свиркайте  :yes:
Ерекцията,не се брои за личностно израстване :)

Offline Filip(M)

• Пристрастен
« Reply #28 on: 20-08-2009, 14:21:47 »
към Чефо защо на направим към някой от мобилните оператори група за да може да си говорим безплатно всички членово на клубът ?
Колкото повече толкова повече!

Offline caesarTopic starter

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #29 on: 20-08-2009, 14:58:09 »
Аа кой ще плаща сметките, ако не си платиш ще висят на името на клуба....
Аз съм си мислел по темата, но не мога да намеря работещ вариант.

Offline Filip(M)

• Пристрастен
« Reply #30 on: 20-08-2009, 15:03:38 »
ще трябва да се мисли че аз несе бях сетил за плащането  :)  :sorry:
Колкото повече толкова повече!

Offline Doch16v

• Напредващ
« Reply #31 on: 20-08-2009, 15:40:37 »
С гаранционен депозит....Клубът има ли печат, регестриран ли е като нещо...другият варянт е разглеждат се офертите от трите оператора, пуска се анкета с гласуване и се избира един оператор и всеки индивидуално си взима, какъвто план желае ;)
Има хора, които никога за нищо не грешат...то е защото никога, нищо не правят.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #32 on: 20-08-2009, 15:58:24 »
Това не е много оферта че трети телефон малко много ще ми дойдат, трябва да ходя с торбичка за да не ми пречат  :cheezy: Иначе за това да ли е регестриран като "нещо" колега да има достатъчно инфо за това ;) Отностно печата в момента сме в процес на направата му!

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #33 on: 20-08-2009, 17:24:25 »
Фил, забрави :) Тва няма как да се случи, ако искаш да го обсъдим и да разбереш защо- на националната :)

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #34 on: 21-08-2009, 00:39:03 »
Обеснете и на нас простосмъртните, настоявам да бъда информиран тук и сега, понеже ме кефи идеята :cheezy: :P
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #35 on: 21-08-2009, 09:34:42 »
Има тема по случая, чети там :)

Offline TranceMind

• Новак
  • *
    • DJMixes-BG
« Reply #36 on: 21-10-2009, 12:39:23 »
Предлагам:
 - смяна на фоновия pattern
 - По-добро рендериране на логото и добавяне на някакъв фон в хедъра, който да си подхожда с логото
 - корекции на достата визуални бъгове по самия скин - всъщност предлагам малко да се модифицира, че общо взето сега ми се струва като отделни скалъпени части и хич не ми допада - няма завършен вид
 - coming soon :D
Your state of mind is not yours to design!

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #37 on: 21-10-2009, 17:53:20 »
Какъв ти е проблема с фона?
Рендването ще се оправи, но фон няма да има, просто защото не е нужен и дори е дразнещ
Кое точно за теб е скалъпено? Общите приказки не помагат особено. Бъгове по скина искам да знам кои са, защото аз такива не виждам

Offline TranceMind

• Новак
  • *
    • DJMixes-BG
« Reply #38 on: 21-10-2009, 18:09:07 »
Какъв ти е проблема с фона?

но фон няма да има, просто защото не е нужен и дори е дразнещ

Фон има, аз разбира се нямам предвид да се слагат някакви плакати, трансперанти или подобни, просто малко да се пооправи pattern-a -> не е направен добре просто, на местата където се долепят парчетата се виждат разни линийки, размазан ми се вижда дори.

Бъговете...

- С chrome съм и прикачените файлове ми ги показва с ширина не повече от 5 пиксела вдясно от цялото съдържание.
 - бутоните за навигация (начало, помощ и т.н.) защо са заравнени и без border отдолната страна при положение, че там следва само фона? няма ли да е по-добре, ако просто бутоните се завъртят наобратно? ще изглеждат закрепени към потребителското поле а няма да изглеждат като някакви хвърчашти лисчета.
 - Навигиращата лента е адски малка, при положение, че основно движението из форума се извършва с нея.
 - textfield полетата вместо само с фоновия pattern може да се направят като textarea-та  -> така приличат по-скоро на дупки. Същото се отнася и за бутоните, за които пък също може да се добави допълнително някакъв 3d ефект...

не съм си записвал, но определено има доста неща по скина, които трябва да се пипнат...

Но стига общи приказки... и така работи все пак ;)

Слята публикация: 21-10-2009, 18:11:06
http://hyundai-coupe.com/forum/bgtop8831.gif

може и само при мен да е, но не се зарежда.

Слята публикация: 21-10-2009, 18:29:58
при отваряне на форума с адрес само домейна, текста е с по-голям размер -> при отваряне  на реалния файл (index.php) -> се вижда нормалния размер на текста
« Last Edit: 21-10-2009, 18:29:58 by TranceMind »
Your state of mind is not yours to design!

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #39 on: 21-10-2009, 18:44:17 »
Така повече ми хареса, сега поне знам за какво говориш :)
Фон има, аз разбира се нямам предвид да се слагат някакви плакати, трансперанти или подобни, просто малко да се пооправи pattern-a
Ще бъде направено
- С chrome съм и прикачените файлове ми ги показва с ширина не повече от 5 пиксела вдясно от цялото съдържание.
Предложения?
- бутоните за навигация (начало, помощ и т.н.) защо са заравнени и без border отдолната страна при положение, че там следва само фона?
И тва ше го оправям, добра забележка  :aha:
- Навигиращата лента е адски малка, при положение, че основно движението из форума се извършва с нея.
Ммм кое визираш под навигираща лента?
- textfield полетата вместо само с фоновия pattern може да се направят като textarea-та
И тук трябва да ми разяснишш кое е textfield, защото всички полета за въвеждане на текст са с бял карбонов фон

при отваряне на форума с адрес само домейна, текста е с по-голям размер -> при отваряне  на реалния файл (index.php) -> се вижда нормалния размер на текста
умишлено