Author Topic: Предложения  (Read 6167 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline caesarTopic starter

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Предложения
« on: 17-04-2009, 12:17:57 »
Тук може да давате вашите предложения за подобрение, популялизиране на форума и клубът.

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Re:Предложения
« Reply #1 on: 17-04-2009, 12:22:10 »
Имам предложение да направим някакъв вид стикери на партньорите на клуба и да ги залепим на колите като благодарност към тях за съдействието.Например нещо като стикерите които се лепят на вратите от към страната на кълниците тези малките не на целите врати.Разбира се със съгласието на самите партньори.
« Last Edit: 17-04-2009, 12:26:19 by PaBL0 »

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #2 on: 17-04-2009, 19:05:31 »
Колега едно е да правиш реклама на фирма или марка, друго е просто да се кефиш че имаме отстъпки. Дреме му на него, че и на тебе че ти продал филтъра за 8, а не за 10 лв и да му сложиш лепенка на фирмата и... какво трябва да ни говори това, че ние аджеба имаме отстъпки и сме много горди :cheezy:. Съгласен съм да шибна рекламка на някой ако ми натъпче подкапачното устройство с благинки или хубави чаркаляци и да си стиснем ръцете, е тогава и на мен ще ми е кефи и на него ще му още повече след като тръбя налявао и надясно и показвам за какво иде реч  ;)
   Как да е, с примерите които давам да не се ангажира никой и нищо лично към колегата, трябва да се дискутира, но е много тясна връзката между бъркането на двата щата и реално услуга за услуга.
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
« Reply #3 on: 18-04-2009, 12:38:21 »
Определено си прав за това което казваш.Едно е да имаш отстъпки друго е да ти напомпи колата за реклама.Просто предложих за да се отблагодарим все пак не всеки предлага така лесно отстъпки.Не ангажирам никoй с мнението си и предлагам след като се оформи цялата документация на клуба за официалното регистриране и се свика УС да се предложат такива теми за гласуване от членовете му.

suvaLkata

• Guest
« Reply #4 on: 18-04-2009, 16:59:34 »
Аз съм съгласна с PaBL0.....и съм на мнение,че тук облагите нямат никакво значение...кво значи облага..или те кефи нещо и го правиш или не ;) важен е жеста и това да развием и реализираме идеите си свързани с клуба :)

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #5 on: 18-04-2009, 17:11:57 »
Една от идейте на клуба е да можем всички да имаме достъп до качествени сервизи, услуги и магазини на достъпни за всички цени :) аз лично не би си налепил колата с някакви такива рекламни стикери ... но това си е мое мнение и не мога да ангажирам никого с него :) рекламни банери на основните партьори на клуба има тук във форума ... а за по-новичките такива предполагам в момента се работи по въпроса :)
« Last Edit: 18-04-2009, 17:13:33 by Novaka »

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #6 on: 18-04-2009, 17:53:28 »
Не е малка интернет рекламата, която правим. Аз лично няма да си налепя колата, освен ако това не ми носи сериозни лични изгоди. Благрдаростта си към хората я изразяваме с ей тия банери горе, дето всеки ден ги гледат стотици хора, както и в раздела Партньори на клуба. Хората правят отстъпки, щоо имат интерес да ходим при тях :)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #7 on: 18-04-2009, 18:15:06 »
Най-добре за момента да си останат само тук във форума, защото кво ще стане след време когато примерно имаме 20 и нагоре партньори къде ще ги лепим по предния капак ли  :P :P :P

Offline caesarTopic starter

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #8 on: 18-04-2009, 18:34:36 »
Абсолютно съм съгласен със Жорето и най-вече с Чефо. Облагите за търговците са достатъчни и в момента. Какво значи благодарност колеги? Това че правим оборот на партньорите? За мен сегашната ситуация е "правилната". Банери + оборот. Това е истината. С колкото фирми съм преговарял досега всички са казвали "всичко зависи от оборота който ще направите". Никой даже не ми е намеквал нито за банери нито за реклами!

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
« Reply #9 on: 23-04-2009, 21:14:02 »
Имам едно въпросче....Както всички знаем хостинга на форума както и подръжката му струва пари.Не е ли редно всички да участваме в разпределението на разходите на клуба а не само 2-ма 3-ма човека или там колко участват....

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #10 on: 23-04-2009, 21:28:17 »
Ами... мисля, че този въпрос ще се уреди с въвеждането на членския внос...
Благодаря ти, че повдигна въпроса, хубаво е да знам, че има хора, които се замислят и за това :beer:

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
« Reply #11 on: 24-04-2009, 11:11:20 »
Разбира се,че се замислям,защото не е редно всички да получаваме една много добра услуга каквато е форума и всичките му странични облаги,разбирай отстъпки от сервизи и тем подобни,а същевременно само няколко човека да се бухтиат това да се осъществява.....Очаквам развитие по темата..
Благодаря

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
« Reply #12 on: 24-04-2009, 11:15:48 »
Само 1 човек за да сме по-точни :)

suvaLkata

• Guest
« Reply #13 on: 24-04-2009, 11:40:28 »
Аз мисля ,че ще има доста заинтересовани,но с мълчание не става :h:

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
« Reply #14 on: 24-04-2009, 12:31:34 »
:oops: Повечето знаят моето стновище по въпроса... Мислих да не спамя, но щом сте рекли..... Имате подкрепата ми в писмен вид :h:

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #15 on: 28-04-2009, 15:47:11 »
Съжалявам ако пиша в неправилното място.. искам само да попитам , тези места където имаме отстъпка в сила ли са и ако не са кога ще са в сила (намаленията и фирмите които ни правят намаления) . Освен това как да им кажа като отида "аз съм от Хюндай клуба , правете ми намаления" .. не обичам да правя пазарлъци , но как да им намекна че имаме отстъпки.Друго... те шефовете примерно знаят (да кажем) и работниците не знаят.. ко праим ? И тем подобни неща , моля някой да ми разясни малко по точно как стоят нещата.. Благодаря предваре  :whatever:

Offline Zlati

• Новак
  • *
  • Just ME!!!!!
« Reply #16 on: 29-04-2009, 07:18:02 »
аз сам ЗА за 4ленскиа внос
на мен форума много ми харесва и помага така 4е сам готов да дам нещи4ко за да саществува

KИРИЛИЦА!!!
« Last Edit: 29-04-2009, 19:10:31 by chonkov »

Offline 4efo_1912

• Напредващ
« Reply #17 on: 29-04-2009, 07:35:43 »
 :yes: :yes: подкрепям ви  с 2 ръце за членският внос. :yes: :yes: това ще ни е от огромна полза :h:

suvaLkata

• Guest
« Reply #18 on: 29-04-2009, 07:48:21 »
Както казах Аз също съм ЗА и мися,че въобше тва не трябва да подежи на обсъждане,който се чувства истински член тук би трябвао да е съгасен...

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
« Reply #19 on: 29-04-2009, 08:41:30 »
Имайте малко търпение - и на нас ни се иска нещата да бяха станали за един ден,или един час,ама няма как.В момента обсъждате неща,над които ние вече доста сме си блъскали главите и сме намерили начини.
Всеки,който бъде одобрен за член,така или иначе ще е  задължен  да плаща членски внос.Членовете няма да имат само облаги , а и задължения. Просто изчакайте да ви изнесем правилата за членство,да ги прочетете и всеки да си реши дали го устройва или не.
Относно рекламата на фирмите,в които вече имаме отстъпки - ако  самата фирма,при сключване на договора,ни задължи да си лепнем някое тяхно стикерче - ок.Но такива самоинициативни рекламирания на фирми и продукти,за които собственика не е помолил - не,че не е приемливо,ами даже не е и редно.  :)
Много е хубаво,че се сещате за тези неща,просто имайте още съвсем малко търпение - най-трудното вече го минахме!  :h:

П.П.
В отговор на въпроса на Ланшота - Ники,когато започнем приемането на членове на клуба,всеки от тях ще получава карта,удостоверяваща членството му.Тази карта ще бъде входа за всички тези отстъпки и преференции във фирмите,с които имаме отношения.За момента (тъй като карти,а и членове все още няма) не съм наясно как става врътката с отстъпките и дали става въобще.Най добре се обърни към човека,който е пуснал темата,че еди къде си ни правят отстъпки и питай за какво става въпрос.
« Last Edit: 29-04-2009, 12:22:45 by Mickey »