Цане ,ти отивай спокойно,пък ако се завърти схемата ще те уведомя...тъй като гледам май няма да се получи,но все пак се надявам
ПС : айдее,знаете ли к'во ще е яко....лъскави купенца,много усмивки,безброй идиотщини

Слята публикация: [time]16.05.2009 (сб) 21,05,13 GMT-2[/time]
Уаауу..темата е започната на 16.04. .....днес сме 16.05.

извода : един месец,не можем да си направим уговорка да се видим и да се позабавляваме заедно,а определено мисля,че сме показали,че знаем как става това...аз предлагам да направим една уговорка за 10.10.2010..има достатъчно време и може и да се съберем до тогава

НЕ,шегувам се !!! и не искам да приемате думите ми като остро нападение,просто адски много искам да си Ви видя и да направим нещо яко заедно,яко ми е като си щъкаме (малее.то тука като ''Море от любов'' стана

).
Хмммм....ми нека измислим нещо за 23.05.-събота е,дори да не е пикник..може просто да се съберем някъде и да отидем на боулинг, или пък да отидем да караме картинг

не знам...айде,ако сте свободни тогава драскайте тук,а дори и да не е тогава(23.05.) давайте някви предложения за дата,когато ще Ви е удобно и не сте заети,може да дадете и идеи за предпочитана дейност,която да извършваме

ПС : Варна е картелааа !!!