Author Topic: мнения за Xenonа  (Read 3664 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Doch16v

• Напредващ
Отг:мнения за Xenonа
« Reply #40 on: 24-06-2009, 13:25:27 »
Тези дни когато намеря време ще ти кача снимки на моето Coupe къде и как са захванати планките...Но мойте планки си вървяха с ксенона... :)
« Last Edit: 24-06-2009, 15:38:04 by Doch16v »
Има хора, които никога за нищо не грешат...то е защото никога, нищо не правят.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #41 on: 24-06-2009, 13:59:30 »
Те всички ксенони си имат планки за монтаж и при мен също ги има...
« Last Edit: 24-06-2009, 23:41:41 by chonkov »

Offline Doch16v

• Напредващ
« Reply #42 on: 24-06-2009, 15:39:33 »
Е всеки ден не си слагам ксенони, че да знам, а и не съм се интересувал вървят ли ходят ли каквото там :P Важното е, че вършат работа :)
Има хора, които никога за нищо не грешат...то е защото никога, нищо не правят.

Offline tonkata28

• Новак
  • *
« Reply #43 on: 25-06-2009, 14:32:24 »
При мен монтажа мина малко кофти...значи около 30 минути се чудих къде да хвана планките.Започнах откъм страната на пасажера.Там място открих само до тръбата за пълнене на казанчето :).Някак си успях да завия единия от двата болта(имаше си дупка), но другия не можах....хванах го с три свински ПАШКИ откъдето мога и стана бетон.От другата страна място намерих зад акумулатора...свалих го и ми се видя удобно да се хване хубаво планката.Бях си взел от фирмата където работя една бормашинка на БОШ, и първо пробвах дали самонарезните винтове ще продупчат ламарината.Пробвах горе, където ляга подпората за капака и влезе като пирон в кисело мляко.Помагаше ми един приятел, който държеше планката , а аз дупчех.Оказа се, че е невероятно трудно да се направи каквато и да е дупка, ако не дупчиш перпендикулярно.След 20 минути пробване се сменихме със същия успех.По някое време мина един "МАЙСТОР", който също не успя да направи дупка.
Реших да я хвана със ПАШКИ....точно три броя и планката се бетонира....около нея имаше разни дупки, но не успях да завия болтчетата там.Това беше преди около 3 месеца....наскоро се сетих да ги проверя и си бяха както ги оставих....няма мърдане. :h:

Сори за дългия разказ, но се  надявам да е полезен...ще постна и някоя снимка когато успея :)
« Last Edit: 25-06-2009, 14:34:32 by tonkata28 »
По-добре малък, мой и отпред, отколкото голям, чужд и отзад !

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #44 on: 27-08-2009, 00:03:41 »
Жоро има най-силен ксенон. Щото е взел искрата на Оптимус и компания и ги е ръгнал вътре ! .. Съжалявам че му издавам тайната ама така ше е ... Като вземем марките ше сложим и на нащо кола !  :danke:
« Last Edit: 27-08-2009, 00:04:55 by LanShot »

Offline Fh666z

• Новак
  • *
Re:мнения за Xenonа
« Reply #45 on: 16-12-2009, 18:37:48 »
Аз така да пораздвижа темата.... интересно ми е дали е голяма разликата между ксенон за 100лв и този от Luxima, който е 219лв. Освен в цената дали има разлика в качеството или просто всеки вносител си слага някаква надценка 100%, 200%, 300%?
John 1:3:
All things came into being through Him, and apart from Him nothing came into being that has come into being.

Offline wtf

• Напредващ
« Reply #46 on: 16-12-2009, 18:49:51 »
абе вие мн пари сте дали за тея ксенони.. аз мойте ги зех за 65 лв ама не са много силни де пак си има разлика с дългите

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #47 on: 16-12-2009, 19:03:33 »
Мнението ти се обезмисля, хем са ти евтини, хем ти светят слабо. За 30лв повече си вземаш нормални дето ти светят доста по-силно (по твои думи, не съм ти виждал сегашните)! :)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #48 on: 16-12-2009, 22:45:19 »
абе вие мн пари сте дали за тея ксенони.. аз мойте ги зех за 65 лв ама не са много силни де пак си има разлика с дългите

е да но ти си ги взел сега а не преди една или две години, нали се сещаш че всичко цени баха малко по различни тогава ;)
Щом ти светят по слабо къв ти е кяра от тези "ефтини ксенони" найстина се губи смисъла щом не те задоволяват максимално както трябва да е ;)

Offline PlevenMafia

• Напредващ
  • EH 8443 BK
    • http://nepipai.hit.bg
« Reply #49 on: 17-12-2009, 00:03:53 »
Питах един познат в ТОЯТА Плевен и той ми каза, че работят само с марката ''Луксима''. Kaза ми, че са едни от най-добрите на пазара. Та се навих да си сложа, но срещу скромната отстъпка от 20 %...  :#  :h:
:h:  Бате Пухо, "Не, не се сравнявай с другите - дори да имат всичко, ти имаш повече!"  :h:

ТАМ КЪДЕТО СВЪРШВА ЗАКОНА ЗАПОЧВА ПЛЕВЕН!!!

Offline wtf

• Напредващ
« Reply #50 on: 14-01-2010, 20:43:56 »

е да но ти си ги взел сега а не преди една или две години, нали се сещаш че всичко цени баха малко по различни тогава ;)
Щом ти светят по слабо къв ти е кяра от тези "ефтини ксенони" найстина се губи смисъла щом не те задоволяват максимално както трябва да е ;)

еми реших да спестя някви пари там като ги вземах.. е слабо не бих казал че светят ама не мога да кажа че няма нужда да превключвам на дълги

Offline freakg

• Напредващ
« Reply #51 on: 08-05-2010, 13:49:56 »
От онзи ден и аз съм с Xenon  :# и смело мога да кажа, че се родих.... то карането на тъмно било друга работа с тях. Взех си някаква китайска марка BAC за 100 лв с 12 месеца гаранция, но определено съм мнооооооого доволен :verycool: . Иначе баластите ги набутах в калниците ( там даже имаше някакви фабрични дупки за които хванах планките  :P ).

Offline Sasho_coppy

• Новак
  • *
« Reply #52 on: 12-05-2010, 22:10:55 »
Колега каде ги намери тия за 100 лв. кажи ,че и аз ще поръчвам и се чудя от каде да си ги взема?

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #53 on: 12-05-2010, 22:18:48 »
Еми ние имаме канал директно си поръчваме от вносителя на добри цени. Вчера си сложих направо 2 нови комплекта за къси и дълги и съм по-доволен от светенето на старите ми китайски от Китай :)))

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
« Reply #54 on: 13-05-2010, 05:55:01 »
Цане контрабандист такъв я разкажи за тази оферта  :cheezy:
Колко вата са  колко,колко кинта,за колко време пристигат ,гаранция ала бала,трябва ли да се поръчат повече бройки.Аз си зех за късите ама щом казваш ,че са добри да си зема едни и мойте да ги сложа на дългите

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #55 on: 13-05-2010, 09:10:44 »
Ами Сту има всякакви варианти, 35/50W (аз вече минавам само на 35...). По принцип при нас държим на склад от повечето варианти по 1-2, ама иначе за 1 ден пристигат при нас. Тоест за 2 дена макс може да го получиш след поръчката (вече зависи и кога е направена). Гаранцията е от 6м до 2г. в зависимост от комплекта който поръчаш. Цените клиентските за H1 са 98лв с 1г. гаранция, за клуба ще са към 85-88лв (и долара има значение, че и вносителя си играе от време на време). Аз сега махнах 50W-товите, които си поръчах от Китай и слагам 2 комплекта 35W от нашите. Колкото и странно да е новите ми светят по-силно от старите 50W. Крушките излязоха по 40лв парчето за 50W и мене по-евтино ми беше да сложа 2 бр. 35W, че и останаха пари да сложа и на дългите (тоест утре ще ги слагам преди да тръгнем за националната...) :)))

Offline Sasho_coppy

• Новак
  • *
« Reply #56 on: 13-05-2010, 16:25:06 »
Ок аз мога ли да си поръчам ако можеш дай ми някакъв номер ,за да се свържем и направо да си взема
« Last Edit: 13-05-2010, 16:27:46 by Sasho_coppy »

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #57 on: 13-05-2010, 21:59:14 »
Еми моят е 0896611121...звънете ще помагам :)