При мен монтажа мина малко кофти...значи около 30 минути се чудих къде да хвана планките.Започнах откъм страната на пасажера.Там място открих само до тръбата за пълнене на казанчето

.Някак си успях да завия единия от двата болта(имаше си дупка), но другия не можах....хванах го с три свински ПАШКИ откъдето мога и стана бетон.От другата страна място намерих зад акумулатора...свалих го и ми се видя удобно да се хване хубаво планката.Бях си взел от фирмата където работя една бормашинка на БОШ, и първо пробвах дали самонарезните винтове ще продупчат ламарината.Пробвах горе, където ляга подпората за капака и влезе като пирон в кисело мляко.Помагаше ми един приятел, който държеше планката , а аз дупчех.Оказа се, че е невероятно трудно да се направи каквато и да е дупка, ако не дупчиш перпендикулярно.След 20 минути пробване се сменихме със същия успех.По някое време мина един "МАЙСТОР", който също не успя да направи дупка.
Реших да я хвана със ПАШКИ....точно три броя и планката се бетонира....около нея имаше разни дупки, но не успях да завия болтчетата там.Това беше преди около 3 месеца....наскоро се сетих да ги проверя и си бяха както ги оставих....няма мърдане.

Сори за дългия разказ, но се надявам да е полезен...ще постна и някоя снимка когато успея