Author Topic: Лети джанти Tiburon  (Read 361 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zaxTopic starter

• Новак
  • *
Лети джанти Tiburon
« on: 06-04-2010, 09:11:42 »
Здравейте, имам купе тибурон от 4 години, и чак сега се навих да купя едни хубави джанти. Можете ли да помогнете с данни за това какви джанти трябва да купя. В момента съм със стоманени джанти 14 цола, като искам да сложа лети джанти пак 14 цола тъй като гумите ми са чисто нови и не искам да купувам пак нови. Интересува ме разстоянието между дупките какво трябва да бъде, размери разни както и от кой други коли стават джанти. Ако някой може да даде информация ще съм много благодарен.
Купето е от тези с 4-те фара, модел 2000 година.

Offline muncho_

• Пристрастен
Re:Лети джанти Tiburon
« Reply #1 on: 06-04-2010, 09:20:36 »
Предполагам купето е РД1 или РД2.Ако е така болтовете са ти на разтояние 4х114.3, но ако си намериш само на 114мм мисля, че пак ще станат.Централния отвор на джантата е 67мм, но ако е по голям няма проблем има втулки които се слагат и струват по до 2лв. бройката, но ако е по малък няма какво да се направи.Изнасянето на джанта е ЕТ46(това е оргиналното и стои малко прибрано в калника).Колкото по-малка е цифрата на ЕТ-то толко повече се изнасят джантите навън.Аз съм с ЕТ35 на моята кола и има какво още да се желае,пак ми изглежда прибрано.Моя съвет е ,каквото и да купуваш го пробвай как седи преди това.
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline zaxTopic starter

• Новак
  • *
« Reply #2 on: 06-04-2010, 09:32:05 »
Мерси много за отговора, но за съжаление няма да мога да ги пробвам тъй като ще ми ги докарват от доста далечно разстояние :).

Благодаря много, мисля, че информацията е достатъчна да купя джантите и те да паснат :)

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #3 on: 06-04-2010, 09:33:45 »
Радвам се че съм помогнал.Успех :yes:
Nobody's perfect i'm Nobody