Author Topic: Ето как ще изглежда колата ви с лети джанти!!!  (Read 3459 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ShikitoTopic starter

• Загряващ
  • **
Намерих едно много готино саитче, където си избираш колата и можеш да и наслагваш различни джанти с различни размери да се види как ще и стоят

http://www.alcar.de/AlcarKonfigurator/produktion_neu/   :#

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
много полезна темичка, самоче няма много голям избор на джанти  ;)

suvaLkata

• Guest
суперр..много яко..аз тъкмо мислех да сменям джантите така поне ще се ориентирам малко :) само,че няма много бели :depress:

Offline 4efo_1912

• Напредващ
 :bravo: :bravo:бравосс много готино, :beer:

Offline soulcontrol

• Напредващ
    • DivingShopBG
Благодаря. Сайтчето е супер  :)
http://www.divingshopbg.com - Онлайн магазин за водолазно оборудване - Beuchat, Seac Sub, Coltri Sub.
Гмурни се в мечтите си...

suvaLkata

• Guest
аз сорка,че пиша тук :sorry: може би не е правилното място,амаа може ли някой да ми каже някакъв сайт,в който мога да видя по-голям избор на бели джанти или някой да си даде мнението за това,ако направя моите бели и изобщо има ли такава опция и добре ли се получава :blush:

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
аз сорка,че пиша тук :sorry: може би не е правилното място,амаа може ли някой да ми каже някакъв сайт,в който мога да видя по-голям избор на бели джанти или някой да си даде мнението за това,ако направя моите бели и изобщо има ли такава опция и добре ли се получава :blush:

Не че съм от Варна ... но провери в Мото Еxpert ( разбира се, предполагам че колегите от Варна ще те светнат и за други фирми ) Иначе избора не е особено голям, но по принцип всяка една джанта можеш да я боядисаш бяла ... или ако искаш бенбена  :P било то прахово, перлено или каквито шашкънлъци се сетиш. Тука в София знам че ги правят за по 100 лева на джанта ( за прахово боядисване ) барабар там с лаковете и глупостите ... във Варна се съмнявам да сте по напред с цените  :P

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
 :offtopic: Свилка ... кви 100лв бе човек за по 40лв на джанта го бях намерил преди време :) сега ще ги потърся пак момчетата, че да ми оправят оригиналните джанти :) ако искаш после ще ти кажа ... :)

А иначе тозисайт наистиан е много добър ...и аз го гледах преди време, но ... малък избор наджанти наистина :) имаше още 1-2 такива ще ги потърся и ако такова ще ги постна  тук да видите кое кво :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline meriaaan

• Загряващ
  • **
Suvalkata, миличка, няма такъв специален сайт за бели джанти, но ако държиш да са такива наистина можеш да ги боядисаш. Ще ти излезе по-евтино, защото белите джанти са и по скъпи от другите.(ще ти кажа и защо - в момента турбо гъзарията на разните му там ML -и и X5-ци е бели джанти) Аз веднага бих ти предложила бели, но са 880 лв и то 15 цола. Така че грабвай ги  - и при бояджията ;)

Слята публикация: 10-04-2009, 17:10:09
Ето и модела за който ти говоря
« Last Edit: 10-04-2009, 17:10:09 by meriaaan »
Момчето с БМВ-то диша праха на момичето с Купе-то......

suvaLkata

• Guest
Мерси много за съветите..много сте мили..аз 15ски не искам-минимум 17,каквито са си сега и моите :) цената за боядисването е малко спорна,щото аз съм обвързана с ИНД-а и при всички положения те ще ми ги правят,ще отида там да ги питам ,пък ще видя кви ще ги умувам :) пак БЛАГОДАРЯ :hug: :hug: :hug:

Offline verssus

• Модератор
  • Напредващ
 :) виж и тук .....има по-голям избор
 http://www.avtogumi.com/sim/sim.html
http://www.autogroup5.com/bg/index.php - тук има и цени, даже и железни джанти за купета, че видях че доста хора търсят :)
« Last Edit: 13-04-2009, 11:35:32 by verssus »

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
ммм verssus хубав е и твоя сайт....-тук пък има джантите в движение....хахахха супер...
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline StyLuS

• Напредващ
  • Предател
Ето още един дето го бях открил преди няколко години

www.simulcar.net   

Само че е на френски и е малко сложна регистрацията  :yes:
Mercedes E200 '93
Chrysler GrandVoyager 3.3 LX '99

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Този сайт си е ок ама ... трябва да се регистрираш за да можеш да разглеждаш ... :(
иначе до колкото видях си има и английска версия  :h:

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Имам чувството че тва е темата дето най - много девойки се наредиха една след друга с мнения ...  :P
Novaka, ми де да знам Кире аз ... като че ли толкова ги бях гледал или освен да бъркам цената с тази за хромиране , че и такова гледах .... оф незнам ... аз кат видях че мацката иска съвет и викам чакай да са вкарам разбиращ ахахахах  :cheezy:

Offline verssus

• Модератор
  • Напредващ
Ето още едно сайтче, на което аз лично много се изкефих  :cheezy:
http://www.asantiwheels.com/Wheel_Builder.php#/default_finish/?wid=41

Offline kalokasa

• Пристрастен
  • User is on moderator watch listWatched
Ето още едно сайтче, на което аз лично много се изкефих  :cheezy:
http://www.asantiwheels.com/Wheel_Builder.php#/default_finish/?wid=41
тея са много яки човек ама са много скъпи неса за секи  :h: :strak: :)

Offline Scorpiona

• Новак
  • *
  • Street King
Евала колега саитчето е мноогооо яко  :# :h: Ама сам съгласен че цените са малко високички за нас но можеш да добиеш представа какво ти харесва  :yes: