Author Topic: Информация за Hyundai Coupe нужна преди покупка!!!  (Read 11821 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Filip(M)

• Пристрастен
ако питаш мен не се занимавай , поразгледай дали из форума няма някоя за продан или изчакай малко  :P
Колкото повече толкова повече!

Offline mycoupe

• Новак
  • *
Здравейте колеги мисля скоро време да си купя  едно купе 1.6 98 година. Говорих със собственика и това което каза ме учуди много.
-разход на газ 13 градско
-извън градско 7-8
-амортисиори 50 лв нов
-гарнитура на капак 20лв
-тампони 10 лв
каза че поддръжката е доста евтина бихтели споделили мнениета си с мен дали това е истина или ме будалка и на какво трябва да обърна внимание каза че гори малко масло нормално ли е това . Двоумя се между купе то и бмв е36 318  моля ви помогнмете ми да реша отделил съм пари до 2000 лв за кола

Offline kalokasa

• Пристрастен
  • User is on moderator watch listWatched
Ами колега тези работи който ти е описал за модела са съвсем нормални и ги има всяка кола от тази година.Цените са такива защото частите са корейски и са супер евтини наистина.Мен ако питаш ако ти трябва бегачка си земи бмв или пък нисан но ако ти трябва кола която да те вози и да се кефиш с нея си земи хундаи.Разхода който е описал е съвсем нормален за модела,ако искаш да върви малко повече а да гори същото си земи 2.0 мотор щото 1.6 е малко тромав за това купе.

Offline kalokasa

• Пристрастен
Здравейте  :) Мисля да купувам Хюндай купе рд1 , но проблема ми е че имам 2000-2500лв мах. Гледам има за по 1600-1800-2000лв но според вас дали си заслужава или да изчакам да посъбера още някоя и друга пара . И 2рия ми въпрос е свързан със тази обява  http://www.cars.bg/u502911  на последната снимка се вижда проблема дали може да се оправи и ако да горе долу колко ще ми излезе или изобщо да не се занимавам.Благодаря предварително :)
Мисля че за 200лв. ще може да се оправи този проблем колега щото вратата и калника са съвсем леко ударени,но несе знае дали е ударена подпорната греда на колата и ако е ударена и няма оправяне тази работа и бягай надалече от такава кола.

Offline mycoupe

• Новак
  • *
здравейте колеги някой може ли да ми каже сервиз за хундай в Габрово ,Велико Търново или в Хасково

Offline kalokasa

• Пристрастен
Аз съм от Велико Търново колега и мога да те упътя къде си правя моята кола  :yes: Ако искаш ми пиши на скаип за повече инфо а тои е kalokasa.