Author Topic: Варна Stylus  (Read 1149 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline StyLuSTopic starter

• Напредващ
  • Предател
Варна Stylus
« on: 05-04-2009, 22:22:58 »
Ето два клипа от днешното събитие на което бях заловен  :verycool:

05-04-09 Mercedes club meeting Varna

5-4-09 Honda & Mercedes multimeeting Varna

Следващата седмица очаквам да е още по грандиозно  ;)
« Last Edit: 06-04-2009, 08:09:18 by Mickey »
Mercedes E200 '93
Chrysler GrandVoyager 3.3 LX '99

Online caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Отг:Варна Stylus
« Reply #1 on: 06-04-2009, 10:26:12 »
Интересното, което забелязах, че повечето хонди са с нови регистрации. Иначе Legend-а кърти. Единствено Genesis-а ме кефи повече :)

• Напредващ
  • Предател
« Reply #2 on: 06-04-2009, 12:27:40 »
Ехеее цяла тема за мойте простотии ли ще има  :mighty:  :strak:

Ще слагам тука клипове който съм заснел от други срещи, да видите как са нещата при конкуренцията  :P

Иначе хондите къртят, при тях повечето (поне на външен вид) ми изглеждаха "пипнати". А Legend-а е най-добрата Хонда според мене, има супер външен вид, интериор и много мощен двигател, а е и 4x4  ;)

Слята публикация: 06-04-2009, 12:35:25
А това на 30-тата секунда от втория клип не ви ли изглежда познато  :cheezy:
« Last Edit: 06-04-2009, 12:35:25 by StyLuS »
Mercedes E200 '93

Online caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #3 on: 06-04-2009, 12:51:52 »
На мен не!?! Какво трябва да е това нещо. Не ми казвай, че е лантрата, на която са сложили емблема хонда :)

• Напредващ
  • Предател
« Reply #4 on: 06-04-2009, 12:57:03 »
Сивик си е  ;) Ама на пръв поглед доста прилича на лантра

Слята публикация: 21-04-2009, 10:17:42
Тази събота бях на автоаукцион в село Климентово :) Съвсем случайно разбрах че там ще се правят такива неща и реших да отида да видя за какво става въпрос. За пръв път хората правиха подобно нещо и леко куцаше организацията, ама в бъдеще сигурно ще се развият доста. Въпросните организатори са англичани, а по-голямата част от колите са англииски (тоест с дясна дирекция), обаче и цените им са добри. Имаше 60 автомобила за търгуване и около 10-тина бяха купени. Иначе аукциона е точно това което сме гледали по дискавъри, има подиум, коментатор, чукче 1,2,3... продадено и тн.

Освен това и аз успях да спечеля една кола  :cheezy:  Всъщност още не съм я взел (в процес на обмисляне съм), но имам срок до петък да съм взел решение. Колата е ван, марката и модела са : Chrysler Grand Voyager LX '99.  Супер автомобил от доста време искаме такова нещо в нашето семейсто  :#  . Автоматик е , 3.3 V6 160 коня  :cheezy: 7 местна, бежови кожени луксозни седалки, INFINITI sound , DVD- монитор, абе всичко си има колата. Покарах я малко и си върви много доволно, а и отскоро съм голям любител на автоматиците  :yes:. Лошото е десния геврек и разхода - 13 смесено  :cheezy: Забравих да спомена че цената за която се споразумяхме беше 3400 лв.  :)

Ето сайта на аукциона http://b-ca.bg/
« Last Edit: 21-04-2009, 10:17:42 by StyLuS »
Mercedes E200 '93

Online caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #5 on: 30-04-2009, 22:13:05 »
 :omg:

Цената е смешна, дори и за дясна дирекция. Да ти кажа едни приятели си взеха Паджеро с дясна дирекция автомат. Карах го и останах доста очарован от факта, че виждах всичко и автомата ми решаваше проблема с навика на превключвне с дясната ръка. Ако това е по-високо от един средно статистически автомобил, не се притеснявай от дясната дирекция. Поздравления за любовтта ти към автоматиците :)

А за аукциона, звучи интересно. Макар, че в Англия са малко ..... не на ти с техниката и не са много читави обикновенно.

• Напредващ
  • Предател
« Reply #6 on: 30-04-2009, 22:24:46 »
Миналата събота цената на Вояджъра падна на 3 хиляди левчета, ама пак се отказахме да го вземем  :cheezy:. Лошото е че като си направя една сметка   3000+ 1000 за регистрация и данъци + 1500 газов инжекцион (задължително защото тоя двигател дава 18/100 градско) + 500 смяна на консумативи + 1000 смяна на волана (табло, тапицериите на вратите и др.) => и излиза една цена от около 7000 лева ,  а като гледам обявите в интернет има същите с нормална дирекция за 8 бона.  ;)  Така че май не ми се рискува с тоя ван, а и аз още не съм му видял документите. Поинтересувах се малко какво представляват англииските документи и излезе, че това е някакво листче без воден знак или каквато и да е защита и е доста лесно да се фалшифицира. Абе ще отида на 9-ти да си го видя пак че много ми хваща окото тая кола мамка му  :)
« Last Edit: 30-04-2009, 22:25:31 by StyLuS »
Mercedes E200 '93

Online caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #7 on: 30-04-2009, 22:27:16 »
Сега се сещам, че един приятел си взе такова чудовище. РАзхода наистина е голям, ама той май беше с по-малкък двигател (ако има). Да ти кажа постоянно му създава проблеми и в голяма част от случаите има САМО оригинални части, горе от мерцедес. Цените са ...... досещаш се. Аз лично не бих се наел с тази кола (лично мнение). Такъв клас има и фордове (колкото и да ги мразя) и VW. Мисля, че в случая са по-добрият избор.

• Напредващ
  • Предател
« Reply #8 on: 30-04-2009, 22:35:30 »
Към отказване върви работата......  :confused:  Ходих по автосалоните да гледам разни Еспаси, Шарани, Галаксита и други ама немогат да ме грабнат така :ohno: Аз съм малко такъв, малко коли успяват да ме спечелят, както и в случея купенцата   :h:  :P 
Mercedes E200 '93

Online caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #9 on: 30-04-2009, 23:15:49 »
Шарани, Галаксита - това са вариантите за мен за такива коли. Еспейсовете са мега некадърни коли. Наскоро четох някакъв коментар на човек, който кара такова. Беше нещо от рода: разходът ми е голям, колата доста дрънчи, капризна е, иска веднага да се оправя когато се обади нещо (както всички френски коли), МНОГО МАЛКО майстори се наемат да ги правят въобще. Като изключим това колата е много добра.

Какво да коментирам... :)
Иначе шаранчетата са добри колички, според хора които притежават :)

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
« Reply #10 on: 01-05-2009, 11:46:43 »
Едно приятелче имат Шаран....и да ти кажа са много доволни от него.......

• Напредващ
  • Предател
« Reply #11 on: 30-05-2009, 09:24:04 »
Ако не знаете, да Ви кажа че утре ще има рали (затворен маршрут) на булеварда под бившия стадион Юри Гагарин   ;)
Mercedes E200 '93

Online caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #12 on: 30-05-2009, 10:11:54 »
Аз ще съм 9:15 на обръщача на гимназиите за да снимам приятелчетата с оранжевата костенурка. Ще се събират и ретро колите. 10 часа бягам за работа. Ако има желаещи да видят най-яката костенурка да заповядат :)
А за ралито ще чакам снимки от Димича :)

• Напредващ
  • Предател
« Reply #13 on: 30-05-2009, 12:50:34 »
Аз ще съм на двуколесно и едва ли ще нося някаква снимачна техника  :cheezy: А за часа снятам да съм там след 12 , направо за 2-рия манш ;)
Mercedes E200 '93

Online caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #14 on: 02-06-2009, 12:30:03 »
Ето и клипче от ретро обиколката на рали Варна 2009, заснета от мен:

Оранжевата костенурка е на мои приятели :)

Най-тежко пострадалият мъж при инцидента на рали Варна в неделя почина от раните си, съобщи БГНЕС.
37-годишният Емил Михалев, който беше настанен в МБАЛ "Света Анна" с травма в корема, фрактура на таза и луксация на двете колена, е починал тази нощ.
В неделя още в първата обиколка на рали Варна, кръг от пистовия шампионат на България за 2009 г., пострадаха сериозно трима от зрителите. Тежкият инцидент предизвика Боян Гетов с автомобил Фиат Пунто Х2 и състезателен № 78. Гетов участва в група Х до 1600 куб. см., която стартира първа.
Състезанието бе прекратено след разигралата се трагедия. Организацията на пръв поглед изглеждаше доста добра, затвореното трасе бе подсигурено срещу инциденти с автомобилни гуми по крайпътните дървета и завоите.

източник: dir.bg :shock:

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
« Reply #15 on: 02-06-2009, 17:38:15 »
нали уж нито един не беше с опасност за живота?!  :shock:

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #16 on: 02-06-2009, 18:27:24 »
Много ясно че не са били, знаеш ли колко пари за реклама има в това рали, поне ден два трябваше да не се знае. Освен гибелната случка много ме дразни и това че говорят за шофьора като за виновен, сякъш е направил ПТП и е убил човека и ранил други двама. Човека кара на рали, в затворена писта, с много персонал и обезопасена, а в случая зрителите са били на забранени места и трето, състезателя Гетов е блъснат от друга кола и затова излита от пистата, за мен е явно ако се обвинява някой кой е виновен, но както и да е.
« Last Edit: 02-06-2009, 18:28:20 by Deacon Frost »
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

• Напредващ
  • Предател
« Reply #17 on: 21-06-2009, 08:41:54 »
Според правилника, състезателя не носи отговорност при такъв инцидент. Затова преди старта се правят договори застраховки и тн. Виновни са си пострадалите за съжаление. Видяхте каква лудница беше около трасето, и особено около обратния завой, там подредбата на публиката беше абсолютно извън нормата. Дано догодина да има малко по-добра организация да не стават пак такива фалове.
Mercedes E200 '93