Author Topic: Сервиз?  (Read 519 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tfsTopic starter

• Новак
  • *
Сервиз?
« on: 26-12-2009, 17:49:56 »
Колата сдаде багажа... Май е съединителя...
Кажете ми къде да отида най-евтино да ми кажат от какво е и да я поправят (без да се занимавам с части, глупости). Аз нищо не разбирам. Просто имам една неработеща кола и нямам никаква идея какво да правя. :) Помагайте, колеги!

Offline pampo11

• Пристрастен
Re:Сервиз?
« Reply #1 on: 26-12-2009, 17:54:37 »
Колега за кой град става въпрос и какво по точно и има :aha: :h:

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #2 on: 26-12-2009, 17:55:58 »
Колега, ето това ти е сервизът http://hyundai-coupe.com/forum/index.php/topic,584.0.html  и отстъпка има и работата е качествена ... поне зсега всичко правено там по моята кола е без грешка! :)

И друг път, моля те ползвай търсачката на форума преди да пуснеш нова тема :) Има поне 3-4 теми за сервизи и магазини и т.н. :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline tfsTopic starter

• Новак
  • *
« Reply #3 on: 10-01-2010, 19:09:36 »
Колега, ето това ти е сервизът http://hyundai-coupe.com/forum/index.php/topic,584.0.html  и отстъпка има и работата е качествена ... поне зсега всичко правено там по моята кола е без грешка! :)

И друг път, моля те ползвай търсачката на форума преди да пуснеш нова тема :) Има поне 3-4 теми за сервизи и магазини и т.н. :)

Мерси  :)

Offline bobi

• Новак
  • *
« Reply #4 on: 16-01-2010, 14:22:56 »
колеги имам coupe-to от 1 седмица несъм запознат със кусурите и още,един приятел ми каза 4е било колата ми е прегрявана щот е скъсана лепенката на кап4ката на радиатора,гледам градусите си дуржи в нормалното,та дали е възможно?и още един проблем,кат я запаля сутрин и из4акам да загрее запо4ва да придръпва възможно ли да е от кабели и свещи? :whatever:

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #5 on: 07-02-2010, 23:12:22 »
Е твоя приятел по тва ли ги разбира като са им скъсани лепенките и са прегрявани :D :) Остави тези глупости, виж за предърпването не само кабелите са проблемни ако ги сменяш смени и свещите с тях ;)