Author Topic: Ремонти, какви сте правили до момента  (Read 7665 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Deco

• Новак
  • *
Ами като гледам за половин година, НЕ съм сменил само 3тата врата, тавана  и джантите.
Но се радвам че успях да си го "реставрирам"  :h:
Луд умора няма!

Offline mitioxxx

• Новак
  • *
Сменени:
Обслужване задължително
Селенови втулки на двата носача
Шарнири
Външни кормилни накрайници
Предни лагери
Тампони на амортисъорите отпред
Предни и задни биалетки
Задни главини
Радиатор на охл. с-ма
Това всичкото за две години,ама аз като си я взех си бяха за смяна
Тоя Италианец преди мен не е сменял нищичко.
НО понеже си ги правя сам тези нещица не ми излезе мн. скъпо
 ;)

Online kalokasa

• Пристрастен
  • User is on moderator watch listWatched
какви пари ти излезе колега ако не е тайна тея части  :)

Offline vanko_berk

• Новак
  • *
Здравейте колеги аз като си кипих колицата неми останаха пари и тръгнах за Гърция и там направих обслужването и то в сервис на Хюндай знач ролки ремъци масло филтери филтъри на копето и клипатика и задни и предни наклатки ми взеха 258 евро после ми изпуснага амортесьорите и пак в Хюндай 4 амортесьора с прожините и смяната 320 евро слет това почна да ми гори масло пак в хюндай смяна на гумичите и клапаните и гарнитурата и гарнитурата на капака ми взеха 160 евро  това е за периот от 1 година и полвина тука в гърция няма дупки които е идвал тука знае то това се сменява на една кола много а и ако е караш разумно и си я вардиш ще я караш дълго време.И ви пожелавам приятно разумно каране и се радвайте че иимате текива коли те са просто уникални неслушайте другите къде викат че са Корейски боклуци. :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h:

Offline Stef4os

• Загряващ
  • **
Откакто съм я взел,почти година вече сменил:
съаединител
скоростна кутия
4-те лагера на колелата
терморегулатор
гарнитура и шлайфане на главината.  :P
Късмета ми небеше много настрана тогава,но сега всичко е ОК да чукам на дърво.Поне съм щасливец имам Hyundai Coupe 1998г. FX,2.0i,150HP,с всичките кестри само без гюрук.Имам кожен салон,ABS,2 SRS airbag,cruse control-автопилот,предни и задни дискови спирачки,оригинално заводски разбира се отзад,предни и задни халогени,оригинален спойлер с диодите,5-степена ръчна скоростна кутия,лети джанти-original,какво повече да искам  :) :) :)  :h:
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото.

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
Аз смених заден ляв лагер с главината -57лв от Колос +20лв работа...колата ми е като нова сега  :hater:  :h:

Offline IRIZAR

• Напредващ
днес го позакъсах със съединителя.... преди една седмица с един колега сменихме горната помпа на съединителя, но с употребявана.... първоначално работеше, но днес съвсем изненадващо за мен блокира, и то на паркинга на Алати Пловдив.... от където и изхарчих 50 лв за инструменти за демонтажа на помпата. Купих нова, корейска, цена 55 лв. смених си я...и сега паля гумите без проблеми. Поредният житейски опит... евтиното излиза по скъпо!!!  :hater:

Offline Julined

• Новак
  • *
  • асд
Чакай да видим дали съм ти разбрал правилно проблема.
Значи скоростите ти влизат супер обаче съединителя ти боксува, така ли?
« Last Edit: 24-05-2011, 12:41:36 by Julined »
Hyundai Accent coupe 1.3 12V 98 г.

Offline IRIZAR

• Напредващ
Да не би да съм се изразил погрешно?...... това което исках да кажа е че, оригиналната (горна) помпа на съединителя, вкарваше въздух в системата...от което не знам защо, но когато сменя предавка при над 4500 оборота, самата помпа ми блокираше в някакво средно положение и оставах без съединител....та наскоро смених прословутата помпа с друга (безплатна) с обещание че е изправна, с което се и прецаках, защото тя направо си заседна в натиснато положение, а съединителя зацепен????.  Тогава се наложи инцидентно да си купя нова помпа, която ми излезе двойно. Сега всичко е наред.... имам проблем с включването на 3-та, но това си е друга тема, която не мисля че има общо с това

Offline Julined

• Новак
  • *
  • асд
идеално се беше изразил просто имам подобен проблем и се чудех дали ще се размина без да се разглобяват скоростите ама няма да стане
Hyundai Accent coupe 1.3 12V 98 г.