Author Topic: С какво разполагате в личния си автомобил?  (Read 9051 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Вчера сложих тези пищялки в купенцето. Звънкат прилично добре. Сложих ги под капачетата в двата горни края на таблото. Изненадващо имаше прекарани кабели с жакове дотам, които ги срязах (защото не ми се търсят точно такива жакове и да ги правя). Очаквах да се налага да прекарвам кабели дотам, но братята корейци бяха предвидили. За съжаление не направих снимки, но всеки си е виждал двете капачета с мрежички в двата края на таблото :)
« Last Edit: 06-04-2009, 12:05:02 by caesar »

Offline Fusion

• Напредващ
  • HardcoreRacing
Вчера си купих говорителчетата и както виждате на мене всичко ми е на принципа "тънкана ама пак бива" :) Доволен съм и преди малко тамън ги настройвах та им се радвам  :) пищялчици, усилвател и касичка съвсем скоро ше сложа ... т
« Last Edit: 19-06-2009, 13:09:21 by Fusion »
Plovdiv Brutal Hardcore

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Супер, а оцелих ли размера който ти казах  :blush:

Offline Fusion

• Напредващ
  • HardcoreRacing
да да стана .. да ти кажа това ми стана много странно защото 8 инча се равняват на 20 см и нещо а тоя размер е нереален ... тези които пасват са 17 см ... а навсякъде където видя за hyundai coupe rd1 размера е толкова - 8 инча ... или аз нещо съм невежа или не знам и аз ..  елипсите са си 6x9 inch
Plovdiv Brutal Hardcore

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
човек, аз съм с 6.5'' на Pioneer и си влезнаха с лек напън отпред :) Така че... Май доста размери пасват :)) Честито за придобивката , дано свири яко, че поне от теб яка музика ще звучи :))

Offline Fusion

• Напредващ
  • HardcoreRacing
да кажа, че странно ми е също че средни и високи са много добре но бас ... слаба работа ... макар да са добри моделчета .. не знам аз съм новак на тема звук в колата .. кажете ми попринцип кво се прави ..

ПС : Извинявам се за офтопика на модераторите
Plovdiv Brutal Hardcore

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
Просто разположението на говорителите не позволява да изкарат желания бас.На кората биха засвирили по-добре...което моментално се изключва и забравя  :cheezy: и се кефиме,че си имаме сток елипси отзад и са на супер гъзарско място и си слагаме едно басче и си решавама проблема  :yes: Тонколоните на бас 0 или -2 и стаа страшно в колата  :hater:

ПС:Тонколона в БЪЛГАРИЯ!!!..едва ли има,която като усилиш баса да не криви и да нямаш нижда от нещо в багажника  :# .Отвъд океана има такива системи,че и само на пищялки можеш да се кафиш  :) Ама нали сме си зле :(

Offline Filip(M)

• Пристрастен
това са моите бебчета  само колоните на вратите и пищялките ми остават
« Last Edit: 21-06-2009, 12:27:20 by Filip(M) »
Колкото повече толкова повече!

Offline kalinski

• Загряващ
  • **
Айде дойде и моя ред да се похваля..Ето какво купих днес на дядо скупи....Скромничко но с такива средства разполагах а и след тия ремонти много се оскубах.... :#
Реставрация на Scoupe, бавно но качествено...

Offline muncho_

• Пристрастен
Аз разпогам с този DVD player:
http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=%C0%C2%D2%CE%20%C5%CB%C5%CA%D2%D0%CE%CD%C8%CA%C0&cat=%C0%C2%D2%CE%20DVD%20%CF%CB%C5%C9%DA%D0&product_id=1111959

всичко друго си ми е сток и ми задоволява потребителските нужди за момента  :)
« Last Edit: 25-06-2009, 15:24:01 by chef4o »
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline sir_efo

• Напредващ
Аз имам едно CD Pioneer DEH 3900 и днес се оборудвах с едно дистанционно за волана  :verycool:
говорителите ми са сток

« Last Edit: 27-06-2009, 16:07:44 by sir_efo »

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
От къде си го взе това дистанционо и кви парички е че ми хареса :)

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Бях го гледам в ebay...някаква солидна сумичка беше :)

Offline sir_efo

• Напредващ
Не е от ebay-я, тука си го взех от София, в Авител - представители са на Pioneer (и други де ) намират се на цар Борис 3 срещу Билата - http://www.avitel-bg.com/
Взех го за 52лв с батерията
има го и в Електрона в подлеза на НДК - http://www.electron.bg/, както и в Dekom мисля, ама те нямат магазини в София http://www.dekom.bg/ само в Пловдив

ПП
тва пасва само на плеяри на Pioneer
« Last Edit: 27-06-2009, 17:39:19 by sir_efo »

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
БТВ малко от моят опит с вносителите и представителите на Пайнер:
Търсих си един кабел за моят плейър (понеже не пристигна в комплекта от щатите). Започнах от САС - Варна (работят с някоя от трите фирми изброени в предният пост) - пича директно ми отказа - не им се занимавало. Звъня на Деком (официален ВНОСИТЕЛ на Пайнер за БГ) - не го предлагаме като продукт, защото го няма в каталога. ЕСТЕСТВЕНО, че го няма в каталота, тъй като това е РЕЗЕРВНА (сервизна) част. Теглих им една. Колегата Антон ми подсказа да се свърза с Авител (момчетата са от Пазарджик) - 1-2 дена след запитването ми разбрах, че в сервиза са свършили и ще трябва да се поръча от Китай - доставка месец. Казах няма проблем, нямам бърза работа. След месец и седмица пичовете ми звънят, казаха ми, че е пристигнал, разбрахме се за доставката и вече имам кабел за стъпалата!!! Изключително коректни, добро отношение към мен като клиент. Това съм го чувал и от други места за тях. Допаднаха ми. Та дано да съм ви помогнал поне за Пайнер представителите :)

Offline glarusa

• Напредващ
  • За тези 10 секунди съм свободен...
В сравнение 80% от колегите с подвижните дискотки мога да се похваля само с това и едно стъпалце и каса, които се разкарват безцелно в багажника ми, защото ужасно ме мързи да свалям кори, прекарвам кабели и тн.
Добрите момчета отиват в рая, лошите където си поискат !!!

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Много як плеър е това ... много се чудих дали да не си го купя и аз, но ... в крайна сметка съм си поръчал ето тази играчка ... която не знам кога ще пристигне и ще бъде монтирана :)

(не знам кога ще пристигне тъй като съм я поръчал на едно приятелче дето е на бригада в щатите, та не го знам кога се прибира точно :) )

« Last Edit: 01-07-2009, 10:43:04 by Novaka »

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline elidiangelo

• Напредващ
  • heavy metal thunder
    • facebook
оу явно си се отказал от Хюндай плейъра :)

това изглежда много добре, айде дано ти дойде по-скоро :)
We sold our souls for Rock 'n' Roll !!!
\m/

Offline sir_efo

• Напредващ
мда, доста са яки тия
и аз се заглеждах ама май са към 500-600 лв в зависимост дали имат GPS
ето още една снимчица ;)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Е тва е малко кофи защото се отваря нагоре а всички знаето че над CD-то има доста неща който се използват ;) пример: климатика как ще натиснем копчето ако дисплеят е изваден  :omg: