Author Topic: С какво разполагате в личния си автомобил?  (Read 9020 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
вчера си сложих едно пайнерче да дрънка в колата и за сега това ще е  :PP :P

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Всичко ми е сток. За добра музика се изизква чакане.Не бързам да си копувам какво да е с наличните хартиики в джоба . По добре да почакам малко и да избухна с нещо , отколкото на 2-3 пъти да сменям скромния си избор. :ass:

Offline Vancuver

• Напредващ
  • Въйййй... :D
Вчера занесох в ИНД едно Алпайн-че CDA-9887R и следващата седмица живот и здраве като си взимам колата ще си е с него. Колоните решихме засега да ги оставим сток, пък ако не ми харесат - дилърът ми каза, че не е проблем за гаранцията да се сменят.
Панко наш герой! :PP

Offline Filip(M)

• Пристрастен
1 привет на всички колеги и колешки  :yes: засега бебчето разполага само с 2 четрилентови pioneer/ки усилеател на pioneer и туба 10kа пак на pioneer и за своите само 350rms си свири мн добре  :# това е засега следва продължение  :verycool:
Колкото повече толкова повече!

Offline TranceMind

• Новак
  • *
    • DJMixes-BG
Аз още съм си със stock колонките и засега вършат работа.... както някой беше споменал и аз пестя пари :D

За мен бас-а не е най-важната част от музикалното изживяване (не че не го харесвам  :omg: ) но обмислям вместо съб, да си направя кутия с още две елипси  :#

Ама като му дойде времето.... имам други наложителни покупки и извън колицата :)  :hater: :hater:
Your state of mind is not yours to design!

Offline danny

• Напредващ
аз съм с едно обикновенно мп3 някав "немец" ама свири доволно засега толкова  :aha:
;]

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
Сток рулз при мене. Не съм фен на много силната музика в колата и гъзарския ми Панасоник с автоматичен падащ панел и 4х50 са ми перфектни
Пфи пфу как може да сме еднакви бре братле....
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline Spaidy

• Пристрастен
За сега съм само с едно Пайнерче DEH-40UB и отпред едни малки алпинки, а отзад с някакви дърва за 50 лева, но скоро и аз ще съм в клуба по подвижни дискотеки.
На никой не правя евала!!! ;)

Offline Tufaka

• Загряващ
  • **
здравейте...да се похваля в моето бебче като електроника съм сложил:ксенони H1,сменил съм де що има лампички с бели светлини,отпред в краката има също бели диоди,както и в багажника,GPS на гармин и др маи няма; Като мултимедия съм сложил: dvd sony mex-R1 ...7" монитор,отзад обща каса за 2 колони и 12'' бас на блаупункт,в която има 12'' бас на блаупункт 700w и 2 елипси Boschmann 700W ... и усилвател на блаупункт ...иначе в купето съм с оригиналните колони и пищялки на блаупункт в таблото...иии май това е...ааа и антена за тв-то :P ...но да си кажа честно въпреки че всичко това свири мн добре...не съм удовлетворен,искам още по добро..,за това си продавам цялата музика която описах + 2 елипси пак на блаупункт и една каса с бас говорител пак на блаупункт...ако някой се интересува нека да пише...
п.с. сори за офтопика  :blush:
« Last Edit: 01-11-2008, 15:59:32 by chef4o »

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Колега интересувам се от 2-те елипси :)
Казвай цена :)
« Last Edit: 01-11-2008, 16:09:34 by caesar »

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Моля обяви да се правят в пригодения за това раздел!

Offline Tufaka

• Загряващ
  • **
сори..не трябваше да казвам че се продават,щото за сега още не съм измислил с какво да ги заменя...но наи скоро време и това ще стане,само да разуча какво мога да си взема,да им измисля цена и ще пусна специално тема...така че имайте ги в предвит ;)

Offline BRUTALISTA

• Новак
  • *
От 1-2 седмици нещо се запалих по музиката в купето и сега съм със следното:

В багажника съм с туба Blaupunkt 12'' (100 лв.) усилвател Blaupunkt GTA 4 Special  (55 евро). Задните ми колони са фабрични, но мисля да ги сменя с някои Hertz, предните са двукомпонентни Hertz DSK 165 (110 лева) и радиото е Blaupunkt London MP 37 (80 евро). Всичкото тва да се върже ми излезна 145 лева (от които 80 за кабелите някъде, щото към усилвателя съм вързал предните колони и бая скъпи излезнаха кабелите между 2те).

Сега мисля да си зема един кондензатор и ксенонки. Само за ксенонките се чудя ако зема от тея най-евтините китаиските дали ше ми праат някви проблеми ?

Offline blackslap

• Загряващ
  • **
имате ли представа г/д свръзването на една активна туба какви пари излиза.
по спец. ме интересуват кабелите.
I've been lonely, I've been waiting for you.
I'm pretending, and that's all I can do.

Offline BRUTALISTA

• Новак
  • *
имате ли представа г/д свръзването на една активна туба какви пари излиза.
по спец. ме интересуват кабелите.

Зависи, дали ще я връзваш през усилвател или просто към някоя от задните колони? Ако я връзваш към задна колона ти трябва 1 аудио кабел който е не повече от 1-2 лева. Ако е през усилвател стаа по-скъпо. Моита като я връзвах в Toyaga-та ми обадиха цена от 120-130 лева някъде за кабели+работа. Иначе кабелите са някъде 40-45 лева. Аз си ги монтирах при 1 дет ми каза 70 лева, но сичко се оскъпи кат вързахме и предните колони към стъпалото.

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
stef88sf първо колегата каза Активна туба - което би трябвало да значи, че ИМА стъпало вътре в нея. Тоест ти трябва един захранващ кабел от акумулатора до тубата + един за маса, 1 кабел от изхода ти на плейъра за суб - и толкова...
По принцип качествените комплекти кабели струват м/у 45-70лв, като няколко от тях ще ти останат непотребни така или иначе. Другият вариант е да си купиш хубави дебели кабели на метър - със сигурност ще ти излезе доста по-евтино. А и недей да слушаш за тия 1-2лв кабели - пълен т...ак са. Специално за суба ти трябва корав дебел кабел и за тока и от плейъра. Прекарването е сравнително лесно. В хюндай форума съм постнал как се прекарват кабелите в купе РД по-доста лесен начин. Трябва да си отделиш обаче поне един следобед и много нерви :)
Ако имаш въпроси или проблеми - питай... Успех

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив

Само за ксенонките се чудя ако зема от тея най-евтините китаиските дали ше ми праат някви проблеми ?
Аз скоро си взех Xenon H1 на цена: 160лв (с монтаж) и 18месеца гаранция на крушките (което е много важно) и на балистрите (нз дали така се пише  :blush: )

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
В Пловдив ли това? :) Да идвам при вас да ми монтирате един хубав ксенон и да се свършва :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline enbaro

• Загряващ
  • **
Здравеите колеги
аз си сложих едно двд с допълнителен монитор 7" напъхах го в джобчето пот отвора за сдто и стана доста добре.
Смених оригиналните говорители спаинерки, и си направих сам бас касичка с филтър за баси.
Има още какво да йелая ама за сега съм доволен и на това. :roll:

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
В Пловдив ли това? :) Да идвам при вас да ми монтирате един хубав ксенон и да се свършва :)
Мда в Пловдив  :yes: