Ако става на въпрос за същият сервиз аз имам тяхна визитка и е споменато "Производство и ремонт на жила и всички видове авто ел. прозорци", което може да означава,
че поправят и механизми.Фирмата се казва ЕТ "Микрон - Доцев".
БТК: (02) 8 572 544
Глобъл: 0898 473 031
Вивател: 0878 47 30 31
М-Тел: 0889 419 237
info@mikrondocev.comwww.mikrondocev.comЕто и местоположението на фирмата посочено с буква "A" на улица "Майка"
цък.
Аз не съм особенно доволен от една тяхна постъпка преди време.На Фиатчето ми задното стъкло падаше надолу поради моя невежест и отидох до тях.Закарах колата пред сервиза,а те бяха около 3-ма човека и мъчеха едно Ауди.Аз отидох и йм разказах какво е на стъклото, че май жилото се е оплело вътре и единият ми отговори "Виж сега.Затънали сме до гуша в работа и нямаме никакво време дори да ти погледнеме колата.Мини утре по някое време за да си запишеш час!!!"Аз му обясних, че съм от Перник, и че ходя на работа и нямам никакво време.След, което отиде до офиса йм и ми донесе тяхна визитка и ми каза "обади се на един от тези номера и си запиши час!".Аз възмутен си тръгнах и така и не се обадих да си запиша час, ами взех, че си купих нараво от една морга друг механизъм и така не ми се е налагало да ползвам услугите на тази фирма.Разбира се след като си тръгнах се сетих, че можеше и той да ми запише час вместо да се обаждам и да ходи да ми дава визитка.Също така можеше да погледне колата на бързо, защото бях махнал кората и почти разкачил машинката, но той държеше да се обадя на някой от тези номера за да си запиша час

.