Author Topic: Ел. Стъкла  (Read 1540 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Fh666zTopic starter

• Новак
  • *
Ел. Стъкла
« on: 04-03-2009, 12:01:45 »
Здравейте,

Прецака ми се машинката на лявото стъкло. Знае ли някой от къде мога да намеря?
Става въпрос за Coupe RD2
John 1:3:
All things came into being through Him, and apart from Him nothing came into being that has come into being.

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Отговор на: Ел. Стъкла
« Reply #1 on: 04-03-2009, 12:04:21 »
Ако можете и за РД1 кажете

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #2 on: 04-03-2009, 13:47:51 »
продавам механизма ако искаш драсни на ЛС  :yes:

• Новак
  • *
« Reply #3 on: 05-03-2009, 11:25:56 »
Намерих си от една автоморга целия механизъм за 180лв  :ohno:  :omg:, нов от IND беше 350лв.
All things came into being through Him, and apart from Him nothing came into being that has come into being.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #4 on: 05-03-2009, 17:25:46 »
Намерих си от една автоморга целия механизъм за 180лв  :ohno:  :omg:, нов от IND беше 350лв.
трябваше да се обадиш ;) Но здраве да е щом имаш пари за харчене  :yes: :cheezy:

• Новак
  • *
Отг:Отговор на: Ел. Стъкла
« Reply #5 on: 08-03-2009, 15:26:39 »
трябваше да се обадиш ;) Но здраве да е щом имаш пари за харчене  :yes: :cheezy:
Еййй, съжалявам не бях видял коментара ти, а ми трябваше наистна спешно.  :@ :@ :@

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Отг:Ел. Стъкла
« Reply #6 on: 09-03-2009, 16:09:03 »
Абе не съм сигурен точно за какво говориш ама ... ако е за механизма за прозореца ... на мен в Ауто Кореа ми го предложиха нов за 90лв ! сега видях тема ... извинявай, че такова ... наистина не бях видял!

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
Re:Ел. Стъкла
« Reply #7 on: 29-08-2010, 21:20:43 »
И на мен машинката ми сдаде багажа...
Имат ли значение дали са лява или дясна?
Дайте някакво инфо от къде да си зема нова и актуална цена.
Лесно ли се сменя ,че ми се стори доста тясно за бъркане и работа във вратата или да търся някъде сервиз?

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #8 on: 29-08-2010, 21:23:28 »
Лесно ли се сменя ,че ми се стори доста тясно за бъркане и работа във вратата или да търся някъде сервиз?

Сту, аз зимата ходих в един сервиз в Княжево, за 80 лева - нов механизъм, с работата и за няколко часа бях готов. А и дават гаранция. Добро е мястото. Ако проявяваш интерес, пиши на ЛС да ти обясна къде е и да проверя колко точно е гаранцията.

Offline stormi

• Напредващ
  • Hyundai Coupe RD2 2.0 16v 139hp
« Reply #9 on: 29-08-2010, 21:36:57 »

Сту, аз зимата ходих в един сервиз в Княжево, за 80 лева - нов механизъм, с работата и за няколко часа бях готов. А и дават гаранция. Добро е мястото. Ако проявяваш интерес, пиши на ЛС да ти обясна къде е и да проверя колко точно е гаранцията.

То този сервиз да не би да се намира срещу началната спирка на 5-цата?Посока от София за Перник от дясната страна в една уличка?
Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.
==>>Sense of Bulgaria<<==

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #10 on: 29-08-2010, 22:09:08 »
Нещо такова беше ... ако го знаеш, го обясни на колегите. Ако не, трябва да видя гаранционната карта, но тя е в колата и това може да стане утре ...

Offline stormi

• Напредващ
« Reply #11 on: 29-08-2010, 23:06:27 »
Ако става на въпрос за същият сервиз аз имам тяхна визитка и е споменато "Производство и ремонт на жила и всички видове авто ел. прозорци", което може да означава,
че поправят и механизми.Фирмата се казва ЕТ "Микрон - Доцев".

БТК: (02) 8 572 544
Глобъл: 0898 473 031
Вивател: 0878 47 30 31
М-Тел: 0889 419 237

info@mikrondocev.com
www.mikrondocev.com

Ето и местоположението на фирмата посочено с буква "A" на улица "Майка"
цък.

Аз не съм особенно доволен от една тяхна постъпка преди време.На Фиатчето ми задното стъкло падаше надолу поради моя невежест и отидох до тях.Закарах колата пред сервиза,а те бяха около 3-ма човека и мъчеха едно Ауди.Аз отидох и йм разказах какво е на стъклото, че май жилото се е оплело вътре и единият ми отговори "Виж сега.Затънали сме до гуша в работа и нямаме никакво време дори да ти погледнеме колата.Мини утре по някое време за да си запишеш час!!!"Аз му обясних, че съм от Перник, и че ходя на работа и нямам никакво време.След, което отиде до офиса йм и ми донесе тяхна визитка и ми каза "обади се на един от тези номера и си запиши час!".Аз възмутен си тръгнах и така и не се обадих да си запиша час, ами взех, че си купих нараво от една морга друг механизъм и така не ми се е налагало да ползвам услугите на тази фирма.Разбира се след като си тръгнах се сетих, че можеше и той да ми запише час вместо да се обаждам и да ходи да ми дава визитка.Също така можеше да погледне колата на бързо, защото бях махнал кората и почти разкачил машинката, но той държеше да се обадя на някой от тези номера за да си запиша час :whatever:.
Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #12 on: 30-08-2010, 10:51:38 »
Да, това е фирмата. В това отношение и аз съм съгласен с теб ... първоначалното обслужване прави лошо впечатление. Но казвам, че съм доволен от момента в който се разбрахме кога да оставя колата. Отидох, поеха я, оправиха я, гаранционна карта ... и вече 8 - 9 месеца без проблем по стъклото.

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
« Reply #13 on: 30-08-2010, 11:08:44 »
Току що звъннах .по телефона момчето звучеше доста учтиво
60-80 кинта ще ми струва ремонта.Мисля ,че е доста добра цена та другата седмица ще звънна пак да си запиша час.
Месри за помощтта .Свилка имаш биричка на следващата среща ;)

Offline stormi

• Напредващ
« Reply #14 on: 30-08-2010, 12:28:07 »
stutsi да знаеш, че аз бира не пия :P.Майтап.Иначе се радвам, че съм помогнал с нещо ;).

Offline D-I-D-O

• Новак
  • *
« Reply #15 on: 06-09-2010, 22:58:00 »
180 са страшно много  ;) ас си зех целия механизъм за дясното ел стъкло за 25 лв втора употреба и си го монтирах сам не е трудно даже 3 4 пати съм го свалял щото се мъчих да правя старата но все се чупеше :)
« Last Edit: 06-09-2010, 23:01:03 by D-I-D-O »

Offline stormi

• Напредващ
Re: Ел. Стъкла
« Reply #16 on: 03-02-2011, 17:06:12 »
Да споделя и аз на мен какво ми се случи.Бях пред блока и се опитах да затворя вратата от вътрешната страна.Първият път полузатворена врата, вторият път полузатворена врата и накрая така зверски тряснах вратата, че се чу нещо да се троши в самата врата.Свалих прозореца и всичко е добре, но при качването започна едно пукане и тряскане.Разглобих я кората и видях, че някакви пластмаси са счупени.Опитах се да повдигна на ръка стъклото като отдолу го повдигна, но се вдигна малко повечко от половината.Оставих го така и спрях плътно до блока за да не влезе някой.На другият ден звъннах на посочената от мен по-горе фирма и любезен мъж ме разпита каква кола е и какво точно се е случило.Попита ме дали ще мога до 1 час да отида и му казах, че ще мога, защото съм от Перник.Тръгнах и паркирах колата.Обясних му какво е станало и ми каза, че за ремонт на моторчето и всичко вътре ще е 70лв. като ми дава 2 години гаранция!Съгласих се и момчето ми показа къде им е офиса да изчакам там, защото щял да се забави около час.Предлагат кафе и има телевизор с климатик и съм супер доволен от обслужването им :yes:.Мина се около час и момчето ми каза, че е готова и си тръгнах.Разбира се ми дадоха гаранционна карта и за тези 2 дни нямам забележки по работата им :).

Offline stich1993@abv.bg

• Новак
  • *
Re: Ел. Стъкла
« Reply #17 on: 02-01-2012, 21:46:01 »
Автосервиз Квалитет
http://www.elstakla.com/
ТЕЛЕФОН НА МАЙСТОРА 0898 736029