Author Topic: Помощ - съвети за музика  (Read 3126 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline BaiMitiu

• Новак
  • *
Отговор на: Помощ - съвети за музика
« Reply #20 on: 23-02-2009, 17:53:33 »
http://aval-bg.com/catalog/display_model_new.php?substyle_id=1277
 :aha: :yes: :aha: :party: :party: :party:
В същата страница можеш да си намериш абсолютно всичко,което се сетиш,че искаш  :yes:

Тези ми слагаха и мойта музика ЦД Pioneer DEH4000UB + двукомпонентни отпред и елипси все Hertz. добре работят но са в Пазарджик, са и аз събирам пари за тубичка чеее не ми стига :)
« Last Edit: 23-02-2009, 17:54:36 by BaiMitiu »
Come out and play

Offline ЗлаткоTopic starter

• Напредващ
« Reply #21 on: 23-02-2009, 19:48:17 »
колеги мога само да ви се похваля с това
http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/TS-A2011/index.html
да продам едни гуми само и ще си взема още нещо  :cheezy:

Offline Spaidy

• Пристрастен
« Reply #22 on: 23-02-2009, 23:57:07 »
Колега избора ти не е похвален, а трагичен ама това си е само мое мнение.   :P
Прочете ли ТАЗИ тема?

Според мен няма смисъл да даваш 500++ лева за пайнер като за тези пари можеш да си купиш нещо различно от турски и китайски боклуци!
Съвет: не бързай да си даваш парите за компоненти ниско качество. След като си почнал да правиш нещо, направи го както трябва да бъде. НО преди това се информирай и почерпи информация от други който имат опит и са го правили преди теб и могат да те насочат по кой път да тръгнеш.  ;)
 Придържай се към добрия тон на Форума (прочети правилата на Форума още веднъж)
На никой не правя евала!!! ;)

• Напредващ
« Reply #23 on: 24-02-2009, 00:13:02 »
това е стар модел говорител, 8-ца, на старо я зимам , като нови са. Производство в Япония ! не в китай, виетнам или незнам де ! това е един от малкото истински говорители които намерих, и ги зимам само на 110 лева комплект

Offline Spaidy

• Пристрастен
« Reply #24 on: 24-02-2009, 07:59:35 »
Според тебе Пайнер японска фирма ли са? Не знам бате, няма да коментирам. Пожелавам ти успех в това което си тръгнал да правиш.

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #25 on: 24-02-2009, 10:19:29 »
Че и аз съм имал пайнер от Япония. По тая логика китайска фирма ли са, че ги произвеждат там?
Spaidy забелязвам, че си голям "фен". Честно казано коментарите ти от тази тема подхождат за селските теми в Тунинг.бг или бгмама.орг. Айде поспри се малко. Няколко дена ти чета постовете, ама днеска не се сдържах с тая глупост дето си написал. Предупреждавам те 1 път, следващият път почвам с лошото....
Ясно е, че всеки си има мнение, но нещо не връзвам тук някой твои мисли (което може да си е изцяло проблем в мен).

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #26 on: 24-02-2009, 10:27:29 »
Момчета, спокойно бре :) Наистина е ясно, че всеки има мнение ... нека не се опитва ме всеки да наложи своето ами да помогнеме на колегата да си сглоби така желаната музика :) аз честно казано няма марка която произвежда такива продукти и да съм чувал само добри или само лоши коментари ... Pioneer не прави изключение така че си е изцяло въпрос на лично  виждане :) за всеки един такъв продук е много важно къде е произведен и т.н. това на всички е ясно така че ... е безмислено да се спори :) аз ако можех щях да си монтирам грамофон в колата ама от тия най-старите :PP айде пък да видиме :)

В крайна сметка колегата ще си я слуш, така че ... сам ще си прецени ама ... не е хубаво да се хапеме така :)

аз лично съм привърженик на няколко марки които се занимават с аудио техника JBL, Kenwood и Alpine :) но това си е мое мнение ,,, чувал съм как свират такива колони и ... определено ме кефят :) сега къде са правени ... въпрос на шанс :)

Колега успех с музиката и ... после като я направиш ще понадуеш на някоя срещичка  :h:

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

• Напредващ
« Reply #27 on: 24-02-2009, 13:34:15 »
след 3 месеца и половина зимам книжка и съм там  :cheezy:

Offline Spaidy

• Пристрастен
« Reply #28 on: 25-02-2009, 00:52:37 »
Извинявам се ако съм убидил някого с думите ми! Просто така си говора и не го правя умишлено! До сега винаги съм се опитвал да помагам, но вече няма да си давам мнението.

Цакко бате ако обичаш не ми коментирай мнението (както аз не коментирам твойте), дразни се сам и не задължавай останалите с настроенията ти. Думите ти "следващия път почвам с лошото" като заплаха ли да ги приемам? Не разбрах кой мои мисли не връзваш? Ако имаш някакъв проблем дай на ЛС да се разберем или по скайп. Не съм прост човек, мога да обясня адекватно всичко!  ;)
« Last Edit: 25-02-2009, 00:54:41 by Spaidy »

Offline franki1177

• Новак
  • *
« Reply #29 on: 26-02-2009, 17:54:35 »
КОЛЕГИ БОДНАХ 2 ЕЛИПСИ DLS КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ТАЗИ МАРКА

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #30 on: 26-02-2009, 17:56:41 »
Ооо.. шведските майстори на домашно кино :PP Предполагам, че са силни и в car audio-то, определено съм мераклия да чуя как звучат
Дай инфо откъде си ги взел, колко струват... може да е от полза на колегата Златко
« Last Edit: 26-02-2009, 17:57:29 by chef4o »

Offline Spaidy

• Пристрастен
« Reply #31 on: 26-02-2009, 19:54:31 »
КОЛЕГИ БОДНАХ 2 ЕЛИПСИ DLS КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ТАЗИ МАРКА

Бате поздравления за избора ти!
Това е нещо което заслужава парите си? Искам да те питам само от къде ги купи и на каква цена? Доволен ли си от звука. Попринцип качествената музика не отговаря на голяма сила. С какво захранваш колоните и силно ли свирят? Качеството на звука как е? Като увеличиш повече има ли "шум" в тях?

Offline franki1177

• Новак
  • *
« Reply #32 on: 27-02-2009, 10:11:03 »
колонките са от тояга но ги има и тук http://aval-bg.com и цените са по-добри оште тарса стапало иначе шумове ниама кристално е

Offline D-I-D-O

• Новак
  • *
« Reply #33 on: 02-03-2009, 23:40:34 »
Да попитам , мисля да сменям говорителите във вратите.Дали може да се махне капака над тях или трябва да махам цялата кора? ;)

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #34 on: 02-03-2009, 23:44:40 »
Сваля се кората колега. Мисля, че имаше упътване със снимки във форума, раздел Направи Си Сам (или наръчник).

Offline D-I-D-O

• Новак
  • *
« Reply #35 on: 02-03-2009, 23:49:12 »
ОК мерси . Аз съм я свалял преди знам как става  :P Счупи ми се механизма на ел стъклата щото беше замръзнал :)

Offline Kaz_Hargan

• Новак
  • *
Отг:Помощ - съвети за музика
« Reply #36 on: 03-08-2009, 19:15:06 »
Здравейте, нов сам във форума и ми харесва много. Та проблема е такъж ако може да се нарече проблем. Искам да си сложа туба в колата обаче ме претиснява връзването, окабеляването, вече отварях отпред интерериора за да сложа мп3-то (сони, модел не се сещам, това с усб-то), та имах доста проблеми, ватре неможах да сложа леглото на сегашното мп3 заради това е нямаше каде да се закрепи, и зех леглото на предишното (блаупункт) и му зех тези части дето ми трябват , а именно за завиването кам таблото и ги монтирах кам сегашното легло на сони, та много си играх, но стана. Искам с по малк оотваряния да вкарам кабелите щото от толкоз отжаряне на таблото ще земе да се счупи някоя щипка пак  и се дере излишно. Кажете м и за начало как да си вържа тубата.
Благодаря предварително...
« Last Edit: 03-08-2009, 19:23:49 by Kaz_Hargan »

Offline glarusa

• Напредващ
  • За тези 10 секунди съм свободен...
« Reply #37 on: 03-08-2009, 19:49:01 »
До колкото разбирам си имал проблем с шейната на CD-то. Не е необходимо да сваляш всички панели на таблото за монтажа на едно CD. А и след като си го монтирал вече би трябвало да излиза лесно. За баскасата са ти необходими сигнален и силов кабели. В CD-то влиза сигналният кабел - два чинча и едно тънко кабелче, което се присъединява към това за ел. антена (обикновенно е синьо-бяло). Плюса на силовият кабел си присъединяваш към акумулатора, за маса си вземаш някъде от купето. За монтажа им има цяла тема. Разрови се из нея и ще получиш отговори на въпросите си - http://hyundai-coupe.com/forum/index.php/topic,467.0.html
Добрите момчета отиват в рая, лошите където си поискат !!!

Offline Kaz_Hargan

• Новак
  • *
« Reply #38 on: 03-08-2009, 20:43:42 »
Благодаря много... при мен беше необходимо да се сваля всичко, защото винтовете бяха закрепени зад таблото :(  и не можеха да се развият иначе...

Offline spider4o

• Загряващ
  • **
« Reply #39 on: 24-08-2009, 22:27:45 »
Колеги, какво мислите за модела PIONEER DEH-50UB? Струва 250 лв., та има ли алтернатива в тоя ценови диапазон или за толкова пари - толкова?  :)

Колони Херц съм замислил навсякъде + пищялките, акоуспея да отворя тия отворчета под предното стъкло. Туба няма да слагам, най-много след време усилвател (ако има смисъл като ще е без туба де). Мерси предварително :yes: