Много ми се искаше в тази тема да не пиша, но ... какво да се прави, дойде времето да се разпиша.
В неделя срещу понеделник около 01:00 часа си пристигнах в Плевен. Бях замислил кратка двудневна почивка. Спрял съм на една отбивка и на работещ двигател, светлини и аварийки седя и се чудя къде да паркирам. Мислейки си за решение на сложния проблем, усещам силен тласък от задната страна. Задницата се вдигна на няколко педи от земята, колата тръгна напред / понеже не бях на скорост или ръчна, просто за краткия период от време в който бях спрял, бях натиснал педала на спирачката /.
Първите 20-тина секунди стоях в колата и се опитвах да възприема какво се случва. След това ... понечих да изляза, но вратата заяждаше. Измуших се през прозореца и какво да видя ... Лявата задна половина прилича на нищо подобно. В следствие на удъра, с предната дясна част съм ударил паркирал до мене автомобил / А8 с много еднакви цифри

/ и ... гвоздея на програмата, колата е " кацнала " върху дънер с диаметър около 60 - 70 см и висок около 30тина см.
В този момент направо ми прималя. Обръщам се и гледам " водещия " на среднощното шоу ... мъж на около 50 години с ван Хонда Шатъл. За разлика от Хюндето, Хондата вадеше доста по добра визия. Идваше ми да му извия врата на място, но от камшичния удър, моя врат беше доста по зле ... Чух сирени и краката ми се подкосиха .. събудих се пак в линейката, някъде по път към спешното.
Равносметката ? Пил дъртак / 0,25 промила / каращ с около 80 км/ч, според полицаите, ме остави за няколко секунди с комоцио, мозъчно сътресение и без кола. Здраве да е ... сериозни поражения по мен няма. А ако някой се чуди за обяснението му " Ами затворих си очите за 2-3 секунди и не разбрах какво се случи "
Оглеждайте се яко и внимавайте ... защото дори и на едно място да стоите, пак не е безопасно