Author Topic: Боядисване с аерограф на табла и всякакви елементи в и извън купето на колата :)  (Read 2582 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Svilen IvanovTopic starter

• Пристрастен
Ами Асе ...... тва е цялата пластмаса дето ти почва от подлакътника , ако имаш такъв де , през ръчната спирачка , скоростния лост , нагоре през ЦД-то та до врътките за въздуха. другото което може да се ... "тунингова" да го наречем с повече въображение :) е самото табло над километража и другите джаджи и също така пластмасовите апликации по вратите ... и примерно Купето ти е червено , пръскаш ги и тях червени ... и като погледнеш колата ти е червена отвънка и отвътре черна и червено пак ... шокаритетно , нали :) по между другото тези кабриолетчетата .... Fiat Barchetta серийно излизат с такива цветови решения вътре
« Last Edit: 16-02-2009, 15:18:23 by Svilen Ivanov »

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Ами Асе ...... тва е цялата пластмаса дето ти почва от подлакътника , ако имаш такъв де , през ръчната спирачка , скоростния лост , нагоре през ЦД-то та до връткие за въздуха. другото което може да се ... "тунингова" да го наречем с повече въображение :) е самото табло над килоетража и другите джаджи и също така пластмасовите апликации по вратите ... и примерно Купето ти е червено , пръскаш ги и тях червени ... и като погледнеш колата ти е червена отвънка и отвътре черна и червено пак ... шокаритетно , нали :) по между другото тези кабриолетчетата .... Fiat Barchetta серийно излизат с такива цветови решения вътре

Ахам..... Сега се сетих вече, ама мойта е черна :whatever: отпада варианта за "шокаритетност" :)

• Пристрастен
Еми ..... можеш да го направиш бяло примерно ... или друг цвят , който мислиш , че би паснал с черното ... ?! :) Ако си любител на лъскавото можеш да пробваш с хром  :verycool: така де .... със спрейче или с фолио  :P

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
на Асето й дай само златно нещо да направи ... :) между другото Асе ... намерил съм едни момчета дето боядисват с аерограф ... могат да ти направят таблото тва дето е пластмасово да е златно :) и ... цената им е ... около 200лв мисля :) много добре работят ... малко неприятният момент е че са от Димитровград ... та трябва да се отиде там за ден два ... по-скоро два дни :) но ... определено си мисля че ако някой иска нещо такова и се обърне към тях няма да сгреши :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
иначе ... аз оня ден си свалях таблото ... ама с всичкия си акъл .... забравих да видя какви са крушките че да си купя и при следващо сваляне да ги сменя ... :( Чефо ще трябва да помага тука :)

• Пристрастен
Не, не, не .... не ми следите идейния замисъл  :verycool: 1) Много е важна бирата  :yes: 2) Много е важно мезето  :yes: 3) Много е важно да сложим начало на колективната сервизна кампания  :yes: А вече резултата .... виж ако сменим и лампичките , добре дошло  :#

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
на Асето й дай само златно нещо да направи ... :) между другото Асе ... намерил съм едни момчета дето боядисват с аерограф ... могат да ти направят таблото тва дето е пластмасово да е златно :) и ... цената им е ... около 200лв мисля :) много добре работят ... малко неприятният момент е че са от Димитровград ... та трябва да се отиде там за ден два ... по-скоро два дни :) но ... определено си мисля че ако някой иска нещо такова и се обърне към тях няма да сгреши :)

Ммммм........... златооо :money: :verycool: Тези брат`чеди нямат ли някакъв сайт например, да видя нещо дето са направили :)

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Понеже гледам, че има интерес ... преди време проверих дали има вариант да си боядисам таблото с аерограф и се натъкнах на ето тези момчета, които наистина много ме впечатлиха с работата си и с това което ми написаха в отговор на моето запитване. :) с няколко реда а и с малко ровене по форумите успях да се убедя, че маистина работят качествено и на много приемливи цени ... единственият проблем е, че ателието им се намира в Димитровград :) но ... за мераклиите предполагам няма да е чак такъв проблем :)

ето ви линк към сайта им за да видите какво са правили като това е една много малка 1аст от нещата им :)

http://airpaint.hit.bg/pictures.html

за таблото и корите на врати те ми обявихацена около 200лв, но е най-добре всеки персонално да се свърже с тях и да им обясни какво иска ако въобще иска нещо :)

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Имам познат който е от Хасково, но работи и във Варна. Имам му и телефони и номерата и съм виждал негови работи. Също мога да кажа, че работи страхотно. Ако някой от района се интересува мога да го свържа.

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Дам.... Тези картинки са ми доста детски :whatever: Представям си таблото с някакви цветя или флорални мотиви в златисто :blush: Ще си помисля..... :thanku:

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Колегите от Тунинг Бг имат цяла тема за въпросните момчета от Димитровград ... ето ви линк да разгледате за какво става дума ... :) наистина имат и детски рисунки, но ... според мен това показва колко детайлно могат да работят тъй като съгласете се една такава рисунка трябва да е наистна много много детайлна :) ето ви линка

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=41&t=107776&st=0&sk=t&sd=a

:h:

Offline bandita_paf

• Загряващ
  • **
доста добре работят момчетата,барат сенките яко,на някои техни произведения имам чувството че гладката ламарина се е наганала по изображението :) хареса ми работата им

Offline bandita_paf

• Загряващ
  • **
еии с тая тема направо,ми бракнахте в здравето,винаги съм харесвал такива изрисувани колици,ама купето си сякаш немога да го прежаля :whatever: :whatever:

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
е ние тука говориме предимно за интериора :) а вече който иска и отвънка ... да си прави сметка :)

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
леле....яка работа...аз от доста време се каня за такава реформа в екстериора..ама това,че след това ще се наложи пререгистрация ме спира,иначе инфото е супер.......
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline rivera

• Новак
  • *
идеята да си променя цвета на таблото беше породена от един приятел които кара фиат браво и реши че колата му от вътре е твърде семпла... нещата които направихме ме смаяха и очароваха.. казах си- щом на неговата кочинка стои толкова добре, защо да не го контрирам с още по добър интериор.. :# практически всеки един от нас може сам да си го направи стига да има достатъчно желание време и средства(според зависи от това до колко може да развие идеите си).. скоро ще реализирам моята и се надявам колкото се може повече колеги да го направят.. нека придадем малко повече свежест и оригинален вид на нашите красавици :verycool: ако можеха да говорят, биха го оценили :h: :h: :h:

Offline bandita_paf

• Загряващ
  • **
не издаржах да кача тука и този красавец :# :#

Offline Shikito

• Загряващ
  • **
идеята да си променя цвета на таблото беше породена от един приятел които кара фиат браво и реши че колата му от вътре е твърде семпла... нещата които направихме ме смаяха и очароваха.. казах си- щом на неговата кочинка стои толкова добре, защо да не го контрирам с още по добър интериор.. :# практически всеки един от нас може сам да си го направи стига да има достатъчно желание време и средства(според зависи от това до колко може да развие идеите си).. скоро ще реализирам моята и се надявам колкото се може повече колеги да го направят.. нека придадем малко повече свежест и оригинален вид на нашите красавици :verycool: ако можеха да говорят, биха го оценили :h: :h: :h:

Ах ти колко си долен... Настига че ти дадох идеята, настига че ти подарих шпреи с уникален цвят.. пок и ми наричаш колата кочина  :) ЕеЕЕЕЕ ЕеЕ нема се разбереме така... Пак и преди колко време ти дахо шпреи ти какво направи до сега.. ААА
 :me2: :me2: :me2: :me2: :me2: :me2: :me2: :me2: :me2: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Offline rivera

• Новак
  • *
гадиноо... знаеш че , не това е цветът :yes: и оцени факта че те споменавам в нашият форум :P :cheezy: :beer:

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Колеги предържайте се към темата :)