Author Topic: ЛАМБО ДООРС на ниска цена!!!  (Read 7151 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Re:ЛАМБО ДООРС на ниска цена!!!
« Reply #40 on: 08-03-2010, 16:30:04 »
Може аз да се излъжа да ги взема като дойдат парите  :# .. Само между другото забелязали ли сте дупките по самите детаили колко са странни и безформени , даже и левият детаил няма еднаква дупка със десният ...някак си са деформирани . Ако са такива фалшификаторски , има ли смисъл да се копуват за толкова пари . Ако може мнения , може да си ги взема ... после ще направим схемата за колегите от клуба (за размерите)  :beer:  :h:

Offline ko74

• Новак
  • *
моля за съвет
« Reply #41 on: 10-04-2010, 22:15:45 »
искам да си направя вратите да ми се отварят нагоре,някои знае  ли каде  ги правят,и дали в пловдив има такъв маистор,и дали има механизирани............примерно да се отварят с дистанционно,извинявам се ако сам писал в гресна тема.благодаря на всички които отговорят

Online caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Re:ЛАМБО ДООРС на ниска цена!!!
« Reply #42 on: 11-04-2010, 07:33:41 »
Местя темата в екстериор, защото стана по-скоро информативна, отколкото с идея да се купува.

Offline ko74

• Новак
  • *
Re: ЛАМБО ДООРС на ниска цена!!!
« Reply #43 on: 31-05-2011, 16:06:11 »
здравеите на всички.дано пиша в правилния раздел,ако не моля за извинение....................................току што си взех lambo doors. пратиха ми ги от германиа,в понеделник ште ги монтирам,и ште кача снимки и видео ако мога.или на фен страницата в facebook,

Offline Yankov Miroslav

• Загряващ
  • **
  • Бог кара Suzuki !!!
« Reply #44 on: 31-05-2011, 23:21:08 »
поздравления колега, ще чакаме с интерес инфо по въпроса  :yes: 
ако  съдим по темата ... колко излиза това удоволствие!

Offline ko74

• Новак
  • *
« Reply #45 on: 01-06-2011, 02:53:40 »
380 евро със доставката

Offline IRIZAR

• Напредващ
« Reply #46 on: 01-06-2011, 23:00:30 »
380 евро със доставката
  :# това не звучи скъпо..... дано и да са качетвенни

Online kalokasa

• Пристрастен
  • User is on moderator watch listWatched
« Reply #47 on: 04-06-2011, 17:02:20 »
Ще следя с интерес за пантите колега дано са качествени и работят поне толкова добре колкото моите механизми който също са вземани от Германия доколкото ми е известно а амортисьорите са от Америка където ги смених на скоро .   

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #48 on: 04-06-2011, 17:22:16 »
работят поне толкова добре колкото моите механизми който също са вземани от Германия

Колега, извинявай, ама и ти ли си с ламбо врати? Егати , я разкажи малко щото аз съм ама максимално зарибен и много се интересувам ?

Offline ko74

• Новак
  • *
« Reply #49 on: 05-06-2011, 08:08:57 »
 Е моментът настъпи оказа се че днес няма да ходя на работа,и започвам със монтирането на пантите.пия си кафето и започвам, и  ште после самгледам да направя повече снимки и видео.после само искам малко помощ някои да ги качи тук

Offline Yankov Miroslav

• Загряващ
  • **
  • Бог кара Suzuki !!!
« Reply #50 on: 06-06-2011, 10:10:14 »
Чудесно!
Успех колега  :yes:

Online kalokasa

• Пристрастен
« Reply #51 on: 07-06-2011, 18:04:55 »
работят поне толкова добре колкото моите механизми който също са вземани от Германия

Колега, извинявай, ама и ти ли си с ламбо врати? Егати , я разкажи малко щото аз съм ама максимално зарибен и много се интересувам ?
Еми аз тъка купих колата с вратите и едната беше прецакана и си поръчах амортисьори  от америка и сега си работи супер няма много за разказване човек .
Не съм я правил аз колата и не знам точни подробности .

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #52 on: 07-06-2011, 19:11:09 »
Ееее братленце, това е извънземно! Много яко, аз много се кефя максимално на такива врати. Я, турни тука едни снимки да видим аджеба за кво иде реч, да оплакнем окото. Ехааа и амортесьори от Америка, братле прекланям ти се ! Аз ще дойда с мойта кола, да я снимам до твойта така да стана яката снимка, сещаш ли се? И после ще ти я остава да я нагласиш, така да я барнеш, да заприлича на твойта !

Online kalokasa

• Пристрастен
« Reply #53 on: 07-06-2011, 22:22:34 »
 ;)
« Last Edit: 07-06-2011, 22:24:13 by kalokasa »

Offline freakg

• Напредващ
« Reply #54 on: 07-06-2011, 22:38:11 »
Ееее братленце, това е извънземно! Много яко, аз много се кефя максимално на такива врати. Я, турни тука едни снимки да видим аджеба за кво иде реч, да оплакнем окото. Ехааа и амортесьори от Америка, братле прекланям ти се ! Аз ще дойда с мойта кола, да я снимам до твойта така да стана яката снимка, сещаш ли се? И после ще ти я остава да я нагласиш, така да я барнеш, да заприлича на твойта !
:offtopic:

:rofl: :rofl:

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #55 on: 07-06-2011, 23:53:06 »
:offtopic:

Какво бе завистник ? Остави ме сега тука да се разбера с момчето !

@ kalokasa - Бате колата е извънземна, сигурно е най - яката в цяла Европа. Много ме кефи, а и с тези черни пламъци, супер е! Максимално ме кефи също и спойлера, мяза ми на някакъв специален, сигурно е титаниев, щото не е обикновен спойлер ! Брат, дай телефон да ти звънна още тоя уикенд ще дойда до Търново да вида таз неземна кола. Даже ще доведа още хора с мен, да я видят и те и да паднат ! И да се снимаме с нея, ако позволиш разбира се !

Online kalokasa

• Пристрастен
« Reply #56 on: 08-06-2011, 11:46:05 »
Сега нямам време да се занимавам на националната който дойде ще има изненади  ;)

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #57 on: 08-06-2011, 12:35:03 »
Сега нямам време да се занимавам на националната който дойде ще има изненади  ;)

Ееее ... колега ти сигурно си някакъв бизнесмен виден, нещо далавераджия .... ама дай да измислим нещо да се видим тия дни! Тя тая национална на какво е за какво е национална, кога е? То и аз далавераджия си падам малко, може да измислим да врътнем някое схема, нещо да изкараме ... Помисли си, щото голем си да знаеш, аз с такива хора обичам да работа!

Offline IRIZAR

• Напредващ
« Reply #58 on: 08-06-2011, 12:37:57 »
Прав си ... колата му е уникална... иска ми се и моята да изглежда така.... от много време ми се иска да я видя на живо
« Last Edit: 08-06-2011, 14:58:18 by IRIZAR »

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #59 on: 08-06-2011, 17:48:45 »
Прав си ... колата му е уникална... иска ми се и моята да изглежда така.... от много време ми се иска да я видя на живо

Ти си от наща партия баце - Кандидат Големец ! Айде давай да оговаряме тоя гъзар да ходим да ни покаже колата и да се снимаме с нея! Ние може да те земем при назе, щото сме 2 коли хора, ама сме само 8 човека ! Тръгваме от с. Кочериново / тва е Кюстендилско /  и чертосваме към големия град с дважде по - голяма кола !

@ kalokasa, баце, бъди човек бе, приеми ни, пък щи донесем едно шише домашна ракийка ! Сливова или прасковена , по твой избор !