Author Topic: ЛАМБО ДООРС на ниска цена!!!  (Read 7134 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NovakaTopic starter

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
ЛАМБО ДООРС на ниска цена!!!
« on: 12-02-2009, 22:13:41 »
Момчета и момичета ... от няколко дни преговарям тука с едни младежи от щатите за ламбо доорс ... по принцип офертата им е 699 долара комплекта и 130 долара доставка от там до тук - говорим за цената на 1 комплект! След 1-2 нощи преговори уговорки ... разправии и т.н. стигнахме до оферта на едро, което ще рече 10 комплекта на една поръчка. Като в този случай комплектът се вързва 500 долара + доставката до България! Знам, че 500 долара не са малко пари ... 5000 долара колкото е стойността на цялата поръчка са адски много пари, но ... като цяло мисе струва че офертата е много изгодна. Пантите се монтират с болтове ... на стандартните места без необходимост от пробиване на нови дупки ... заваряваници и т.н. ... имам авсолючно всякаква информация за китовете които се предлагат ... какво включват ... как се монтират ... как действат ... та чак и снимка на самия кит! Оферта им ще е валидна един месец ... така че ... които има интерес ... може да ме пита лично мен ... казвам абсолютно всякакви детайли ...

ето ви снимка на кита и снимка на РД1-ца на която е монтиран въпросния комплект панти!
« Last Edit: 02-02-2010, 23:19:26 by Mickey »

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Пропуснах да каже, че ... тези панти са специално изработени за РД1 и РД2 ... и стават само и единствено на тях!!! :) За другите модели ... си има други специални китове! :)

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
аз съм В офертата ;) Жорето и той е навит... Дано се съберем 10 човека
« Last Edit: 12-02-2009, 22:28:59 by chef4o »

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Добре до тук трима :) Още седем  :omg: :P

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Офертата е брутално яка според мен ... :) просто ... мисля че за момента по тънко не мога да се намерят тези неща ... който иска да провери в нета ... под 1000 долара много трудно падат или ако паднат то те са универсални. Човекър скойто разговарях ме увери че тези са специално правени за нашиете модели ... визирам РД1 ... писах да ги питам дали РД2 също може! :) на болтове са ... на стандартните места ... въобще не знам дали може да съществува по-силна оферта от тази!!!  :h:

Offline Gospodarq

• Напредващ
Няма да е зле да се проучи, дали има човек (сервиз), който да може да ги монтира. Че не ми изглежда много фасулска работата а няма да е никак оферта да се загробят 5к$ без да могат да се използват после.

Мога да пия и без да се забавлявам.....

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Аз се заемам със задачата да намеря майстор които да си направи ... според обясненията на пича с който разговарях не е никак трудно да се сглобят, по-скоро трудният момент е в регулирането колко да се отварят вратите :)

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Ами ... момчета и момичета ... имам лоши новини :( пак си писах с въпросчния човек за пантите ... про потвърждаването на офертата започна да ми извърта, че всъщност 500 долара е цената без доставка ... като доставката е още 230 долара до БГ :( което само по себе си говори че ... офертата вече не е така прималмлива ... :( съжалявам ако на някой съм дал напразни надежди, но ... тоя пич наистина си направи гавра в последния момент ... :( все пак ако някой все още се интересува ... мога да дам инфо което поне да послужи за в бъдеще ... :(

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Киро, ама това 230 долара и за един и за 10 комплекта - все толкова ли остават парите? Защото, ако е за 10 комплекта се падат по 23 долара..... ;)

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Специално питах дали 230 за 10-те и ми каза че е на бройка ... :( демек 500 долара кита и 230 доставката на 1 бр. :(

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
много долна постъпка от негова страна да го вземат дяволите  :supermad: :supermad: :supermad: :supermad:

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
спокойно, скоро ще имаме оферти от много по-добро място ;)

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
И все пак гръцките ни приятели май са заинтересовани така че ... поне на тях може да им свърши работа :) обещал съм им инфо по-късно днес :) дано наистина поне те останат доволни :) пък може да върнат жеста някой ден :)
« Last Edit: 14-02-2009, 03:19:33 by Novaka »

Offline Златко

• Напредващ
chef4o някакво развитие, намери ли панти на сносни пари..

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Аз см в бройката. Ако станат нещата на първата цена директно ми пиши. От половин година се интересувам за такива врати ... страшно ефектно е според мен. Бях намерил едни за 600 лева комплекта, правени в България ... но при тях системата е съвсем друга. Сваля се калника , реже се от кората , получават се едни дупки ... в крайна сметка вратата се държи на един болт , провисва .... абе ку*венска история. Бях замислил да давам пари на едно приятелче като ходи сега на бригада .... но се върта около 1000 долара , така че при по добра цена директно свиркайте.

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Офетата отпадна преди доста време ... за съжаление :( ама ... както каза Чефо чакаме други по-добри оферти ... като има развитие ще пишеме из форума :) няма да остане тайна :) иначе ако можеше за първата цена да стане ... да съм си купи 2 комплекта :) и аз много искам ... ама засега няма :)

Offline VANKATA.XM

• Новак
  • *
Е, нека и аз да дам мнението си за тези механизми,след като ги притежавам.Не си заслужават парите,ефектни са,ако ги гледаш от разсрояние и нека не се заблуждаваме като си мислим че, не се изрязват перата на калниците откъм страната на вратата(там се намира механизма).Ако някой от клуба има познат добър фрезист и заварчик и се интересува за размерите мога да му дам мойте за мостра.В началото на юли планирам цялостно разглабяне на автомобила за боядисване и ще ги предоставя с удоволствие!Сигурен съм че,ще ги направи по добре и от по качествен материал(алумин), а не от ръждаема стомана.А двата гозови амортесьора са по 120.00 лв. :h:

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Доста добра идея и благородно от твоя страна колега. Надявам се осъзнаваш че можеш да сбъднеш мечтата на поне половината калпазани дето сме тук и си точим лигити по тази глезотиика от много време :yes: :roll:
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Колега, дай малко повече инфо за твойте панти :) аз ги търсих тия по интернет и намерих точно за РД1 и да ... трябва д се модифицират калниците :) това и пичовете дето ги продаваха ми го казаха :) но кажи все пак ... под колко градуса се отварят ... само нагоре ли ... или има и вариант настрани да се отварят? :) аз лично се интересувам а и както каза Фроста ... отва е мечта на много от тук присъстващите :)

Offline Sonse

• Напредващ
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=32632

Това може да ви е от полза :roll:
На вълка врата му е дебел, защото сам си върши работата!