Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
News:
Home
Help
Search
Staff List
Login
Register
Хюндай Купе Клуб - Hyundai Coupe Club
»
Светът на Hyundai Coupe
»
В бокса
»
Промяна на RPM при RD1
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic: Промяна на RPM при RD1 (Read 571 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
borisnismo
Новак
Промяна на RPM при RD1
«
on:
06-02-2009, 23:55:48 »
Здравейте , днес мятам се в бегачката аз но... кво се получава карам си аз и по едно време усещам някво притрисане като освободя от скорост и взех да се чудя кво може да е и пак така отново при следващото освобождаване от скорост а странно че досега не ми се беше случвало това притрисане.Спрях на едно място и се вслушах добре и гледам как си мени оборотите .. между (900rpm-нормалните оборти и пада до 500rpm 600 , 700 и пак качва до 900) a още по странното е че като припомпя спирачките и ги пусна .. вдига на 1100 rpm и моментално падат до 500.. почти ще изгасне .. и дига после на 900 и мени по малко стои между 900 и 700.. менят се ей така както си искат
.. Ремъка на хидравликата ми е мноо зле понацепен е .. чудех се дали може би е от това.. дано не е нещо по сериозно
. Вие какво ще кажете по въпроса .. случвало ли ви се е подбно нещо ? Благодаря предварително
chef4o
Администратор
Вманиачен
Отговор на: Промяна на RPM при RD1
«
Reply #1 on:
08-02-2009, 18:42:53 »
Аз си мисля, че е датчик.. Бих заложил на TPS, наскоро го сменях с подобен проблем
borisnismo
Новак
«
Reply #2 on:
08-02-2009, 19:53:57 »
А този датчик каде се намира ... лесно ли мога да го сменя ? Горе долу кви пари може да струва ?
chef4o
Администратор
Вманиачен
«
Reply #3 on:
08-02-2009, 20:03:15 »
Еми ако е той, тук е около 50 лева, принципно се сменя елементарно, на 2 болта е, ама после на компютър се настройва, така че трябва да е в сервиз, в който знаят за кво иде реч... Намира се на дросела от външната страна
borisnismo
Новак
«
Reply #4 on:
08-02-2009, 20:56:46 »
мерси за инфото ... в такъв случай ще трябва да я закарам да я погледнат в сервиз
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Хюндай Купе Клуб - Hyundai Coupe Club
»
Светът на Hyundai Coupe
»
В бокса