Аз имам едно предложение, предполагам че тук е мястото да го споделя с модераторите. То не че всички от тях са се заработили, ама поне тези, които си вършат работата може да хвърлят един поглед.
Чета из форума, и честно казано, това което ми се набива на очи най - често е " Пиши на кирилица ". Във всичките му вариации, разбира се, явно според настроението на модератора. Къде е стационарно, къде е с удивителни и главни букви, че даже го видях и движещо се, под мнението на даден човек.
Че е грозно, грозно е, две мнения мисля че няма. Освен че дразни, останалите като мен примерно, се чудя кой въобще му обръща внимание ?! Защото го забелязвам на няколко места в една и съща тема в няколко поредни поста на даден потребител. Какъв е извода ... ако ще не да се движи, ами и да подскача, явно никой не го бръсне че е там.
За това си мислех няма ли да е много по - успешно, а и по дискретно, ако тези съобщения / предупреждения / препоръки вместо да се шляпат по десет пъти в една тема, да дразнят и никой да не им обръща внимание, да се пращат като лично съобщение до въпросният човек. Така нито ще пречат на останалите и смятам, че ще им бъде обръщано по - голямо внимание.
И пак отбелязвам, предложението ми е насочени към модераторите, които си вършат работата старателно, а не към тази част от тях, които се чудят какво да изръсят, че да ги забележе някой във форума. Ще съм благдарен ако последните не си споделят мнението по този въпрос с мен