Poll

От къде зареждате своя звяр?

ОМВ
35 (33.3%)
Лукоил
38 (36.2%)
Шел
12 (11.4%)
Еко
13 (12.4%)
Петрол
6 (5.7%)
Ромпетрол
1 (1%)

Total Members Voted: 105

Author Topic: От къде зареждате  (Read 3958 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dannyTopic starter

• Напредващ
От къде зареждате
« on: 26-01-2009, 10:38:24 »
Аз от Еко, че ми е най-близо, съответно газ и бензин, уш 100 ама, някой път има "ех по навик 95..."! Верно ли,  на лукойл бил най-хубав бензина? :)
« Last Edit: 30-01-2009, 10:34:53 by chef4o »
;]

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Отговор на: От каде зареждате
« Reply #1 on: 26-01-2009, 10:45:58 »
Тръцки най-хубав. Аз сега зареждам там бензин, защото имам карта (само 98). Обикновенно съм на ОМВ, газ задължително там. 100-чката на ОМВ най-ми допада. От газта на Шела съм изкл. недоволен, първо че лъжат като замаяни, второ че им е гадна. Макар че Димича разправя, че във Варна е въпрос на късмет на каква доставка ще попаднеш.

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
« Reply #2 on: 26-01-2009, 11:48:31 »
Гледам да зареждам само на ОМВ, защото от тях съм най-доволна и за газ и за бензин :aha: В краен случай и на ЕКО-то... :)

Offline Gospodarq

• Напредващ
« Reply #3 on: 26-01-2009, 12:09:57 »
Аз пък от ОМВ хич не сам доволен :( . Като заредя от там и колата ми спира да върви.. Газ само от Лукойл или Петрол. Бензин рядко зареждам, ама и него от Лукойл гледам да сипвам.

Мога да пия и без да се забавлявам.....

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #4 on: 26-01-2009, 12:15:18 »
Аз сипвам на Лукойл защото имам карта за отсъпка иначе ако не е там на ОМВ, но никъде другаде  :hater:

Offline 4efo_1912

• Напредващ
« Reply #5 on: 26-01-2009, 18:16:35 »
 :P аз съм ги изредил всичките,и винаги е било различно веднъж съм доволен 2-ри пат не. :whatever: иначе в момента зареждам газ само от ЕКО а бензин от Шел. :h:

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #6 on: 26-01-2009, 18:24:15 »
Бензин от Ромпетрол, зареждам и служебната и дзверо. Когато изгорих първия си резервоар от там съм много доволен, колата върви нито повече нито по-малко от колкото трябва, супер е. Отидох там понеже ме посъветва човек, да не разказвам сега, но на който мога да имам доверие. Преди зареждах само Шел 95 В Пауър, верно късаше се да върви, и разхода ми падаше с 1-2 на 100, но след като свалих турбината се видяха много неприятни отлагания по перките от добавките и от тогава не съм заредил на Шел, а картата ми е пълна със смарт точки. Зареждал съм и на Петрол и на Лукойл, но сякаш върви с една идея по-малко.
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline Fusion

• Напредващ
  • HardcoreRacing
« Reply #7 on: 26-01-2009, 18:29:30 »
До нас най-близо има Shell и OMV ама гаста предимно от OMV си я зареждам макар че се случва и в Shell да ходя понеже ми е по-близо, но от тях до сега проблем не съм имал ... странно
Plovdiv Brutal Hardcore

Offline Vancuver

• Напредващ
  • Въйййй... :D
« Reply #8 on: 26-01-2009, 22:06:24 »
Само Шел - 95 V-Power.

Преди имахме проблеми с i10-ката - няколко пъти не искаше да запали от първия път (с нормален 95 от Шел), ама и на нея сипваме вече 95 V-Power и няма проблеми.
Панко наш герой! :PP

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #9 on: 26-01-2009, 23:22:42 »
Само Carrera 100 на OMV, друг бензин не признавам.

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #10 on: 26-01-2009, 23:59:41 »
И аз съм на Carrera 100 ако съм зле с кинтите може и Carrera 95 :) OMV засега са ми фаворит :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline Sensei

• Напредващ
  • ОТ ХАВАНА ДО СЕЙНТ ЛУЧИ ЖЕНА МИ ЩЕ ГО СМУЧИ
« Reply #11 on: 27-01-2009, 00:08:30 »
Гас си зареждам от една бензиностанция "Ергос" на изхода на Варна посока Каменар ( и съм много доволен; пробвах  на Лукойл гаста ама явно съм случил на кофти партида ) . Бензин сипвам само Лукойл 98 !

Offline StyLuS

• Напредващ
  • Предател
« Reply #12 on: 28-01-2009, 12:45:07 »
Чувам много добри впечатления за Ромпетрол напоследък. Доволни са хората и от газта и от бензина. Явно се опитват да навлязат на пазара и вкарват хубаво гориво засега. Още не съм ходил да зареждам при тях, въпреки че е най-близката бензиностанция до вкъщи  :P ама смятам скоро да пробвам  :)
Mercedes E200 '93
Chrysler GrandVoyager 3.3 LX '99

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
« Reply #13 on: 28-01-2009, 20:01:50 »
Само на Shell V-Power 100(е понякога и 95) но на друго място не защото ползвам големи отстъпки а и  никога не съм оставал недоволен от горивата...поне засега
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #14 on: 28-01-2009, 22:52:55 »
Абе нямаше ли някакви митове и легенди за 100 октановите горива, дето ако се кара само на такова, се "натаковал" двг-то от разните му дам добавки и т.н. дет ги има ?

Димо, аз бях много скептичен за Ромпетрол, незнаех кви са дори и къде има. После осъзнах че на 500м от блока ми е единствената йм бензиностанция във Варна. Поинтересувах се от хора в бранша и ми казаха че били независими от останалите бензове и си вкарват само техен бензин, както беше и с ОМВ на времето. Малко след това майстора дето се занимава с турбината ми, след диагностиката каза че това гориво което ползвам има кофти добавки. Т.е. кофти за турбината, то друго не ми и трябваше да слушам :P. По перките на турбината се познава с какво качество е горивото, какви добавки има и т.н. и т.н., всичко за това що влиза и излиза от двигателя. Въпросните добавки остават слой отлагане по перките, които "натаковат" турбината и пречат на работата й, затова ми препоръча да си сменя бензиностанцията. Дотогава зареждах само на Шел, а човека както казах ми препоръча или Ромпетрол или ОМВ като те единствено са били останали с някакви стандарти и т.н. Малко след това научих интересен факт, че диагностика на корабните двигатели се правели до голяма степен според турбините йм и отлаганията от горивото, като по тях съдят за цялата смес, което отново ме въведе на мисълта, че моя човек е прав. Реших да пробвам с Ромпетрол и не съжалявам все още, станаха доста резервоари изгорени при тях.

Offline StyLuS

• Напредващ
  • Предател
« Reply #15 on: 28-01-2009, 23:09:20 »
Само един път минах от там да заредя газ, обаче ми искаха паспорта за газовото, а аз бързах много и не ми се ровеше из жабката. И отпраших с мръсна газ ядосан  :cheezy:

А Фросте с тебе между другото  живеем на такова място, където в радиус от 1 км има 10-тина бензиностанции  :#
Mercedes E200 '93
Chrysler GrandVoyager 3.3 LX '99

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #16 on: 28-01-2009, 23:17:46 »
Има нещо такова, аз от едната си вземам кафе, от другата, вестници и аксесоари, от 3-тата разни глезотии за колата и т.н., майтап няма има всичко около нас, ма нещо свястна мивка не съм набарал още :cheezy:.

Offline bandita_paf

• Загряващ
  • **
Отговор на: От къде зареждате
« Reply #17 on: 15-02-2009, 22:32:07 »
доволен съм от газта и бензина е лукоил,от доста ереме не се сещам да съм зарейдал другаде.
за газта специално съм сигурен че си минава километрите :yes:

Offline [FloW]

• Новак
  • *
  • VW Vento 1.6mi 75hp
« Reply #18 on: 15-02-2009, 22:49:06 »
Кажете ми една бензиностанция дето да не те цакат или с количество или с качеството ?!?!? Като знам извън България колко по-добър е бензина ... а тук ...  :depress: ама ко да се прай, пак трябва да сипваме и аз лично си зареждам на лукойл... имам и карта за 5 ст. на литър и се надявам да не ме лъжат много  :# въпреки, че с едно и също количество уж сипано, не минавам еднакви разстояния никога!
..::ULTRAS LEVSKI::....::VIVA LAZIO::..

Offline Vancuver

• Напредващ
  • Въйййй... :D
« Reply #19 on: 16-02-2009, 11:42:51 »
Като знам извън България колко по-добър е бензина ... а тук ...  :depress:

Васе, според мен това са бабини деветини... Като ходих до Солун - нашият V-Power 95 е 1:1 с техния V-Power 95 - вървене и разход...
Панко наш герой! :PP