Poll

От къде зареждате своя звяр?

ОМВ
35 (33.3%)
Лукоил
38 (36.2%)
Шел
12 (11.4%)
Еко
13 (12.4%)
Петрол
6 (5.7%)
Ромпетрол
1 (1%)

Total Members Voted: 105

Author Topic: От къде зареждате  (Read 3951 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline d0berman

• Напредващ
Re:От къде зареждате
« Reply #60 on: 22-05-2010, 19:48:59 »
Deacon Frost  Нали ? :) От известно време и аз зарезждам и 3те коли там. Горивата им с тоя Ефикс къртят и по съотношение цена/качество няма други просто...
« Last Edit: 23-05-2010, 11:34:53 by d0berman »
Faster&faster until the trill of speed overcome the fear of death...

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #61 on: 23-05-2010, 03:01:47 »
Така си е и разхода е супер просто, аз във Варна от по-добра бензиностанция не съм зареждал, изключение прави Рейсинг-а на Шел, ама той е крайност и не е много хубаво само на него да се кара постоянно, аз от опит го казвам ;) Крайно време ще е някой да сложи Ромпетрол в анкетата, понеже има доста хора дето там зареждаме, каква е тъз дескриминация :cheezy:
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #62 on: 06-06-2010, 01:27:19 »
Мен ме интересува катрите за бензиностанцията кога ще ги получим и има ли развитие по въпроса от 1 година насам ?!?!?! Коя ще е клубната бензиностанция ..какво чакаме освен някакъв си договор който е формалност просто и едва ли ще е нешо по - различно освен че клуба ще има изгода от цялата работа .. така или инъче зареждаме .
Между другото РОМПЕТРОЛ не ми харесват ... след ЕКО заредих в РОМПЕТРОЛ и сякаш колата вървеше с една идея по малко ... и не беше купето ми а на един авер хондата . Та .. искам само да изкажа мнение не че нещо... :)  :h:

Offline Danny_Flirt

• Напредващ
« Reply #63 on: 26-06-2010, 10:06:50 »
Моят звяр се зарежда предимно и само в ОМВ,като изклучим моментите когато няма такава под ръка.Иначе служебната в Шел разбира се,все пак точки трупаме.  :)
Ерекцията,не се брои за личностно израстване :)

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
Re: От къде зареждате
« Reply #64 on: 11-04-2011, 05:23:30 »
Неее колега изобщо не е реклама това :cheezy:
1 пост и е посветен точно по тема за работодателя ти,едва ли ще послеедват дивиденти от това де :).Тва не е лошо като цяло ,ама поне да беше на Български ....
Дай понее някакво инфо какви са тези по-добри добавки дето слагате на ваще горива.
« Last Edit: 11-04-2011, 05:29:04 by stutsi »

Offline vesso

• Новак
  • *
« Reply #65 on: 11-04-2011, 12:46:19 »
Здравейте колеги, за да ви покажа мнението си, ще ви разкажа една историйка :
Преди 2-3 години седим с един приятел в тях и си пием ракийка. Връща се баща му и естествено ни се включва - бива ли да изпусне :)
Че той човека, тогава работеше в една голяма БГ фирма за превоз на горива. Когато заговорихме за горивата, човека обясни така - аз лично съм карал горива на всички вериги бензиностанции. Когато карам на Лукойл, карам камион с надпис Лукойл, когато е на Петрол - на камиона пише Петрол. Горивото което съм карал идва само от 2 места - директно от рафинерията в Бургас, или от петролната база до Дългопол ( аз съм от Варна ). Според него, горивата на всички бензиностанции идват само от 1 място - рафинерия Бургас, просто било страшно неизгодно да се вняся бензин, дори и от Румъния, цената ставала страшна и босовете нямат огромните печалби. Когато и той се зачудил защо има такава разлика в качеството, когато зареждал от рафинерията, един служител му оябснил 'неофициално' - просто има 2 вида бензин - такъв какъвто става, и такъв какъвто не става. като цената между двата била доста осезаема. Този дето не ставал, бил една идея по-тежък от този дето става, поради което в цистерната, отгоре бензина е ок, но отдолу е помия. И така, било въпрос на решение от самата верига бензиностанции в какво количество ще смесват бензина - като сложат повечко от хубавия - хората били доволни, като искат да понапечелят повечеко - хората казвали че бензина е пълен т...к. Затова един път сме доволни от някъде, друг път не - всичко е въпрос на късмет, да уцелиш тоя дето днес е решил да сложи по-малко боклуци в бензина.
Това ми разказа човечеца и аз съм склонен да му вярвам, едно че това е работил, и втори че и аз наблюдавам точно същото нещо - на една и съща бензиностанция на която зареждам, един път съм доволен, друг път не, зависи колко е 'гладен' шефа :)
А за лъженето с количеството - работя във фирма, която разработваме и поддържаме софтуера за Петрол, и мога да кажа, че при желание от страна на Петрол, манипулирането е елементарно. Предполагам, че на всички останали бензиностанции е така.
Така че - зареждайте където ви харесва, бензина според мен е еднакъв навсякъде, и най-вече гледайте да не ви лъжат с литрите.

Offline Mariyan_87

• Новак
  • *
« Reply #66 on: 11-04-2011, 17:49:56 »
Аз зареждам само от Lukoil. Единични  са случайте когато зареждам другаде. :hater: :h: