Poll

От къде зареждате своя звяр?

ОМВ
35 (33.3%)
Лукоил
38 (36.2%)
Шел
12 (11.4%)
Еко
13 (12.4%)
Петрол
6 (5.7%)
Ромпетрол
1 (1%)

Total Members Voted: 105

Author Topic: От къде зареждате  (Read 3944 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline StyLuS

• Напредващ
  • Предател
Отговор на: От къде зареждате
« Reply #20 on: 16-02-2009, 13:34:15 »
Като знам извън България колко по-добър е бензина ... а тук ...  :depress:

Васе, според мен това са бабини деветини... Като ходих до Солун - нашият V-Power 95 е 1:1 с техния V-Power 95 - вървене и разход...

Когато баща ми ми докара Елантрата от Германия (от Хамбург), каза че по пътя насам я засичал на няколко пъти и рахода бил приблизително около 6,6 само извънградско, със спазване на ограниченията. Обаче тука нито аз нито баща ми не сме и сваляли извънградския разход под 8 л/100 км. Подобна е и работата със сегашната ми кола, италиянския и собственик ми е оставил един бележник където е записвал всички зареждания на колата откакто я е взел от завода и си е правил някакви калкулации на разхода , - колкото и спокойно да я карам пак излиза разлика от 1 литър отгоре.

Просто в бг няма орган който да контролира качеството на горивата, и всеки прави каквото си иска  ;)
Mercedes E200 '93
Chrysler GrandVoyager 3.3 LX '99

Гост

• Guest
« Reply #21 on: 16-02-2009, 14:33:51 »
Просто в бг няма орган който да контролира качеството на горивата, и всеки прави каквото си иска  ;)

за това съм напълно съгласен,аз съм бил в чужбина и наистина нито качеството а мойе би и количеството не са ка то в бг

Offline [FloW]

• Новак
  • *
  • VW Vento 1.6mi 75hp
« Reply #22 on: 18-02-2009, 20:36:40 »
ами има подобна тема и във форума на VW club и там коментират , как един колега зарежда на ОМV дизел, като в туба 10 литра колонката му отчита 11,6 литра! Дори и да е преовеличено наистина ме съмнява количеството което зареждаме дали е реалното :) а относно качеството попринцип би трябвало да има контрол, но той както доста неща в България не се спазва :) така, че единствено ни остава да се молим нещата малко да се оправят  :P
..::ULTRAS LEVSKI::....::VIVA LAZIO::..

Offline bandita_paf

• Загряващ
  • **
« Reply #23 on: 18-02-2009, 20:46:05 »
това с тубата и при мене се е случвало на петрол,те затова и се опават когато наливат в туба

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #24 on: 18-02-2009, 21:44:45 »
Мдам, като се замисля за Петрол... често зареждам туби за машините за работа и само на Петрол ми се правят на интересни че неможело. Като кажа "хубу, ами тея 10 видя туби дет ги продавате за вода ли са, туба за бензин къде се зарежда?" и всякакви такива тъпи въпроси, много са зле, щото се е случвало да ми изкарат тубата повече отколкото е мярката, смях  :omg:
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline dannyTopic starter

• Напредващ
« Reply #25 on: 02-03-2009, 15:22:24 »
мене ме караха сам да си я пълня ама беше ботилка от нат. сок  :cheezy: това в Еко
« Last Edit: 02-03-2009, 15:22:54 by danny »
;]

suvaLkata

• Guest
Отг:От къде зареждате
« Reply #26 on: 08-06-2009, 14:00:15 »
аз зареждам от Лукойл - 98 и за сега си ми е добре :) пробвах на ОМВ Carrera 100-става....но определено най си ми хареса бенза,който заредих от Гърция като ходихме,напълних почти целия резервоар  :#

Offline Dorian

• Загряващ
  • **
  • Всичко което не ме убива ме прави по-силен
« Reply #27 on: 09-06-2009, 20:32:09 »
ние зареждахме до скоро на Шел  от V-Power 95 защото съм работил там пет години и знам че не лъжат за количеството и качеството(такова каквото им се дава от рафинерията),но наскоро ме посъветваха да зареждам на Ромпетрол защото горивата им ги карат от Румъния,а румънците имат по-хубави горива от нас още от комунистическо.Та забелязох че двигателя вече не се мъчи толкова много(гарнитурата ми е издухана в момента) и смятам да продалжа да зареждам там :# :h:
Nightwish

Offline Counter

• Photographer
  • Модератор
  • Напредващ
  • Фотограф
« Reply #28 on: 09-06-2009, 20:40:49 »
ОМВ - 95-ца ако е за размахване на меча по градските улици ...100-ка така или иначе слагам само на дълъг път...останалото ясновидците да гадаят какъв е разхода  :PP :beer:

п.п В шел не зареждам от далечната 97'ма, когато карах супер москвич 1500 и ми наляха дизел в него до горе ...
...по натам ще разкавам като се видим на по маса  :beer: :PP :hater: :h:

Offline Dorian

• Загряващ
  • **
  • Всичко което не ме убива ме прави по-силен
« Reply #29 on: 11-06-2009, 20:13:36 »
Във Варна има нов Ромпетрол до Топливо на мястото на Лукойла
Nightwish

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #30 on: 11-06-2009, 23:19:54 »
Ще има, днес говорих с едната касиерка на този бенз до нас, имат малко довършителни работи и го отварят. Аз всеки ден зареждам при тях, даже някой път по 2 пъти и се знаем вече, колко време стана. Говорихме и за този дето отвориха наскоро във Владиславово преди автокъщите посока Аксаково, казах че те нямат нищо общо с тях, неква измишльотина са, т.е. не са франчайз на Ромпетрол или нещо такова ми обесняваха. Та прав си че бенза йм е по-хубав, карат директно от Румъния, но с БГ цистерни понеже е по-евтино :cheezy: от румънския транспорт, пък и знаем историите за румънските тираджии  :P
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline Danny_Flirt

• Напредващ
« Reply #31 on: 29-07-2009, 14:58:11 »
Аз лично зареждам на 98% от ОМВ и съм много доволен.Газ Бензин няма ядове.В краен случй Шел или Локойл,но не съм доволен от тях,Незнам как се получава,но като сипя в Шел,колата ми харчи повече,а в Лукойл не върви.Най-вероятно е въпрос на личен избор  :yes:
Ерекцията,не се брои за личностно израстване :)

Offline glarusa

• Напредващ
  • За тези 10 секунди съм свободен...
« Reply #32 on: 29-07-2009, 15:07:50 »
Няколко пъти вече стана зареждам на Ромпетрол и бих казал, че не им е лошо горивото. Преди това не съм подбирал бензиностанция, както са писали и колегите не съм много доволен от ОМВ и Лукоил. От Шел съм слагал 100 октановия и колата си върви много добре с него обаче не е много по джоб, все пак 20-тина стотинки на литър идват отгоре, а не съм забелязъл кой знае каква разлика в изминатите километри в сравнение с 98 октановия. За ЕКО съм чувал добри отзиви, но не съм слагал от тях и нямам мнение.
Добрите момчета отиват в рая, лошите където си поискат !!!

Offline Danny_Flirt

• Напредващ
« Reply #33 on: 29-07-2009, 15:12:49 »
Колега аз съм сипвал на ЕКО'то и да ти кажа на тях горивото съвсем не им е лошо.Колата си върви екстра.Пробвай някои път  :yes:

Offline glarusa

• Напредващ
  • За тези 10 секунди съм свободен...
« Reply #34 on: 29-07-2009, 15:20:02 »
Колега аз съм сипвал на ЕКО'то и да ти кажа на тях горивото съвсем не им е лошо.Колата си върви екстра.Пробвай някои път  :yes:
Мерси колега непременно ще се пробва.  :yes:
Добрите момчета отиват в рая, лошите където си поискат !!!

Offline soulcontrol

• Напредващ
    • DivingShopBG
« Reply #35 on: 29-07-2009, 18:51:11 »
ОМВ - Carrera 95.
http://www.divingshopbg.com - Онлайн магазин за водолазно оборудване - Beuchat, Seac Sub, Coltri Sub.
Гмурни се в мечтите си...

Offline Danny_Flirt

• Напредващ
« Reply #36 on: 29-07-2009, 19:22:50 »
ОМВ - Carrera 95.

Каза го много точно и конкретно колега  :beer:

Offline likantrop

• Загряващ
  • **
« Reply #37 on: 07-08-2009, 01:09:42 »
ОМВ..VOLF (95) (98)
"Вярвам,че върховният момент в живота на всеки човек,моментът,в който всички негови мечти се осъществяват,е тогава,когато той е дал всичко от себе си за една кауза и лежи изтощен,но победил на бойното поле."Винс Ломбарди (1913-1970)

Offline Doch16v

• Напредващ
« Reply #38 on: 07-08-2009, 09:28:41 »
Аз пък отивам на другият край на града и зареждам на "Еко"-то. Доволен съм и от бенза и от газта....Понякога и на Петрол зареждам газ, защото наляганега им е хубаво и съм доволен и на разход от там :)
Има хора, които никога за нищо не грешат...то е защото никога, нищо не правят.

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #39 on: 07-08-2009, 10:47:25 »
Зареждам където ми падне и не намирам никаква разлика.Особенно ако зареждаш газ няма как да е различна като навсякъде е една и съща!
Nobody's perfect i'm Nobody