Author Topic: Заден , ляв калник ?  (Read 268 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline malebogiaTopic starter

• Новак
  • *
Заден , ляв калник ?
« on: 04-04-2011, 23:50:16 »
Здравейте! Леко вдлъбнах левия заден калник в долната му задна част дали може да се оправи или трябва да купя нов , преди когато бях вдлъбнал предния трябваше да купя нов , че не можело да се направи точно по линията

Offline fen4eto

• Новак
  • *
Re: Заден , ляв калник ?
« Reply #1 on: 05-04-2011, 01:35:30 »
колега задните кълници няма как да ги вземеш освен ако не ги режеш от друго купе така че пробвай с изправянето ...

Offline stormi

• Напредващ
  • Hyundai Coupe RD2 2.0 16v 139hp
« Reply #2 on: 05-04-2011, 09:41:30 »
Здравейте! Леко вдлъбнах левия заден калник в долната му задна част дали може да се оправи или трябва да купя нов , преди когато бях вдлъбнал предния трябваше да купя нов , че не можело да се направи точно по линията

Колега не ти препоръчвам нов, защото струва близо 500лв. цък.Аз мислех да сменям моят по други безмислени причини, но се отказах, защото и при монтирането е сложно.Като се отвори багажника се виждат заварките и там не е проблем да се реже, но на тавана е кофти, че се пада отвън над малкото странично стъкло (по спомен).За това гледай ако може да го оправиш тоя и ще ти излезе по-евтино :).Успех :yes:.
Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.
==>>Sense of Bulgaria<<==

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #3 on: 05-04-2011, 09:49:53 »
Може да се реже и смени. Отвън се реже на линията между капачката на резервоара и под малкото стъкло. Става добре, до колкото съм виждал подобни изпълнения.

Продавам два задни, на народни цени, писал съм ЛС на колегата, ако реши нещо :)

Offline stormi

• Напредващ
« Reply #4 on: 05-04-2011, 10:11:45 »
Може да се реже и смени. Отвън се реже на линията между капачката на резервоара и под малкото стъкло. Става добре, до колкото съм виждал подобни изпълнения.

Продавам два задни, на народни цени, писал съм ЛС на колегата, ако реши нещо :)

Ако иска да го смени това е по-добрият вариант според мен.Иначе за нов не си струва, но той си решава.
Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #5 on: 05-04-2011, 10:22:16 »
О .. нов абсурд. Нямам идея колко струва, но като знам, че по принцип май е един детайл двата калника + тавана и колоните .... си представям :)

Offline stormi

• Напредващ
« Reply #6 on: 05-04-2011, 10:36:32 »
О .. нов абсурд. Нямам идея колко струва, но като знам, че по принцип май е един детайл двата калника + тавана и колоните .... си представям :)

Колега калниците се продават отделно ляв и десен :).Обаче пак не си е работа.По-горе съм дал линк с цена на заден ляв колко струва и е абсурд да се сменя с нов.Също така съм описал къде се реже (отзад като се отвори багажника се виждат заварките на калника, по-горе пак като е отворен багажника точно над малкото стъкло има пак заварка, също така и като се отвори вратата долу трябва да има някъде, но не се сещам точно къде), но както споменах по-0горе ако се сменя се реже над малкото стъкло и ако майстора е от тези дето искат да ти вземат парите може да не го направи както трябва.

Offline malebogiaTopic starter

• Новак
  • *
« Reply #7 on: 05-04-2011, 11:40:24 »
Благодаря , сега ще пробваме да видиме вдлъбнатото ако може да се оправи защото ламарината не е набръчкана а вдлъбната