това е много добра идея и ще е супер ако се съберем маскимално много! май месец е малко далечна дата за да кажа аз лично дали участвам.. иначе ще ви дам един съвет, тъй като имам роднини в онзи край (Гоце Делчев).. мисля че един идеален сборен пункт би бил: Велинград; Якоруда; Разлог или по-известното Банско..в краен случай Гоце Делчев което хич не е зле.. тъй като е града най-близко до границата и няма да се налага на хората от юго-източна България да се "връщат" за да стигнат до Банско..
От личен опит знам че от Гоце Делчев до първия по-голям град - Драма, се стига за не повече от 20мин. време.. пътя е правен преди 2-3г. и е почти като магистрала (нов и широк) така че повярвайте ми за толкова се стига

По - надалеч от Драма не съм ходил. На картата като гледам на око Кавала е почти на същото разтояние от Драма (така както Г.Делчев - Драма) не ми се вижда много път но все пак е път..нищо не се знае... затова е хубаво да сме заедно през цялото време... един коловоз от 20-30-40 коли

Аз все пак ще поразпитам там брачедите ми дали са отивали до Кавала и евентуално колко път е като км и време