Author Topic: 03 Май 2009 - Кавала - Среща с колегите от Гърция  (Read 8000 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Срещата се пада в неделя, Кавала е на около 90 км от границата. Идеята е да се съберем някъде в Южна България примерно в петък вечер (за тези, които искат да препием). Иначе в събота вечер да направим един сборен пункт, да преспим и в неделя сутрин да палим ВСИЧКИ заедно натам...  :h:

Много е важно да се съберем МАКСИМАЛНО МНОГО коли... Все пак знаете къде отиваме  :h: :hater:
« Last Edit: 04-05-2009, 10:34:37 by chef4o »

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Отговор на: 03.05.2009 - Среща в Гърция
« Reply #1 on: 22-01-2009, 19:01:20 »
 :beer: ей пак за пиене става въпро  :yes: Всеки който може да дойде ще е един голям плюс за българския Купе Клуб пред нашите колеги от Гърция и надявам се Турция  :yes: :yes: :yes:
Аз съм там от сега си казвам ;)  :h:

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #2 on: 22-01-2009, 19:09:48 »
Чефо по тоа план график, няма ни остане лев да стигнем до Гърция бе :cheezy:, като изпием по една бира по няколко пъти и така става :cheezy:, но принципно и аз съм навит :roll:
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
« Reply #3 on: 23-01-2009, 00:06:52 »
ммм чудесно..много съм "ЗА".....допада ми план графика....с вас съм...
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Сега се замислих, че сборният пункт няма как да е Сандански, понеже от Варна е на 610 км... Трябва да се реши първо кой е компромисният вариант за среща и от кой граничен пункт ще влизаме в Гърция за Кавала...

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
За мен Сандански не е проблем , както прецените

Offline racing lady

• Новак
  • *
 :blush: а приемате ли една бургаска І 30-ка, ей така за разкош ?!   :mighty:
If you do things well, do them better. Be daring, be first, be just.

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
винаги и с най-голямо удоволствие :PP

Offline racing lady

• Новак
  • *
 :# :# :# :# :# :# :# I'm so exited and I just can't hide it, I'm about to lose control and I think I like it!  :# :# :# :# :# :# :# (моля не трийте поста защото е на латиница :ohno: все пак това е цитат от песничка!)
п.п. така както е обявено заглавието на темата 03.05.2009 год. - да разбирам ли че срещата е на трети май или е на пети март, защото нито една от датите не се пада в неделя.  :shock: аз ли нещо не съм разбрала или просто защото днес е петък и вече съм се изтрещяла от работа  :depress:
« Last Edit: 30-01-2009, 14:32:22 by racing lady »

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
да разбирам ли че срещата е на трети май или е на пети март, защото нито една от датите не се пада в неделя.  :shock: аз ли нещо не съм разбрала или просто защото днес е петък и вече съм се изтрещяла от работа  :depress:

Срещичката е през Май месец ;) пада си се баш в неделя ама може би ще се почне по от рано от петък или събота и в неделя ще сме там ;)
« Last Edit: 30-01-2009, 17:24:37 by chonkov »

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
ТРЕТИ МАЙ Е НЕДЕЛЯ, бе, хора!!!! Кво е тва през седмицата?!

Offline Vancuver

• Напредващ
  • Въйййй... :D
Има много време до тогава, ама все пак ме бройте и мен. А тая февруари месец кво стана - умря коня? :/
Панко наш герой! :PP

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Тя щеше да е март, ама в Атина.. малко далечко ни идва :)

Offline Vancuver

• Напредващ
Само да не тръгнат тогава фермерите пак да стачкуват... :PP

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Има много време до тогава, ама все пак ме бройте и мен. А тая февруари месец кво стана - умря коня? :/

Е как ще е умряла тогава сме в Хасково ;)

Offline Vancuver

• Напредващ
Не бре. :) Говорех за Гърция. А то се оказа, че трябвало да е Март.

А за Хасково - до 16 имам изпити... Ама така е - няма пълно щастие.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Не бре. :) Говорех за Гърция. А то се оказа, че трябвало да е Март.

А за Хасково - до 16 имам изпити... Ама така е - няма пълно щастие.

Е те изпитите са сутрин така че кво ти пречи след изпита да дойдеш или само за през деня ако имаш в неделя което ме съмнява ;)
Иначе ако пропуснеш ще съжаляваш много за това, доста колеги след срещите ги е яд че не са пресъствали така че както казват хората "ако имаш желание ще намериш и начин ;) "

Offline racing lady

• Новак
  • *

Срещичката е през Май месец ;) пада си се баш в неделя ама може би ще се почне по от рано от петък или събота и в неделя ще сме там ;)
петъкът преди срещичката се пада 01 май, дано да е почивен ден за всички колеги, че да тръгнем от петък още  :hater: 

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

петъкът преди срещичката се пада 01 май, дано да е почивен ден за всички колеги, че да тръгнем от петък още  :hater: 
е ако нее почивен ще го направим такъв...при мен със сигурност няма да е почивен но ще се постарая да го направя такъв,за да съм на първите редове... :hater: :hater:
« Last Edit: 30-01-2009, 23:07:21 by hyundai3016 »
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline sashek

• Загряващ
  • **
това е много добра идея и ще е супер ако се съберем маскимално много! май месец е малко далечна дата за да кажа аз лично дали участвам.. иначе ще ви дам един съвет, тъй като имам роднини в онзи край (Гоце Делчев).. мисля че един идеален сборен пункт би бил: Велинград; Якоруда; Разлог или по-известното Банско..в краен случай Гоце Делчев което хич не е зле.. тъй като е града най-близко до границата и няма да се налага на хората от юго-източна България да се "връщат" за да стигнат до Банско..
От личен опит знам че от Гоце Делчев до първия по-голям град - Драма, се стига за не повече от 20мин. време.. пътя е правен преди 2-3г. и е почти като магистрала (нов и широк) така че повярвайте ми за толкова се стига :) По - надалеч от Драма не съм ходил. На картата като гледам на око Кавала е почти на същото разтояние от Драма (така както Г.Делчев - Драма) не ми се вижда много път но все пак е път..нищо не се знае... затова е хубаво да сме заедно през цялото време... един коловоз от 20-30-40 коли :))

Аз все пак ще поразпитам там брачедите ми дали са отивали до Кавала и евентуално колко път е като км и време :)
Иска ми се да бъда такъв, какъвто бях тогава, когато исках да бъда такъв, какъвто съм сега..

http://vbox7.com/play:6eccff8d