Такаммм като се пише по някой въпрос е хубаво първо да се информираме за значението на думичките

Та понеже аз съм просто копеле и на мен грам не ми беше известно какво по дяволите е инкасо, реших да намеря значението на думата

Иначе си говорим на изуст

Та... инкасо е "събиране на суми срещу документиналичните пари и ценни книжа в каса"
Демек.. тва са коли, които прекарват кинти (като тези на СОТ и банките)...
Един вид не е като да си пребоядисаш колата от червена на черна

Процедурата е сложна, трябва да имаш фирма, или колата да СТАНЕ част от фирма, която се занимава с охранителна дейност или дейност, свързана с пренасяне на пари

Един вид, шансовете да регистрираш таква кола отпадат почти изцяло... Сигурен съм, че име сериозни изисквания за такъв ТИП автомобили и едва ли може всеки автомобил, особено спортно купе, да бъде озаконено като инкасов автомобил.
Та... по тази логика планът ти трябва да се окаже неизпълним

Отиваме на варианта с връзки и много пари

Който обаче едва ли те устройва, щото съм сигурен, че говорим за неприлично много пари

По-добрият вариант е да си изкараш медицинско от очен лекар и да ти позвоялт затъмнение на предните стъкла с 5%, което не е много, но на фона на фабрично тонираните предни стъкла ще е доста ефектно, а и наистина ще предпазва от вредните лъчи... За задните вече ясно- правиш квото си искаш