Колега
Spaidy на стъпка 3 си сложил буксите мъжка срещу мъжка и женска срещу женска

.Все пак някой ще може да се мъчи да ги съедини по някакъв начин ако бъкел не разбира

.Майтапа на страна.Темата е супер добре написана и обяснена

.Само да вметна на хората дето имат ABS и се чудят къде да монтират баласта, защото принципно там има доста място ако нямате, но уви аз като монтирах мойте имах ограничено пространство точно от страната на пасажера (жабката).За това взех и разглобих могача и зад него вътре в калника взех и монтирах баласта и стана супер добре.Прокарах кабелите през дупката дето минават кабелите за мигача и така не ми се виждаше единият баласт.Другият беше до акумулатора, но ми хрумна и него там да монтирам и така и направих.Разглобих и другият мигач и по същият начин.Само, че там има едни дупки и през тях хванах за всеки случай баласта със свинска опашка.От към пасажера не можах да го хвана, защото там е казанчето за чистачките и не успях да прокарам свинската опашка.Иначе в комплекта ми дадохда двойно залепваща се лепенка, която доста здраво залепна и за баласта и за ламарината на колата и не мръдна.Разбира се захванах добре и стойката на баласта и "заспа" както се казва.Първата снимка съм мнимал баластите със стойките.

На следващата снимка съм монтирал баласта, но не ми хареса там как стои и за това го преместих и него в калника.

На тази снимка съм маркирал къде съм захванал баласта от дясната страна.Намира се зад десният мигач мястото.Малко по-долу в ляво се вижда една дупка и там се опитах да прокарам свинската опашка, но не може да мине заради казанчето за чистачките пък и мястото е ограничено.

На тази снимка вече е монтиран баласта и под него се вижда двойно залепащата се лепенка която е бяла и доста здраво залепва.

Ето и от лявата страна как съм монтирал баласта.Там има възможност и за захващане със свинска опашка.Там не съм сложил двойно залепващата се лепенка.

Ето снимка и от по-далечно разстояние.

Също така след инсталацията на ксенона разбира се на мен не ми харесва габаритите да са жълти и взех, че ги смених с бели на всеки с по 5 диода и светят доста ярко.

И ето го крайният резултат.

Качил съм този материал с цел да подпомогна на някой потребител с намирането на добро решение къде да се монтира ксенона.Надявам се да са полезни снимките направени от мен.Успех

.