Author Topic: Монтаж на ксенон. :)  (Read 8634 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Дайте контактите на този тип в Магазини/Сервизи/Цени - и аз искам  :blush:

Имам му само телефона ако си решил, казваш и му звънкаме да вземем :)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Отговор на: Монтаж на ксенон. :)
« Reply #21 on: 08-01-2009, 22:50:37 »
кабелчетата, че на купето не съответстват цветовете на кабелчетата като по Европейските стандарти (червено маса, черно плюс). И ксенона от начало не ми палеше.

И при мен го имаше този проблем, монтира ксенона човека вързва всико и вика, пали крушките пала аз и  :# не свети ужас ония взе да се вайка вика кво става тва онова размени ги и хоп  :) прогледна, вика ми тва само корейците могат да го измислят луда работа  :omg:

Offline SpaidyTopic starter

• Пристрастен
« Reply #22 on: 09-01-2009, 00:07:38 »
Жоре не само корейците са така. Почти всички японски автомобили са така.
Ако някой иска връзка с момчето ТУК можете да го намерите. Точен е. Не искам да му правя реклама, а искам на вас да помогна колеги! :)
На никой не правя евала!!! ;)

Offline kaha6uc

• Загряващ
  • **
  • Как да та забра'а, кат' не мо'а та запомна?
« Reply #23 on: 09-01-2009, 01:04:49 »
Ам аз да ви кажа, не ще нещо, ама завърших техникум по електротехника и електроника през 99-та и да ви кажа пак, дотогава червеното си беше + , черното - ... Не знам, откакто съм в София много се обърка светът...  :confused:
- Пълен сток
Красавицата ми

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
« Reply #24 on: 09-01-2009, 01:14:05 »
Те японците са го измислили,а кореиците са видяли от тях  :cheezy: ...нека си приказват тъпите шваби и да се учат  :PP.

А по темата:С куриер ли праща ксенона и ганцията вътре ли е :) ...и за чия сметка е куриерската услугата (ако има)  :blush:

Offline SpaidyTopic starter

• Пристрастен
« Reply #25 on: 09-01-2009, 09:29:41 »
Ами с куриер ги праща да, на мен ми го прати за моя сметка. Гаранциия не видях никъде в кутията или нещо такова, но когато бях обърнал кабелите и не светна ксенона обадих му се казах на човека и той ми каза ок, пробвай на някой само крушките за да знаеме каква резервна час да ти пратя, смисъл не е някакъв да каже айде след малко ще ти се обада или да се измъква, а направо е готов да отива и да праща каквото не е наред. За тези неща по - добре се свържи с него и се разберете. Една минута на гсм-а е 18 стотинки все пак.  :wistle2: Вече има и раздел масови онлайн покупки, съберете се и може и отстъпка да ви направят.
На никой не правя евала!!! ;)

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
« Reply #26 on: 31-01-2009, 16:11:54 »
И аз днес си монтирах ксенон,но изкочи мн неприятен момент в които светнаха и изгаснаха веднага ксеноните  :# и...взех да проверявам всичко пак,звънях телефони ама...  :ohno: .В крайна сметка един колега от стария форум ме спаси   :beer: Бяха изгоряли бушоните,ама аз като не знам кой са...Тои гласи нещо,прави и ги направи  :mighty: ама момчето си разбира,все пак сервиз има  :h: :h: :h:

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #27 on: 31-01-2009, 19:59:57 »
И аз днес си монтирах ксенон,но изкочи мн неприятен момент в които светнаха и изгаснаха веднага ксеноните  :# и...взех да проверявам всичко пак,звънях телефони ама...  :ohno: .В крайна сметка един колега от стария форум ме спаси   :beer: Бяха изгоряли бушоните,ама аз като не знам кой са...Тои гласи нещо,прави и ги направи  :mighty: ама момчето си разбира,все пак сервиз има  :h: :h: :h:

Колега, ти ли ми звъня днеска? :) Съжалявам, е не успях да ти помогна ... :) ама се радвам, че в крайна сметка сте успяли с тоя пич да оправите нещата :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
Отг:Отговор на: Монтаж на ксенон. :)
« Reply #28 on: 11-04-2009, 21:41:05 »
колега темата е страхотна....много полезна...особенно това с изрязването на капачките на фаровете....онзи ден се сдобих с същия ксенон както вашия....обаче понеже монтажа ми беше безплатен и човека не му се занимаваше много си карам още с отворени капачки...ама при първа възможност трябва да ги отрежа....
п.с.едно въпросче към колегите с РД2-ки....-какво "Н"са халогените....и там искам да слагам ама "зелени"ксенони...хихихххи :# :#
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #29 on: 11-04-2009, 21:54:40 »

п.с.едно въпросче към колегите с РД2-ки....-какво "Н"са халогените....и там искам да слагам ама "зелени"ксенони...хихихххи :# :#

Н3 са Силве нямат разлика от РД1 ;)

Offline hyundai3016

• Пристрастен
« Reply #30 on: 11-04-2009, 22:49:33 »

Н3 са Силве нямат разлика от РД1 ;)
така ли Жоре..мерси....няма нещо сложно в смяната на крушки нали....като се замисля на първо време май ще са нови крушки а ксенонче по нататък.....ееее до второ хрумване де...
п.с.трябва на канал нали?

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Отг:Монтаж на ксенон. :)
« Reply #31 on: 12-04-2009, 17:33:43 »
Ако не ти се търкаля по земята ще е добре да го направиш на канал ;)  :P :P Иначе не нищо сложно ако неще имаш проблем може да ми звънеш да помогнем,  :tanks: пък после ще почерпиш  :cheezy: :party2:

Offline Doch16v

• Напредващ
« Reply #32 on: 12-04-2009, 22:04:05 »
Здравейте колеги :) Имам запитване отностно колегите закупили и монтирали ксенона от Стефан до момента доволни ли сте и дайте скайп за да ми пратите някоя друга снимка за да видя как светят, че и аз съм замислил да слагам и като оферта ми хареса.
Аз от своя страна мога да ви помогна с едно много рационолно решение отностно габаритите. Аз си направих свойте от диодчета от запалки + съпротивление. Светят страхотно и гаранция никой не се е сещал за това, ако имате въпроси как става ме питайте. :h:
« Last Edit: 13-04-2009, 09:12:37 by Doch16v »
Има хора, които никога за нищо не грешат...то е защото никога, нищо не правят.

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #33 on: 13-04-2009, 00:32:31 »
Здравейте колеги :) Имам запитване отностно колегите закупили и монтирали ксенона от Свилен до момента доволни ли сте и дайте скайп за да ми пратите някоя друга снимка за да видя как светят, че и аз съм замислил да слагам и като оферта ми хареса.
Аз от своя страна мога да ви помогна с едно много рационолно решение отностно габаритите. Аз си направих свойте от диодчета от запалки + съпротивление. Светят страхотно и гаранция никой не се е сещал за това, ако имате въпроси как става ме питайте. :h:

Нямам инфо за този Свилен аз така че колегите дано успеят да ти помогнат ... обаче останах заинтригуван от това кеото каза за габаритите ... дай малко повече инфо ... даже ако искаш си пусни една темичка по въпроса ... мисля че ще е интересна и полезна! :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline Doch16v

• Напредващ
« Reply #34 on: 13-04-2009, 09:16:36 »
Въпростният човек се казва Стефан и е от Пловдив...грашката е моя с имената :)
Дайте ми малко инфо за тези ксенони. Благодаря предварително :h:

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #35 on: 13-04-2009, 16:19:12 »
Въпростният човек се казва Стефан и е от Пловдив...грашката е моя с имената :)
Дайте ми малко инфо за тези ксенони. Благодаря предварително :h:

какво по точно искаш да знаеш? Човека ги вкарва от САЩ дава 18м. гаранция както на крушката така и на баласта (нз така ли се пише  :blush:) Баща му се занимава с монтажа ако не можеш сам струва 20лв! Има всички видове ксенон като цветове и като модели за различните модели коли (Н1, Н2, Н3 и т.н.)

Offline Doch16v

• Напредващ
« Reply #36 on: 13-04-2009, 20:06:47 »
Значи сте доволни...Мисля и аз да скачам с един комплект от него :)
много ви благодаря за отговорите

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #37 on: 13-04-2009, 20:17:34 »
Значи сте доволни...Мисля и аз да скачам с един комплект от него :)
много ви благодаря за отговорите
Аз специално съм много доволен от ксенона, до сега да чукна на дърво не съм имал никви ядове :) :) :)

Offline Doch16v

• Напредващ
« Reply #38 on: 13-04-2009, 20:18:49 »
 :h: :) мерси

Offline hyundai3016

• Пристрастен
« Reply #39 on: 14-04-2009, 21:52:19 »
колега "брат" слагай смело....няма две мнения по въпроса....
днес с баща ми се занимавахме да правим дупки на капачките....и стана работата...с бургията...след като свързах буксичките....хванах и баластите със свински опашки....малко нестабилна работа,но другото за сега няма да правя по крепежа....незнам аз ли съм каръка ама като светна фаровете и едната крушка пали малко по-късно от другата...какво ще кажете по въпроса....дали няма некаква отечка по кабелите на тоя въпросен фар.../като се има в предвид че за месец два пъти му сменях крушките на въпросния фар/.....
« Last Edit: 14-04-2009, 23:29:24 by caesar »