за стрелките по принцип няма отделни лампи,те самите са червени и прокарват светлина по тях...така че ако сложите жълта нормална светлина от крушки с нажежаема жичка ще светят червени както си е и оригинално,ако сложите бели диоди ще светят по слабо и предполагам розово,а ако сложите сини диоди както направих аз,ще светят тъмно лилаво и слабо(тъй като синята светлина се разпръсква по малко от бялата,жълтата с жичката свети най силно ама е грозно)...Сега стрелките ми светят слабо и тъмнолилаво което повече бие към червено,но в пълна тъмнина се виждат идеално,а ако не е мн тъмно си се виждат щото е светло,така че няма проблем! Единствено ви съветвам да си вземете рязани(незнам как се наричат) диоди,такива дето отпред са с обърнат конус а не изпъкнали,тъй като те разпръскват светлината,а изпъкналите я концентрират и светят в точка и става мн грозно с тях...Ама пак казвам че според мен купетата имат някакъв проблем с инсталацията най вече по уредите на централната конзола и според мен ако ги смените пак ще угаснат,но това е мое мнение и моята колата така че пробвайте и успех