Author Topic: Светят ли лампичките на централната конзола?!?!  (Read 2512 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline invenderTopic starter

• Новак
  • *
здравейте колеги питанете ми е относно дали като си пуснете фаровете ви светят врътките за парното и трите дето са (тази за топло и студено, тази за на каде да отива въздуха и тази за силата на дъхане) и също така като пуснете авариики мига ли копчето на аварииките. за купе 96-98 става реч   :mighty:  :h:
« Last Edit: 28-12-2008, 12:48:16 by chonkov »

Offline kaha6uc

• Загряващ
  • **
  • Как да та забра'а, кат' не мо'а та запомна?
И трите врътки за парното светят, а за бутона на аварийките не знам, щото и моя не свети - няй-вероятно крушката ми е изгоряла, понеже би трябвало да мига...
- Пълен сток
Красавицата ми

• Новак
  • *
благодаря ти колега . а дали някой знае дали на мен не ми светят примерно заради изгорял бушон или просто е съвпадение 4е и трите не ми светят смисал че крушките са изгоряли  :omg:  :shock:  :hater:  :h:

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Хохохо само като зачетох и веднага ми стана ясно че ще трябва да ви кажа какво си причиних. Ей така стоя си в гаража и чопля колата и реших да си подменя 2-те лампички дето не светят. Едната на бутона за халогените, другата този на авариините. Този на халогените не стана, понеже цекъл-а на крушката го нямаше изобщо, а този на аварииките нямаше изобщо лампичка вътре. Интересното което стана е, че все още немога да сглобя бутона, хипер сложно е измислен и не е останал кореец който да не е напсуван. Кофтито е че през тоз бутон, чрез сложна система от контактуване на пластинки се управляват мигачите и в момента немога никъде да карам без да го оправя или да намеря нов. Няма такава изрудщина просто, сякъш другото ми беше наред та и това сега. Изобщо не разглабяйте тоя бутон, ако не знаете какво представлява вътре.
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Ми.....При мен свети всичко с изключение на бутона за аварийките...........ама сигурно са ти изгорели крушките, щото няма да ти сложат бушон за три крушки от по 2W.........така си мисля :)

• Новак
  • *
благодаря колежке  :mighty: а дали някои знае как се сменят тези крушки (само трябва да махна врътките или трябва да разглабям част от таблото)  :sorry:

Offline kaha6uc

• Загряващ
  • **
  • Как да та забра'а, кат' не мо'а та запомна?
колеги и колежки имам един въпрос
« Reply #6 on: 28-12-2008, 11:35:25 »
Съболезнования, колега... Трябва да се свали таблото :(
« Last Edit: 28-12-2008, 12:01:15 by kaha6uc »
- Пълен сток
Красавицата ми

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Крушките са ти изгорели (проблем при всики купета) копчето на аварииките също свети, за да ги сминиш тези три крушки ще трябва да разглобиш цялото табло което не е никак лесно за да ти е по лесно (а не като мен 1ят път)  ето ти линк който ще ти помогне много да разбереш как да го свалиш това табло http://hyundai-coupe.com/forum/index.php/topic,30.0.html ;):):)

• Новак
  • *
благодаря колеги  :mighty: нека се позатопли времето  :freeze: и сигурно ще го разглобя . ще падне бая играчка май хах
« Last Edit: 28-12-2008, 15:38:44 by invender »

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Темата явно е много актуална .... след като бяхме в Релакса тая седмица на .. "небрежната среща в Младост"  :# видях че и на мене ми е заминала едната лампичка на врътките за въздуха .... кофти тръпка си викам  :omg:

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Пффф мдаммм и на мен ми изгоря лампичката за врътката на топло-студено и откачам, и при мен не е по-различно... табълце :depress:
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline flexy

• Новак
  • *
    • HouseFreaks.Net
паххххахах , много интересна картинка ще е тва...5-6 купета с разколачени табла и 10ина купеджии се моткат покрай тях :# :cheezy:
иначе и аз трябва да сменям ламби че супер ме дразни като не виждам кво цъкам по климата... :omg:

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
идеята изобщо не е лоша..  :verycool: ще е много забавно 5, 6 купета да се съберем да си пийваме бирички  :beer: ,да ядем кебабчоци :blush:  да обсъждаме красивите купенца и да оправиме осветленията в таблото :yes: аз даже съм намислил сега да си боядисам почти цялото табло със цвета на колата... ако има други интусиасти, нека го направим... :h: :h: :h:

Брат добре си го замислил ! Честно казано виждал съм няколко купета където централната конзола и таблото са боядисани синьо / червено / бяло , в зависимост от цвета на колата разбира се, или пък облепени с фолио - най често от това дето е карбоновата имитация ... на места се е получило доста сполучливо  :yes:

А иначе относно лампичките аз съм за да се съберем на по бирички и нещо за .... замязване и да сменим по някоя и друга лампичка ... пък и кво толкова, ще сме първия клуб в БГ, където феновете извършват КОЛЕКТИВНИ РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ !!!  :h:
« Last Edit: 16-02-2009, 15:07:09 by Svilen Ivanov »

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Дам... Това с колективните ремонти ще е забавно, ама може ли някой от Вас да качи няк`ва снимка поне да видя за к`во иде реч с тези боядисваници или карбонови имитации, че нещо не си го представям :confused: :blush:

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Много се отклонихме от темата :) направил съм нова тема по въпроса :)

http://hyundai-coupe.com/forum/index.php/topic,500.0.html

А за лампичките на таблото ... наистина аз мисля да се обърна към Чефо за да ми каже какви са и ... в близко бъдеще мисля да ги сменя  :h:

П.П. Нека спамът бъде спрян сега!  :h:

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Novaka, ако случайно тръгнеш наистина да сменяш лампички и да разглабяш непременно ми пиши за да се включа и аз , без майтап

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Нямаш ядове :) само малко да се позатопли че ... не си е работа на тоя студ ... :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline Tufaka

• Загряващ
  • **
коллеги...аз сменях лампичките на таблото и на километража...трудно става...играчка си е...освен че с един приятел 2 дена си играхме,но и дадох сумати пари за лампички докато намеря тия които да предадат желания ефект...и накрая всичко стана ненормално...всичко светеше синьо,като на тия новите аудита мисля че така им светиха...синьо и червено,обаче след 30 часа някъде...каране...къде със светнати къде без...и една по една пак започваха да угасват...и мисля че проблема не е в лампичките...а някъде по инсталциите...щото те угасват и като я ударя или мина през дупка и пак светват...и сега се чудя да го разглобявам ли пак...ама май няма да се занимавам...ще си карам както преди :)...Ама ако има някаква сбирка за смяна на лампички и пиене на бира ИДВАМ  :P

Offline soulcontrol

• Напредващ
    • DivingShopBG
Колега, я качи някоя снимка ако имаш и кажи какви лампи/диоди си слагал. И аз бях купил доста, обаче като ги сложих на таблото и го включих светеха тъмно синьо и стрелките не се виждаха.
http://www.divingshopbg.com - Онлайн магазин за водолазно оборудване - Beuchat, Seac Sub, Coltri Sub.
Гмурни се в мечтите си...

Offline emo_yankov

• Напредващ
  • ЕН 9066 ВМ
И аз имах същата молба, защото гледах разни снимки, но доколкото видях стрелките не светеха.
Другата ми любовница Kawasaki ZX6R => http://vbox7.com/play:11d885d6