Author Topic: Гръцките ни колеги... колко крачки напред?  (Read 1014 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Днес колегите от гърция ни пратиха рекламни материалчета, за да ми дадат насока как да подхождаме с проектите за стикери, тениски и т.н.... Не е истина колко са напред  :cheezy:  Тези дни ще ми пратят и ценова листа, но от това, което се вижда говорим за нещо наистина много скъпо... Евала им правя, надявам се и ние да имаме възможност за напред да си правим нещата така... Да не забравяме все пак, че са най-старият и голям клуб в Европа и както разбрах, добре съм се ориентирал с кого да си контактувам, кой да ни насочва и от кого да търся съвети ... Прилагам малко от нещата, за да видите какви ги вършат колегите :P

Дано някой ден можем и ние да направим срещи като техните... Пратили са ми DVD, ще го размножа и ще дам на който иска да има копие от него ;)

Тва последното е покривало за табло според мен... баси яката идея!

Стикерчета има много, който го е изкефило и иска да си сложи, да каже, ще му дам... Аз лично ще лепна едно сребристо, пък квото ще да става, много са яки!
« Last Edit: 20-12-2008, 14:00:25 by chef4o »

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
тва с покривалото за таблото е доста ефектно мисля че всеки един от нас би искал да има такова скоро трябва да измислим нещо по върпоса все пак идва лято и ще ни е нужно :) :P

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Чеф, за мен едно златисто!!!  :mighty:

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
България,Гърция не може да стигне,но ние можем наще колеги  :verycool: :h: Все пак админа ни е №1  :h:  :mighty:   :PP

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
България,Гърция не може да стигне,но ние можем наще колеги  :verycool: :h: Все пак админа ни е №1  :h:  :mighty:   :PP

:sorry: за спама!
Ама две мнения няма!  :aha: Абсолютно вярно! Админа е много е грижовен!

П.С. това не е "четка" :)

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
Да ви отворя една тема да си четкате нашия пияниус админиус? :) Всички знаем , че е много готин две мнения няма :)

Offline 4efo_1912

• Напредващ
 :yes: бих казал 1 голямо браво на колегите от Гърция.Мен лично най много ме впечатли покривалото,и мисля че и ние можем да измслим някакав вариант за идващото лято. :h: :h: :h:

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
ей Чефффф....аз кръстосах поглед на стикерчетата...ама тия дългите....верно искам много....и тва покривало хич нее за прескачане ама ....ще гледам да си ушия едно ....а ако стане ще направя на всички...хихихихихихи
« Last Edit: 20-12-2008, 23:54:14 by hyundai3016 »
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....