Author Topic: 13.12.2008, Била Люлин - 14:00 часа - Последна среща за годината :)  (Read 4216 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Искам да  благодаря на мама, че ме е родила. На ГПС-а, че са му вкарали карти, на количката си, че ни закара и прибра без проблеми и на Всички КАТ-аджии по пътя, които ме удостоиха с честа си да ме питат как съм и закъде пътувам :) И на всички софиянци, които уважиха срещата и на скучноватичките и на куражлиите да ни издържат докрай. Очакваме да ни върнете жеста :)

P.S. Прилагаме и снимка на северният елен, ако някой има информация да се обади на Крис или най-близкият член на Хюндай Купе Клуб

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
Рудииииииии :( Как ми липсва :(

Offline verssus

• Модератор
  • Напредващ
Срещата беше супер :)  само дето трябваше да си тръгна много рано  за съжаление ...
п.п. .... някакъв елен се търси .... да не е този който взех на стоп и оставих на ледената пързалка на Ариана  :cheezy:

Забравих  специални благодарности на Assya за топките  :cheezy:
« Last Edit: 15-12-2008, 10:37:09 by verssus »

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Срещата беше супер :)  само дето трябваше да си тръгна много рано  за съжаление ...
п.п. .... някакъв елен се търси .... да не е този който взех на стоп и оставих на ледената пързалка на Ариана  :cheezy:

Хахахахах моля, моля - сега има доста доволни, вече с по три топки хахахахаха...............Само дето забравих да дам на един специален човек неговата.........но ще го направя тези дни със сигурност.........просто така се случи, не е умишлено.........Киро дано не ми се сърдиш :) ;)

Offline Hosemariq

• Новак
  • *
Срещата беше яка жалко само че трябваше да си тръгна пръв  :depress: и че неможах да се спретна за вечерта! Иначе дано кръчмата да ви е харесала беше първата изникнала в съзнанието ми ама важното е че имаше :beer:. Айде и все такива срещи да правим  :h:

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Кръчмичката беше екстра братле, супер, че се сети! Даже ако правим пак срещи в Люлин може пак да ходим там, само ше синхронизираме нещата да няма детско парти, че накрая го превърнаха на чалга дискотека, та се наложи Цанко да влиза в ролята си на DJ и да намаля музиката :rofl: Мръсник такъв, развали партито на момиченцата :D :D :cheezy:

Offline blackslap

• Загряващ
  • **
много нови членове като гледам. аз пак пропуснах  :omg: ама.. имах по важни неща
I've been lonely, I've been waiting for you.
I'm pretending, and that's all I can do.

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane

Хахахахах моля, моля - сега има доста доволни, вече с по три топки хахахахаха...............Само дето забравих да дам на един специален човек неговата.........но ще го направя тези дни със сигурност.........просто така се случи, не е умишлено.........Киро дано не ми се сърдиш :) ;)

Ауууу ... и не си ми дала топката!??! аз се чувтсвам незавършен сега ... КРАЙ! Няма да ти проговоря повече! ХахахаХАХаххаха :) Швгувам се разбира се :) Поласкан съм, че си приготвила подаръче и за мен :) наистина се чувствам специален :) а след като ми помогна и за ксенончето ... направо ...  :mighty: :beer: :h:

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
Така ... Руди е открит , един брадат пияница , тип дядо го е взел за празниците :) Надявам се да го видя скоро :)

Offline invender

• Новак
  • *
Падна ми батерията!!!! Супер много ме е яд, Ванка... И другото F/L2 беше там, щеше да е супер красиво да сте двамата :P Пък и бяхме бая народ, щеше да се изкефиш, ма нищо... другия път...
А имаше 2 момчета с черно Coupe, дето казаха, че ше дойдат на Била след 10-ина минути... ама се забавиха доста, пък ние станахме на висулки да стърчим и накрая тръгнахме към пицарията, дано не са се връщали към БИла... ако се е получило така се извинявам, че се разминахме.
     chef  аз и един прител бяхме само4е със тъмно синьо купе и ти казах че след 10 мин идваме самоче тоя дето беше с мен се разписка и треаше да го метна до тях и много укъснях и после ти зжунях ама жидях 4е ти е изклу4ен тела заради батерията и такам нищо де вайното е че бях на срещата пък другия път по дълго  :hater:  :h:

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
БАси... а даже не бях пил още :D :D Тъмно синьо.. ше го запомня :P Нищо, другият път за повечко :beer:

Offline Filip(M)

• Пристрастен
няма такъв кеф  :P а да ася мс за топките седят уникално в колата  :mighty: :h:
Колкото повече толкова повече!

Offline Tufaka

• Загряващ
  • **
от няколко дни нямах нет и като ми го пуснаха веднага се впуснах да видя отзивите от срещата...На мен ми беше за пръв път и наистина мн яко ми беше...за пореден път се убедих че хората които карат купета са много готини...жалко само че нямаше от къде да разбера че после купона е продължил,за това ще си позволя да споделя и нещата които не ми харесаха,които са нищожни но все пак...Значи първото което предлагам за следващия път е да отидем на място където да можем да паркираме всички коли на едно място и все пак да им обърнем внимание,а не веднага да забиваме за кръчмата(не че е лошо)...например ако се срещнем на някоя писта или нещо такова...всеки да покаже какви подобрения е сложил,да ги демонстрира,също може и няколко старта да си направим...снимки и така нататък(например аз исках да огледам това новото купе от 2007,ама то момчето изчезна мн бързо)...а после вечерта най добре да оставяме колите и да ходим да пием както трябва...И другото което ми направи впечатление,е че трябва да се обръща повече внимание на новаците,защото забелязах че имаше хора които скучаеха...На мен специално ми беше мн хубаво...за това ако следващата среща е на 4-ти януари ще съм първи нареден там ;)

P.S. Много благодарности на Ася за коледната изненада(коледните топки)...беше мн мило...и мноооогоо ме е яд че моята си я забравих на масата...дано някой да ми я е взел и да ми я даде следващия път :)