Author Topic: Проблеми с газов инжекцион - или гасне, или тресе  (Read 869 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jdruTopic starter

• Напредващ
Здравейте,
Проблема е следния - сложих си АГУ инжекцион (БРЦ) употребяван, сменено му е всичко - мембрани и т.н. Изкара около 2000км след което почнаха проблеми...
Като изфорсирам падат оборотите на 500-600об. колата тресе. Закарах я на майстор и той ми я "оправи" - колата след форсиране или на свободна направо си гасне...  :#
Забелязах, че ги прави тия мизерии докато е студена, загрее ли няма такива проблеми. Закарах колата на друг майстор и този ми я "оправи" - сменил температурния датчик, взе ми пари за датчик и смяна и... на следващия ден сутринта отивам на работа и какво мислите става?! Същата работа...  :#
Пак отивам при същия - стои колата една вечер (щот само като е студена ги прави тия номера) взимам я колата и... като мине на газ се тресе та се къса през цялото време, все едно е на 3 цилиндъра.
Та аман от майстори, някой да има предположения какво би могло да е?!
П.С. сменени и са проверени свещи, кабели, стъпковото работи (чистил съм го), дроселната клапа също е изчистена (от темата дето я беше пуснал един колега, супер тема между другото  ;) )
На бензин нямам абсолютно никакви проблеми.
« Last Edit: 18-08-2010, 09:17:58 by jdru »

Offline viper70

• Напредващ
не искам да те плаша ама май ти блокирва някой от газовите инжектори, и когато мотора ги позагрее с топлината си се освобождава и всичко си идва на местото... сори майкъл ама тва е проблема с 2 рите употреби.
« Last Edit: 18-08-2010, 11:03:52 by viper70 »

• Напредващ
 :sorry: Дам... Мерси за инфото, звучи наистина логично...

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
колега съжалявам за проблема с който си се сблъскал.... аз вече като чуя за газови уредби и си запушвам ушите...... така като чета си мисля че може и редуктора да ти прави парчета....предполагам че проблема не е голям,но за съжаление е малко неприятен....
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline viper70

• Напредващ
Не е от тва... недей спряга глагола повече от колкото, е необходимо  :P

Offline hyundai3016

• Пристрастен
Не е от тва... недей спряга глагола повече от колкото, е необходимо  :P
оооо извинете Колега,че с предположението което направих с цел да помогна "спрегнах Глагола" повече от колкото е необходимо...... :mighty:

Offline viper70

• Напредващ
Ами съжалявам че си се почуствала засегната от мене. А колкото до глагола , колегата с проблема не трябваше да го спряга тоя глагол! Жалко че, все по малко хора с чувство за хумор има а и някак си все повече хора почват да си мислят че не се въртим около вселената а обратното.... жалко. Предлагам да си стиснем ръцете след тоя словесен дуел а не зъбите.

Offline hyundai3016

• Пристрастен
Ами съжалявам че си се почуствала засегната от мене. А колкото до глагола , колегата с проблема не трябваше да го спряга тоя глагол! Жалко че, все по малко хора с чувство за хумор има а и някак си все повече хора почват да си мислят че не се въртим около вселената а обратното.... жалко. Предлагам да си стиснем ръцете след тоя словесен дуел а не зъбите.
хахаххахахаха колега ни най малко съм се засегнала от поста ти нито пък съм от тези,които нямат чувство за хумор...... просто ми стана малко странно като прочетох отговора ти,за това реших и теб да те поставя в това положение..... споко-зъби не обичам да стискам за това ще предложа ръцете.......
п.с. а и за Вселената ... не съжалявай не съм от тези,които си мислят че Вселената се върти около тях..... но това ще го разбереш само след като се запозанеш с мен....  :P :P

• Напредващ
не искам да те плаша ама май ти блокирва някой от газовите инжектори, и когато мотора ги позагрее с топлината си се освобождава и всичко си идва на местото... сори майкъл ама тва е проблема с 2 рите употреби.
Колега позна, полуработещ и в последствие неработещ инжектор...  :)
Респект колега  :mighty:
Лошото е че Кейхин инжекторите са скъпи.
Уж за по-голяма далавера си взех употребявана АГУ, а май ще излезе по-добре да бях си сложил нова...
« Last Edit: 01-09-2010, 16:11:23 by jdru »

Offline viper70

• Напредващ