Колега ... съжалявам че не се обадих за Търново ... много красив град ! Неможах да му се нарадвам .. а нямах и време .. Нямаше от къде да видя и поста ти да ти се обадя поне за малко да се видим някъде да се запознаем поне . Обещавам че скоро пак ще дойда и ще се обадя да се запознаем и да разходим "бегачките"

.. ЖОРЕЕЕ... братле нямаше как .. вързан съм със още 4 човека .. карах ги аз да минем през Пловдив , амааааа на ... мислех си да се обадя да се видим със тебе , Силвето и всички познати и непознати .. Просто маршрута ни не беше за от там а и другите искаха да гледат Етър-а иии така.. Нали и без тва идвате сега във Варна
П.С. Пътуването беше безавариино.. не видях много колеги из България , но все пак видях няколко

...искам да ви кажа само нещо... от България по хубава страна няма .. Колеги хващайте се и не се чудете Турции мурции .. гърции и т.н. (без да се обиждат хората които са им по яки тези държави) . Просто България има толкова много за разглеждане че и аз сам не повярвах .. Я се замислете дали сте постетили и 1/50-та от нея ?