Искам и аз да благодаря за хубавата тема. Благодарение на темата и снимките, успях за 4 часа да сваля таблото, да сваля километража, да го ремонтирам, че бяха се запецнали колелцата, да разгледам какви точно лампички и копчета ми трябват, защото имам счупени такива, и да сглобя всичко това наново, като и се наложи калибровка на скоростомера, защото му извадих стрелката. И това при почти пълен мрак, защото започнах в 5 часа следобед. И разбира се - забравих да разкача жилото, въпреки че поне 10 пъти разгледах последователността - не правете и вие моята грешка - първо жилото и после всичко останало. Да Ви кажа какво ми направи впечетление :
Докато свалях таблото, останах малко изненадам от управлението на въздушния поток - оказа се пневматично.И въпреки, че му изпуснах въздуха, след това няма проблеми - бачка си нормално, така че сваляйте смело, не като мен да се чудите 10 минути това какво е и да го разглобявам ли

.
Също така да отбележа, че след разглобяване и сглобяване, нищо не скърца и нищо не тропа, детайлите си пасват доста добре. Аз не съм от особено внимателните и въпреки това не успях да счупя нищо, така че ако се чудите дали няма да скърца после - при едно нормално отношение към 10-12 годишна пластмаса нямате проблем

.
п.п.Сега разглеждам и другата част на таблото - там където е перката за въздуха нещо има вътре и ще трябва да се отваря.Ако и там има нещо интересно, ще драсна

.