ми нещата ,които могат да се усетят съм ги усетила,имам претенциите да си 'чувам" и "усещам" колата и да я познавам.А останалото сме го видяли.Вярно,за някои от проблемите имахме предположения,че са други проблеми,ама.. и те така.Ангренажа и съединителя като я купувах (от моите мили познати,които я продаваха

) бяха сменени едва ли не "преди два часа" ... за това не ми се говори,че ме е яд на предните и собственици още от втората седмица след като я взех...

Съединителя бил твърд "щот бил нов и неразработен".Бе както и да е.Въпроса сега е,че всяко шумче и тресене и неработене както трябва си заминава

И не ме хапете така злобно,че и без това не ми е мн хубаво !
Акумулатора е калпав,мисля че още на първата Хюндай среща присъстващите го разбраха

А кабелите на свещите... ми за там вината е изцяло моя.Като имах проблем със тях и бубината,пак ей така от "познати" го изядох големия.Кабели за 160 лв,"МНОГО ЯКИ" (извинявайте ама това беше на първия месец,откакто карах купето и просто знаех,че колата ми е Хюндай купе,1.6 двигател),бубината ми "работела на 80%,ама щяла да издържи известно време"

та само момиче с 20 монтьора около мен...нормално е да се доверя,при положение,че нямаше кого да питам... та кабелите са по - дълги и не им пасват идеално гумените "обувки".ама това го разбрах месеци след като ги смених...
И тъй като вече си имам вас и ми предстои трета смяна на масло,айде кажете ми мнения за масло Motul ...щот аз чувам само хубави отзиви