Author Topic: Отзиви след срещата (07.02.2009 - Хасково) Ново стр. 2  (Read 6152 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [FloW]

• Новак
  • *
  • VW Vento 1.6mi 75hp
А на връщане беше много забавно - с Ася беше лудница като й дадох едно уоки токи и през доста голяма част от пътуването се ръсеха глупости. :PP
Първо едно ЗДРАВЕЙТЕ и от мен :) срещата беше номер едно и въпреки, че не карам Купе с няй-голям кеф ще дойда и на следващата среща (ако Vancuver ме вземе де :D ) А това с уоки токитата... просто къти !!! Такова простеене на моменти ... супер забава... за следващия път, като са и повече, ще е още по-голяма лудница :)
..::ULTRAS LEVSKI::....::VIVA LAZIO::..

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Хахаххах... другия път по двойки да си купуваме уоки токита и да се заформя лудницата :D :D Тва и в хотела би било адски купон :D Иначе си добре дошъл на всички срещи, страшно наш човек си вече :PP

Offline Fusion

• Напредващ
  • HardcoreRacing
Да и аз това исках да вметна, ако не те вземе Vancuver направо минавам през София и аз те взимам :) а това с уоки-то искам някой да ми го разказва, че много ми стана интересно ... хахаха ше я питам Ася  :cheezy:
Plovdiv Brutal Hardcore

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
е не вие сте просто...немам думи...тва с уоки токитата просто е един път...идеята за наличност в всяко купе е просто супер........
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
За колегите които не знаят....... 8343 търси 1515 хаххах.......... :P Така е...хахах.. пълен контрол ... По време на прибирането ни към София, се спука един маркуч :whatever: който беше поправен бързо и на момента от половинката на кака Ася.... Друго си е да караш купе и сервиза да е с теб /шегувахме се с колегите/ ;).... та, колегата Vancuver ми даде уоки-токито от евентуална необходимост да се спре колоната........... и така, като нямаше необходимост се превърна в предмет на забавление............ :rofl:

П.С. За другия път всички да са въоражени с уокита аххахаха......

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
За колегите които не знаят....... 8343 търси 1515 хаххах.......... :P Така е...хахах.. пълен контрол ... По време на прибирането ни към София, се спука един маркуч :whatever: който беше поправен бързо и на момента от половинката на кака Ася.... Друго си е да караш купе и сервиза да е с теб /шегувахме се с колегите/ ;).... та, колегата Vancuver ми даде уоки-токито от евентуална необходимост да се спре колоната........... и така, като нямаше необходимост се превърна в предмет на забавление............ :rofl:

П.С. За другия път всички да са въоражени с уокита аххахаха......

ама дайде повечко инфо за тия джаджи де ... :) че другия път ... да съм се снабдил :) и да правиме веселбите :)
кажете откъде да купиме? какъв им е обхвата? това онова ...

П.П. за срещата ... какво да кажа ... ЕБАСИ ЯКОТО!!!  :h: :h: :h:  видя се кой са истинските фенове на Купетата ... евала!!!  :strak: :h: :mighty:

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline Vancuver

• Напредващ
  • Въйййй... :D
Мойто конкретно е Motorola MOTOTLKR T5

http://www.motorola.com/walkie-talkie/english/specification.html

Купих го от Техномаркет:

http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09036646

По-евтиният вариант е Т3:

http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09036645

Обаче не знам дали Т3 работи с честотата на Т5 и дали могат да се "вържат"... Ако има заинтересовани - ще драсна един мейл на съпорта да ги поразпитам...
Панко наш герой! :PP

Offline Sensei

• Напредващ
  • ОТ ХАВАНА ДО СЕЙНТ ЛУЧИ ЖЕНА МИ ЩЕ ГО СМУЧИ
Хареса ми срещата, пекани хора сте сички !  На следващата среща  у Варна обещавам нещо още по-взривяващо от Елтън Джон !!   :cheezy: :cheezy: :cheezy:   :h:

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
Хахахахаха адашоглу много ме кефиш :) Много се радвам , че дойде :)

Online Filip(M)

• Пристрастен
сега си свалих рарчето  :# било е жестко  :noway: :party: кога пак ще има искам и аз  :badday: :( :supermad: :noway: :noway: :noway: :noway: :noway: :noway:
Колкото повече толкова повече!

Offline Boncho

• Загряващ
  • **
 :omg: Аз един път няма да дойда и скивай ква среща сте направили  :noway: Другия път ша дойда от петък   :sorry: да се  :strak: с  :hater: и  :beer:
"Скромността е за тези, които нямат други качества"

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
Жеста на Никито и на "оркестъра" са красноречиви  :aha: ...no comment  :omg: Ахахах  :PP  :h:

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
:omg: Аз един път няма да дойда и скивай ква среща сте направили  :noway: Другия път ша дойда от петък   :sorry: да се  :strak: с  :hater: и  :beer:

Никой не можеш да заблудиш,чакай да се върне Цанко от пътешествието си из БГ и ще видим дали си бил или не  :PP .Да не кажеш,че снимките са с фотошоп само   :omg:  :P

Offline Counter

• Photographer
  • Модератор
  • Напредващ
  • Фотограф
Браво симпатяги, гледам че бая сме изпуснали, но няма как  :yes: :verycool: :hater: :strak: :strak: :strak:...

п.п. Ники и Чеф с тези бирички  :# ... аз се чудя защо не можах да го позная по телефона  :PP :PP :PP :verycool:

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Еми Вал.... Тва си говорихме с Ники, че ако и ти беше дошъл... всичко щеше да е два пъти по-грубо за нас, специално... А ако беше дошъл и Тошето... лелелеле....

Offline StyLuS

• Напредващ
  • Предател
Само купета ли бяхте, нямаше ли поне някоя от бургаските И30-ки ?
Mercedes E200 '93
Chrysler GrandVoyager 3.3 LX '99

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Само купета ли бяхте, нямаше ли поне някоя от бургаските И30-ки ?
Имаше 1 бургаско i30 но дойде малко по късно след като се снимахме, но снимки има и на него само изчакайте Цанко че е още в Пловдив ;)

Offline racing lady

• Новак
  • *
Здравейте колеги, така и така оспамихте темичката, та реших и аз да се включа, барабар І 30 с Купетата  :cheezy:, искам да благодаря на всички за най-якия уйкенд, супер сте, откачени сте, готини сте, уникални сте,  :mighty: :mighty: :mighty: :mighty: :mighty: :mighty: чакам с огромно нетърпение следващия път (ако ме поканите де)  :blush:  :h: forever!
If you do things well, do them better. Be daring, be first, be just.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
чакам с огромно нетърпение следващия път (ако ме поканите де)  :blush:  :h: forever!

Разбира се че ще те поканим :) Всеки който обича марката е добре дошъл  :h: :beer:

Offline StyLuS

• Напредващ
  • Предател
Като гледам с всяко изминало събиране срещите стават все по-брутални. Най-готините сте !! Иска ми се и аз да бях там, ама все излиза нещо дето да спъне работата. Следващия път обещавам че към вас ще се присъедини и една арииска колица  :PP :h:
Mercedes E200 '93
Chrysler GrandVoyager 3.3 LX '99