0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Минавайки по магистралата през гр. Пловдив, да вземем и останалите ни колеги.......и така дружно
Quote from: Assya on 27-01-2009, 12:49:34Минавайки по магистралата през гр. Пловдив, да вземем и останалите ни колеги.......и така дружно Аз ви предлагам да минете през Пловдив, значи като идвате от София по магистралата ще се отбиете на третата отбивка за Пловдив, от там карате само направо и ние ще ви чакаме точно на изхода на Пловдив от където минава този път И от там вече е лесно отнова сме само направо и е доста по пряко от колкото през магистралата
май ще си пътуваме с приятелката ми само двамата, аз съм на работа до петък няма как да тръгна тогава.ако тръгва някой Събота нека да каже да пътуваме с колите заедно ако сме повечко хора ще е SHOW
Затова в Петък никва работа, само подготовка за срещата Иначе ако тръгвате в 9:00ч от София това значи, че към 10:30ч. преблизително ще сте в Пловдив!!! Ние от Пловдив ще се съберем към 10:00ч. да пием по кафенце докъто дойдете и след това ако искате може да си почините малко и да отпрашваме за Хасково