Колеги много ми харесват и си харесах една, която има забележки и най-вече ме тормози, че свети лампичката на Airbag.Също така предната броня е потъмняла някак си.Аз си мисля, че колата е имала удар отпред и са взели и боядисали бронята колкото да придобие някакъв вид и за това да е почерняла.Също така е пукнат предният ляв мигач и десният халоген е доста мръсен и е за смяна.За това си мисля, че е имала удар отпред.Иначе колата е с 2.0 мотор, Abs, Airbag, ел. стъкла, ел. огледала, кожа, подлакътник на който капака му го няма (на много купета съм виждал, че ги няма и явно лесно се чупят), плафона е отпред и има място за очила, 5 лети джанти оригиналните за модела и CD MP3.Разбира се има климатик.Колата е внос от Италия.Знам, че там много не обичат да сменят масло, но все пак е по-добре от колкото да взема от Австрия и да правя прагове и вежди през година като консуматив.Момчето на борсата ми каза, че може да тестваме абсолютно всичко, което е и мое право разбира се.Каза "гледаме перка кога се включва, термостат кога отватя, съединител изпробваме, окачването ще тестваме за тропане или изпуснали амортисьори и каквото се сетиш.Гарантирам, че колата е изрядна, и че няма да тропне."Разбира се всеки така омайва, но най-много ме притеснява това, че бронята е потъмняла, и че свети лампата за еърбезите

.Някак си това ме спира да я взема.Иначе момчето като отвори капака се повдигна без да се задържа долу и да му помагам с ръка леко да го вдигна за да дръпна лостчето под капака.Беше махната клемата и я сложи и колата запали учудващо бързо.Все пак сега е топло времето и това е плюс за него.Разбира се ако размисля ще отида рано сутринта за да не я е палил преди това.Като я запали и отидох отзад до ауспуха и си сложих ръката.Като си помирисах ръката меришеше на бензин, но много леко и другата миризма на изгорели газове разбира се.Момчето каза, че на 100% ще свали шефа му ако се обади и може да се спазариме за по-ниска сума.Аз разбира се ще се пазаря за предната броня, халогена и мигача.Момчето каза, че познавал един човек дето за 10лв. ще изчисти грешката и ще спре да свети лампичката на еърбега.Обаче може проблема да е в централата на еърбега.Ако примерно се смени дали ще действат?Просто може да не са закачили еърбезите в момента за да не се отворят при тая светеща лампа.Просто се чудя какво да правя.Иначе не знам в Дупница къде има сервизи за диагностика, защото колегата
caesar ми каза да не ходя на автосервиз дето продавача пожелае.Много искам такова купе и то 2.0, но тая лампичка доста ме тормози

.