Author Topic: Честит първи сняг! ... За гумите  (Read 3123 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pampo11

• Пристрастен
Яка работа голям купо :racer:

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
мда колега як купон...въртележки,премръзвания,удари,затънали в снга на Боровец родители...мани мани
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline pampo11

• Пристрастен
 :yes: но без зимни гуми е ужас :@

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
прав си,но на лед нямаше как да не се завъртя днес.А баща ми и майка ми ми разказват като отидох днес с  микробуса да ги извадя:
-Такава виелица е било че не се  виждало на 2м от колата...мани мани а баща ми е с  Ауди 100 и гуми BF Goodrich ice...ужасен ужасон...
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline bandita_paf

• Загряващ
  • **
и насам вчера беше голям ужас ,стууд ,виелици, преспи  добре че днеска се пооправя  :yes:

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Днес някой да е минавал по магистрала Тракия, че след малко ще пътувам ако имате инфо споделете  :)

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
След малко тръгвам до Шумен през магистралата, изобщо си нямам на идея какво е положението там. Ако не пиша до 12 вечерта почвайте да звъните :cheezy:
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline StyLuS

• Напредващ
  • Предател
Егати цяла България мощен сняг, само тука сухо  :cheezy:  Снощи се опита да завали ама едва побеля земята  :P
Mercedes E200 '93
Chrysler GrandVoyager 3.3 LX '99

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
Бе днеска беше жега в София че и поразкаля яко,тия гуми дет съм с тях сега на мокро са прилични,само дето ше тряя да се заредя с мноооого литри течност за чистачки докато изсъхне тая киша....
дано е по скоро
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline bandita_paf

• Загряващ
  • **
гледам че пише ,,за гумите"" обаче тва за снега не се вързва много   :cheezy: обаче намирам наи за удобно в тази тема да се похваля с новите си придодивки  :# :# :#   кумхо екста ку31,вчера пристигнаха още не съм ги слагал обаче знам че красавецът ми много ще им се зарадва.. :cheezy: :cheezy: лепвам ги и е готов за лятото :yes:

Offline Генади

• Новак
  • *
  • веднъж се живее!
Re:Честит първи сняг! ... За гумите
« Reply #30 on: 26-11-2009, 15:27:51 »
Миналата зима и тази също съм с BRIDGESTONE 195\60\15
Веднъж се живее!

Offline AirAndi

• Новак
  • *
« Reply #31 on: 13-12-2009, 13:43:09 »
Здравейте колеги, аз съм малко нов тук и може би не ми отива да поемам инициативата, но можем да продължим тази тема и всеки да каже с какви гуми ще кара тази зима, все пак най-вероятно не съм само аз нов и ще има и други на които им предстои да си купят зимни гуми, а колегите купили миналият сезон може да споделят мнения дали са доволни от своите. Аз лично се притеснявам да сложа гума на 60 или на 55 защото купето ми е смъквано допълнително и се чудя дори да подам молба в Чистота София да ми плащат за снегорин  :P  :#  :hater:

Offline PlevenMafia

• Напредващ
  • EH 8443 BK
    • http://nepipai.hit.bg
« Reply #32 on: 13-12-2009, 14:17:22 »
Честит първи сняг на всички!  :#
:h:  Бате Пухо, "Не, не се сравнявай с другите - дори да имат всичко, ти имаш повече!"  :h:

ТАМ КЪДЕТО СВЪРШВА ЗАКОНА ЗАПОЧВА ПЛЕВЕН!!!

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #33 on: 13-12-2009, 17:23:44 »
Тази година съм с Dunlop WinterSport M2. Взех ги втора ръка, доста добре запазени, на 1 сезон. За новите "3D" съм гледал доста положителни тестове и коментари.

След първото каране в снега нямам забележки, на сухо за зимна гума се държи перфектно! :)

Update: Гумите са брутално добри! Вече няколко дни ги тествам във ВСЯКАКВИ зимни условия - перфектни! :) Представям си новият модел какви ще са:)
« Last Edit: 20-12-2009, 19:23:16 by caesar »

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
« Reply #34 on: 14-12-2009, 01:49:22 »
Аз сложих вчера някакъв Nokian,но утре като го видя точно какъв е ще дам повече подробности...

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #35 on: 14-12-2009, 15:33:05 »
Аз съм с hankook winter i pike 195/55*15, не мога да кажа цената тъй като вървяха с колата.Иначе гумите са страходни в сняг и при потегляне и спиране, но на мокро в студено време спирането им е слаба черта.
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #36 on: 14-12-2009, 16:28:44 »
Аз си сложиш зимните ботушки от миналата година. Сега ще си ги търкалям втори сезон. Моделът е Yokohama W Drive. Ако на някой му предстои покупка на зимни гуми, горещо му ги препоръчвам. Моделът е от високоскоростната серия на фирмата, а от личен опит мога само да кажа, че съм особено очарован от стабилното поведение на колата на пътя.
Миналата година, цената им беше 140 лева за бройка, но предполагам, че сега са с по - ниска цена.
« Last Edit: 18-02-2010, 22:42:08 by Svilen Ivanov »

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #37 on: 14-12-2009, 17:30:13 »
Аз си сложиш зимните ботушки от миналата година. Сега ще си ги търкалям втори сезон. Моделът е Yokohama ES 100. Ако на някой му предстои покупка на зимни гуми, горещо му ги препоръчвам. Моделът е от високоскоростната серия на фирмата, а от личен опит мога само да кажа, че съм особено очарован от стабилното поведение на колата на пътя.
Миналата година, цената им беше 180 лева за бройка, но предполагам, че сега са с по - ниска цена.

Гумата от снимката е лятна, ако ти си с зимни не са такива!

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #38 on: 14-12-2009, 17:53:37 »
Грешката е вярна, това е гумата  :P
« Last Edit: 14-12-2009, 18:02:12 by Svilen Ivanov »

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #39 on: 14-12-2009, 17:57:56 »
По-добре виж, че както ги препоръчваш горещо някой ще вземе да си ги купи  :cheezy: