Author Topic: Светят ли лампичките на централната конзола?!?!  (Read 2519 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tufaka

• Загряващ
  • **
за стрелките по принцип няма отделни лампи,те самите са червени и прокарват светлина по тях...така че ако сложите жълта нормална светлина от крушки с нажежаема жичка ще светят червени както си е и оригинално,ако сложите бели диоди ще светят по слабо и предполагам розово,а ако сложите сини диоди както направих аз,ще светят тъмно лилаво и слабо(тъй като синята светлина се разпръсква по малко от бялата,жълтата с жичката свети най силно ама е грозно)...Сега стрелките ми светят слабо и тъмнолилаво което повече бие към червено,но в пълна тъмнина се виждат идеално,а ако не е мн тъмно си се виждат щото е светло,така че няма проблем! Единствено ви съветвам да си вземете рязани(незнам как се наричат) диоди,такива дето отпред са с обърнат конус а не изпъкнали,тъй като те разпръскват светлината,а изпъкналите я концентрират и светят в точка и става мн грозно с тях...Ама пак казвам че според мен купетата имат някакъв проблем с инсталацията най вече по уредите на централната конзола и според мен ако ги смените пак ще угаснат,но това е мое мнение и моята колата така че пробвайте и успех :)

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Мдааа много си прав.......аз си сложих такива диоди сини ама не с тъпия връх,просто не намерих такива.....и сега лампите за бензина и температурата си светият когато искат....ама ме мързи да го разглобявам пак.....

Offline killtech

• Новак
  • *
Аз също имам проблем с прословутите лампички  :depress: Лампичките на врътките на парното светят когато си поискат(буквално) и не знам от каде идва проблема. Ако някои има подобен проблем да сподели. Мерси предварително :h:

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Метнал съм я аз колата , кабелмобил е станала .. оплитам си ръце крака и други неща в кабеляци , карам без табла , само волана си личи какъв е топуз на празния фон зад него , просто от 1 година ги гледам (по точно не ги виждам) вечер тези прости лампи дето не светят и сега съм им набрал , ще сложа прожектори и ако трябва 1.5 мм кабел само и само да не се занимавам повече защото е голяма гадория ! Със разкачено табло нищо не бачи както трябва , само дето можеш да запалиш колата и да караш без нищо друго  :@  :h:

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
Сложете нещо по марково де...смисала нещо на Осрам например.Има кружки и са доста по качествени и светят по добре.Един приятел ги сменяше постоянно и накрая взе или Осрам или Трифа бяха не помня и сега не му горят по таблото  :yes:  И слагайте кружки ,а не диоди ...само с глупости се занимавате :) Бяло е най-хубаво  :P  :h:

Offline muncho_

• Пристрастен
Трифата не е особенно маркова има производство и в България :)
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
Ужас :) То е на късмет и в това отношение де :) ама изръсете се някоя стотинка повече за проба  :PP само не си ги търсете от мен ако изгорят пак  :cheezy:   :h:

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Скоро ще ви покажа какво съм направил със моите светлини във колата ... дано да ви хареса , имайте няколко дена още търпение . А инъче и моите на централната конзола ги търпях няколко месеца , не светеха . Сега горещо се надявам да не горят повече ..  :h:

Вече всичко свети определено яко ! Завърших със ремонта по осветлението , всчко 1 копче си бачка вече , ще кача снимки утре да ви покажа как е станало .  :strak:  :h:

Слята публикация!
mod control: chonkov
« Last Edit: 28-02-2010, 22:43:15 by chonkov »