Незнам колко съм неподготвен ,при положене ,че все пак това съм завършил.Все нещо да ми е влезнало в главата

Ама моя съвет е земи си по голям пожарогасител за всеки случай ,да не отиде хубавия тунинг.
Иначе успех ти желая.Ще чакам с нетърпение да видя такава консумация набутана в автомобил.
И сподели все пак какъв е този алтернатор дето ще сложиш,какъв ток може да получиш от него,при положение,че от оригиналното е 100 амепра. Дай снимки после.А за акумулаторите ,ако имаш внапредвид онези спортните,забрави да ти свъри каквато и дабило работа.
Са да те открехна нещо да не останеш изненадан после.
За 220 ампера консумация дето ще вади това ти трябват точно 3 нормални алтернатора .Незнам как ще ги сложиш и за това те питам какъв е тоя алтернатор дето чакаш.
Ако ти дава по малък ток ,ще почне да черпи от акумулатора за да навакса.И нали се сещаш ,че алтернатора няма да може да поеме тази консумация и да може да зарежда и акумулатора и другите консуматори.Та като почне да ти дърпа от акумулатора дори и да не си загасил колата,след максимум 2-3 часа този 180 амперов акумулатор е аут.И нали се сещаш като почнеш да го зареждаш и разреждащ всеки ден ,колко време щр издържи.
Това е в добрия случай ,ако е издържала инсталацията и не се е запалила