Колата освен че е с страшен тунинг и вътрешен и външен колеги мисля и да е най свирещия

в България тъй като съм голям маниак на тази тема.
Та затова тук започвам нова тема и се надявам да я следите с интерес и да помагате пък като стане ще почерпя на сбирката

Имам почти всичко за една доста прилична музика с мощност само 2 кв

реал

басс

Та сега ще опиша набързо какво съм замислил пък вие кажете какво мислите дали ще свири яко.
1.Акумулатор отпред-12V 100Ah "Monbat Dynamic" зa сега скоро и състезателен акумулатор мисля да турям че тоя малко слабичък иде .
2.Динамото мие също 100Ah него знам дали е сменяно тъка купих колата с него ими върши идеална работа.
3.Силов кабел Dietz 35 квадрата от акумулатора към усилвателя отзад с бушон и предпазител 90 ампера за + и 35 квадрата 30 см отзад за купето за маса на усилвателя.
4.cd - blaupunkt satellite mp74.
5.Титанови супер пищялки 100в на мястото на заводските аз съм им правил филтрите.
6.Говорители в предните врати Hertz HSK 130 с преработени от мен филтри.
7.Елипси Kenwood KFC-E6945 speakers за отзад.
8.Кора нямам но неми и трябва.
9-Сигнален кабел от cd към усилвател пак на dietz.
10-багажник на колата а именно най- интересната час от проекта ми

с нея ходя само на кафе подчертавам и като спра отвънка се чувам отдалече доста
3 Усилвателя засега обаче.
Един thunder tca-2110 за среди моднат от мен по принцип е 2х200 на 4 ома аз съм го направил на 4х100 и гo ползвам за задна линия за среди и високи без баса.
Един тhunder super 2 пак моднат от мен да вади 600в на 4 ома по принцип е 450в на 4 ома.Храни една 18-ка басс правен също от мен от няколко говорителя и свирещ доста доволно.
3-то усилвателче е най спл-ската част от целия ми проект а именно :
Boschmann BM AMPLIFIER ZX3-T2D 2600W 2CH нов не пипан от мен захранващ lanzar opti 1232d
и имам и едни 6 инчове hertz в кутия 2 броя HERTZ DCX-165 с моднати филтри да са като среди само.
Хммммм мисля да турям състезателен акумулатор на ground zero
http://caraudio-bg.com/carbattery/GroundZero/product.html и още един силов кабел за + 35кв

щото наистина се осееща че тока недостига нещо отзад

иначе музиката се слуша на 1 четвърт от цялата мощност обикновено и само се усилва като ме пита някое приятелче какво има в багажника

само да поясния на незапознатите колеги че усилвателите свирят и дърпат толкова ток колкото им трябва и по принцип от това че имаш яка музика трудно щети изгори динамото ,наситена ще се твари повече от нормалното но едва ли ще изгори чак като усилия освен ако музиката е свързана нещо много некадърно и да се преплитат жиците на +са и -са но и тогава е трудна работа защото отпред има доста големичък бушон